Muhammedburak53 isimli üyenin son içerikleri

1. Muhammedburak53

Çözüldü✓ 10k Ya Kadar Monitör Önerisi

hocam monitörde bilindik markadan şaşmayacaksın onu öğrendim şuana kadar denediğim tüm monitörlerde rampage de bir kere memnun kaldım yine alıyım dedim bi hata ettik kesinlikle gamebooster da almayı düşünmeyin bence arkadaşım aldı 3.ayında 3 ölü piksel çıktı panel değiştirip sıfır jelatinli...
  2. Muhammedburak53

Lenovoda da sorun çıkacağını pek düşünmüyodum ama aoc aldım hocam hayırlısı inşallah
  3. Muhammedburak53

Evet hocam aoc almayı düşünüyorum aslında ama aradaki farka bakınca değer gibide duruyor alıyım adam akıllı olsun diyorum abdullah abinin önerisi ile aldık rampage ikinci kere yandı kuyruğumuz 😂 1787548651 Bide hocam 14 gün iade süresi cuma bitti ben cuma başlattım iade süresi bitmeden iadeyi...
  4. Muhammedburak53

Çin markasıymış hocam hb den alan bi kişide 3 tane ölü piksel çıkmış içime kurt düştü
  5. Muhammedburak53

Hocam bunuda gördüm ama satıcı güven vermiyor bunu alsam nası olur bu kadar çıkmakta istemiyorum aslında thunderobot yeter gibi AOC 24.5" 25G4KUR FAST IPS FHD 420HZ https://app.hb.biz/NSUm1PFo7Tep
  6. Muhammedburak53

Arkadaşlar rampage crimson 300 hz almıştım önceki yaz abdullah abinin kampanyadan onu arkadaşa güzel fiyattan sattım bende 400 yada 420 hz yapayım diyorum fps oyunu oynuyorum full zaten bitane buldum ama yorumlarına güvenemedim sizce alsam nasıl olur (abdullah abinin önerdiği rampage 400 hz...
  7. Muhammedburak53

7500f + Asus B650m-E Wi-Fi + 32gb 6000mhz Ram 25.000tl

6 sında koymuş ilana yalan söylüyor bide hiç mi bakmamış fiyatına koyarken yada koyduktan sonra
  8. Muhammedburak53

Bu Kasalardan Hangisi Alınır

Çok fotoğraf çekmedim hocam ya ama thermaltake ile arasında güzel farklar var bütçe yetiyorsa thermaltake daha iyi gibi
  9. Muhammedburak53

Bu Kasalardan Hangisi Alınır

A32 beyaz olanı kullanıyorum hocam thermaltake ile arasında ne fark var bilmiyorum ama asus hem uygun hemde güzel beğendim ben kasayı
  10. Muhammedburak53

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

Normalde kullanmadığın günleri almıyolardı ama çok olduğu için o kesintiler yapmazlar para kazanamazlar ya 😂
  11. Muhammedburak53

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

Hocam bendede öyleydi şirinevlerde arıza giderildi diyor 12 de falan akşam 5 de geliyordu ama altyapı kötü orada yapmışlar ama berbat 7 aydır bahçeşehirde oturuyorum 1 kere bile kesilmedi şuanlık yıkımla alakası pek yok aslında orada çok kopukluk oluyor turknette yoksa başka bi yerde sorununu...
  12. Muhammedburak53

Hocam bende yıllarca şirinevlerde oturdum 2.5 yıl da türknet kullandım şirinevlerde şimdi başka bi yerde kullanıyorum sorun cidden şirinevlerde var sadece marmarapark arkasında oturan arkadaşımda 1000 mbps kullanıyor 4 yıldır kullanıyor oda hiç problem yaşamamış aşırı büyük ama bende...
  13. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Anakartı Kaça Satmalıyım?

6 6500 arasına koyulabilir pazarlıkla verirsin zaten
  14. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Asus A32 Plus Kasa Dikey GPU Destekliyor Mu

hocam müşteri hizmetlerini aradım aparat takılmadan olmuyormuş atx kasa destekliyor ama dikey için direk kasalı olanlar varya hocam ondan almak lazım onuda almaya gerek duymuyorum sonra yapıcam inşallah
  15. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Asus A32 Plus Kasa Dikey GPU Destekliyor Mu

Gördüm bu kasayıda beğenmedim hocam zor beğenen birisiyim biraz 😁 asusu aldık hayırlısı bakalım
Geri