Biz aldık siz almayın. 4-5-6 uzun süre xbox ve steamden oynadım hiçbir farkı yok. Hudsuz ss alıp atayim aradaki farkı görmezsiniz. Oyundaki arabaların...
duvarla alakası yok ben neden uğraşıyorum amd zırvlaıklarıyla yok güç toleransı o bu ne yapim ben onalrı ben son kullancıyım takarım hangisi dah a sorunsuz...
AMD kart alanlar birazdan buraya gelip, bunu kabul etmeyip sizi fanboy olarak isimlendirip linç edecek.
hep diyorum paranız varsa 5 fazla verip nvidia alın.
hocam monitörde bilindik markadan şaşmayacaksın onu öğrendim şuana kadar denediğim tüm monitörlerde rampage de bir kere memnun kaldım yine alıyım dedim bi...
Evet hocam aoc almayı düşünüyorum aslında ama aradaki farka bakınca değer gibide duruyor alıyım adam akıllı olsun diyorum abdullah abinin önerisi ile aldık...
Hocam bunuda gördüm ama satıcı güven vermiyor bunu alsam nası olur bu kadar çıkmakta istemiyorum aslında thunderobot yeter gibi
AOC 24.5" 25G4KUR FAST...
Arkadaşlar rampage crimson 300 hz almıştım önceki yaz abdullah abinin kampanyadan onu arkadaşa güzel fiyattan sattım bende 400 yada 420 hz yapayım diyorum...