Arama sonuçları: *

1. Muhammedburak53

OnePlus 12 vs Xiaomi 14T Pro

15k fiyat farkına değmez değse bile 14t pro çok daha iyi.
  2. Muhammedburak53

Çözüldü✓ SSD yazma hızı ciddi şekilde düştü

hocam pny nin türkiyedeki distribütörü kimse onu bulun oraya yazın fatura ile kargolarsınız 1737231102 hocam pny nin distribütörünü buldum buradan iletişim sekmesinden maillerini bulup yazabilirsiniz...
  3. Muhammedburak53

hocam pek işe yarayacağını sanmıyorum siz windowsu sıfırlayın tekrar test yapıp karşılaştırın ondan sonra eğer yine aynıysa garantiye bunun fotoğrafını mail ile ilerek sıkıntıyı söyleyin
  4. Muhammedburak53

hocam şuan fark ettim bazı değerler normal bazı değerler düşük görünüyor böyle olmaması lazım siz bi sıfırlama yapın bi problem var olmazsa garantiye gönderin 1737230687 hocam bendede böyle çıkıyor sizde ortada bir kaç mb testlerine bakarsanız farkı anlarsınız bir anormallik var bazılarında
  5. Muhammedburak53

normal duruyor hocam burda siz bişey indirirken veya kopyalarken vs sorun yada yavaşlama yaşıyormusunuz
  6. Muhammedburak53

Gigabyte A320M S2H sev2 ye hangi işlemciyi takarım

aynen hocamızın dediği gibi elindeki ile biosunu son sürüme güncelle ondan sonra bu işlemciyi alıp takın hocam
  7. Muhammedburak53

Gigabyte A320M S2H sev2 ye hangi işlemciyi takarım

anakartı aldınız mı hocam önceden mı vardı
  8. Muhammedburak53

hocam büyük ihtimalle ssd den düşünüyorum ama yazılımsal bir uygulama ile çakışma da yaşıyor olabilir siz bide ondan sonra windows sıfırlama yapıp test yapın eğer aynı ise garantisine gönderin
  9. Muhammedburak53

atto Disk Benchmark uygulamasından da test yaparmısınız hocam eğer ondada aynı görünürse garantisi varsa garantiye göndermenizi öneririm belliki bi sorun var
  10. Muhammedburak53

Öneri 15000 TL'ye anne için telefon önerisi?

samsung A35 5G bakabilirsiniz hocam
  11. Muhammedburak53

hard disk sentinel uygulamasından diskin sağlığını kontrol edermisin dostum ona göre anlaşılır
  12. Muhammedburak53

5000-10000 TL arası Klavye önerisi

hocam azoth mu düşmüştü eğer o fiyatlara düşmüşken almadıysanız kötü olmuş zaten arkadaşların attıkları ile arasında pek fark yok nx in falan size kalmış
  13. Muhammedburak53

5000-10000 TL arası Klavye önerisi

asus şık durur bence azoth almanı öneririm ama bütçene kalmış...
  14. Muhammedburak53

500TL'ye mouse önerisi

site güvenilir midir hocam
  15. Muhammedburak53

15k bandında F/P telefon önerisi

hocam yd bakabilirsiniz 14t öneririm
  16. Muhammedburak53

Telefon önerisi yd 15k

14t bence
  17. Muhammedburak53

Galax 4060 alınır mı?

alınabilir bence hocam
  18. Muhammedburak53

Çözüldü✓ bilgisayarım ne kadar eder ?

hocam 1 seneye yakın geçti üzerinden dolapta satabildim sahibindenden kimse almadı kargo ile uzağa gitti dolap kendi ücretini kesti 400 500 lira bişeydi galiba kesmeden 3k gibi fiyata gitti bana 2.5k geldi yanlış hatırlamıyosam
  19. Muhammedburak53

Çözüldü✓ bilgisayarım ne kadar eder ?

satalı çok oldu arkadaşlar kusura bakmayın
  20. Muhammedburak53

Android Muiu ya düşürürken fastboot ekranında kaldı

anladım hocam zaten garanti bi işe yaramıyor şuan açıldı telefon hocam çok teşekkürler
Top Bottom