hocam monitörde bilindik markadan şaşmayacaksın onu öğrendim şuana kadar denediğim tüm monitörlerde rampage de bir kere memnun kaldım yine alıyım dedim bi hata ettik kesinlikle gamebooster da almayı düşünmeyin bence arkadaşım aldı 3.ayında 3 ölü piksel çıktı panel değiştirip sıfır jelatinli...
Evet hocam aoc almayı düşünüyorum aslında ama aradaki farka bakınca değer gibide duruyor alıyım adam akıllı olsun diyorum abdullah abinin önerisi ile aldık rampage ikinci kere yandı kuyruğumuz 😂
1787548651
Bide hocam 14 gün iade süresi cuma bitti ben cuma başlattım iade süresi bitmeden iadeyi...
Hocam bunuda gördüm ama satıcı güven vermiyor bunu alsam nası olur bu kadar çıkmakta istemiyorum aslında thunderobot yeter gibi
AOC 24.5" 25G4KUR FAST IPS FHD 420HZ
https://app.hb.biz/NSUm1PFo7Tep
Arkadaşlar rampage crimson 300 hz almıştım önceki yaz abdullah abinin kampanyadan onu arkadaşa güzel fiyattan sattım bende 400 yada 420 hz yapayım diyorum fps oyunu oynuyorum full zaten bitane buldum ama yorumlarına güvenemedim sizce alsam nasıl olur (abdullah abinin önerdiği rampage 400 hz...
Hocam bendede öyleydi şirinevlerde arıza giderildi diyor 12 de falan akşam 5 de geliyordu ama altyapı kötü orada yapmışlar ama berbat 7 aydır bahçeşehirde oturuyorum 1 kere bile kesilmedi şuanlık yıkımla alakası pek yok aslında orada çok kopukluk oluyor turknette yoksa başka bi yerde sorununu...
Hocam bende yıllarca şirinevlerde oturdum 2.5 yıl da türknet kullandım şirinevlerde şimdi başka bi yerde kullanıyorum sorun cidden şirinevlerde var sadece marmarapark arkasında oturan arkadaşımda 1000 mbps kullanıyor 4 yıldır kullanıyor oda hiç problem yaşamamış aşırı büyük ama bende...
hocam müşteri hizmetlerini aradım aparat takılmadan olmuyormuş atx kasa destekliyor ama dikey için direk kasalı olanlar varya hocam ondan almak lazım onuda almaya gerek duymuyorum sonra yapıcam inşallah