Arama sonuçları: *

1. Muhammedburak53

🔥İndirim Xiaomi 15T 256 GB Gri - 29.000TL

tr garantili değil hocam bunlar ucuz peynir fare kapanında olur ithalatcı garantili yazıyor göründüğü gibi
  2. Muhammedburak53

Yeni sistem aldım biostan çıkmıyor

usb üzerinden kurarsın ama windows yüklü pc lazım o usb ye yüklemek icin
  3. Muhammedburak53

Yeni sistem aldım biostan çıkmıyor

windows kurulu değil agam hemen videolardan flash bellek kurmayı yapabilirsin
  4. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Sıvı soğutma fanı PC kapalıyken dönüyor

youtubeye yükleyipte atabilirsin
  5. Muhammedburak53

Öneri Yd telefon almayı düşünüyoruz güvenilir yer var mıdır ?

hocam telefondan anlayan biriyim cihazı gördüm mü anlarım zaten ama güvenemiyorum ikinci el satın almaya 1763398738 hocam fiyatlar çok uygun site güvenilir midir ? 1763398852 eski cihazların stoğu yok görünüyor hocam 16 pro falan var yazıyor bide hiç güvenilir gelmedi site :)
  6. Muhammedburak53

hocam telefoncularda hiç yok olsada telefoncularada pek güvenemiyorum kendim bitane tanıdığım vardı oda bina yıkılacağı için cihaz almıyor
  7. Muhammedburak53

arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşım yd cihaz 13 pro 14 pro 15 pro yada pro max cihazları düşünüyor ama sahibinden de pek güvenemiyorum ben tanıdık veya sahibindende ilanı olan varsa atabilir bakıp görüşebiliriz
  8. Muhammedburak53

❌İndirim Bitti! İNCEHESAP GÜNÜN BOMBASI SAAT 22.00 DA

bumu günün bombası :)
  9. Muhammedburak53

Forza horizon 4 açılmıyor

hocam arkadaşın yazdığı targetHardwareprofiler.dll yazısını dosyalarıma girip aratın çıktığında bu dosyayı komple silin açılıcak bendede öyle oluyor
  10. Muhammedburak53

Öneri Netgsm %100 Zam + Kesinti Problemi!! 575₺

hocam turknet daha iyi kendilerini baya geliştirdiler ama temmuzda onlarında zam yapacağını düşünüyorum her temmuzda asgariye gelince buraya da geliyor maalesef
  11. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Sizce hangisini almalıyım

hocam telefon almam gerekliydi taksit kaldırıldığı için ekran kartını satmıştım 4 ay önce şimdide taksitle alıcam kartı inşallah
  12. Muhammedburak53

hocam 3k fark var zaten 3k problem değil soğutması daha iyi olsun yeter tuf zaten üst bir seri önceden ventus 2x 4070 ti super vardı o yüzden iki fanlı almakta istemiyorum
  13. Muhammedburak53

hocam nvidia almakta kararlıyım hatta önceki açtığım konularda bahsettim amd ile ne yaşadığımı şuan öyle değil düzeldi ama nvidia dahada güven veriyor 1748889419 evet hocam kartı beğeniyorum ama yayın falanda açıyorum o yüzden mecbur nvidia
  14. Muhammedburak53

anladım hocam teşekkürler zaten markada sıkıntı yok ama garantisi için gidicek yerde yok gibi asus düşünüyorum inşallah
  15. Muhammedburak53

hocam sistemi baya ışıklı dizdim ya asustaki ışıklı olanı alıcam anakartta argb desteklediği için onuda katmak istiyorum yada galax 1748889181 anladım hocam teşekkürler
  16. Muhammedburak53

ne gibi hocam zaten şuan bende asustan yanayım :) 1748888966 hocam bütçe varken kaliteli soğutması olsun istiyorum zaten palitte kullandım asus tuf denemek istiyorum bu sefer
  17. Muhammedburak53

arkadaşlar 6 ay taksit ile alacağım o yüzden burayı seçtim bide 5070 e o kadar para verilirmi demeyin 2 fanlı almak istemiyorum ısınmasından bıktım bu ikisi arasında karar vermem lazım galax çok güzel duruyor asusda öyle ama saoğutması asusun daha iyidir değil mi görüntüde olsun istiyorum...
  18. Muhammedburak53

Cloud 3 wireless alınır mı??

hocam arkadaşım diyodu bazen dediklkerin kesiliyor diye gelen seslerde de oluyordu o ama çok anlık nadir 1748037397 hayır istemediler :)
  19. Muhammedburak53

Cloud 3 wireless alınır mı??

hocam banada dediler alma diye üründe sesimin gitmesi yada kendi kendine bilgisayardan bağlantıyı kesme gibi sorunlar yaşıyodum şuanda instadan yazdım global sayfasına ve sıfırını göneriyolar bugün kargoya verdiler eğer bi sıkıntı yaşarsan söyle şikayetini senden birkaç teyit istiyolar ve teyit...
Geri