gayet şıkmış hocam teşekkürler
buna da bakacağım hocam ancak diğerleri ile arasındaki fiyat farkı neden böyle acaba
işlemcim i5 13400f kule tipi soğutucu...
Bende 4 yıl sorunsuz kullandım. Çok memnundum. Nolduysa son 2 senedir ilgilenmeyi bıraktılar. Her ay bina yıkımı oluyor ama bunun önlemini alacaksın...
Hocam bendede öyleydi şirinevlerde arıza giderildi diyor 12 de falan akşam 5 de geliyordu ama altyapı kötü orada yapmışlar ama berbat 7 aydır bahçeşehirde...
Ne kadar pahali olsa da bu yuzden Superonline seviyorum. Cok ilgililer ve ekipler aninda ise koyulup cozene kadar sorunu birakmiyorlar. Gerekirse yeni cihaz...
Hocam bende yıllarca şirinevlerde oturdum 2.5 yıl da türknet kullandım şirinevlerde şimdi başka bi yerde kullanıyorum sorun cidden şirinevlerde var sadece...
Bence alakası yok hocam ben geçenlerde öyle ortada olan bir kupon kullanacaktım fakat müşteri temsilcisiyle görüşüyordum bundan dolayı kullanamadım süresi...
Kanka tıklayınca bişey olmuyo seni ptt avm nin birebir kopyalanmış ve sadece satın almana yönelik tasarlanmış bi maske gibi düşün. ana sayfaya tıklayınca...
bu fiyata elimi sürmem yanında bile geçmem selam bile vermem. dibin dibini görmesi gereken işlemci saçma düzeyde şişik. düşmesi lazım fiyatının hemde baya...
hocam müşteri hizmetlerini aradım aparat takılmadan olmuyormuş atx kasa destekliyor ama dikey için direk kasalı olanlar varya hocam ondan almak lazım onuda...