hocam müşteri hizmetlerini aradım aparat takılmadan olmuyormuş atx kasa destekliyor ama dikey için direk kasalı olanlar varya hocam ondan almak lazım onuda almaya gerek duymuyorum sonra yapıcam inşallah
Boyutu çokta önemli değil hocam güzel duruşu olsun bide hava akışı iyi olsun benim için önemli olanlar bunlar hava içinde fan takmayı isterim ayriyetten onlarıda alacağım zaten
1782462496
Güç kaynağı olarakta bunu düşünüyorum hocam sistem asus olduğu için psu ile kasayıda asus yapayım dedim...
Arkadaşlar merhaba bu kasayı almayı planlıyorum elimdeki kasayı ve psu yu değiştireceğim dikey bir şekilde ekran kartı destekliyor mu bilenler varsa yazabilir mi
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a32-plus-tg-argb-siyah-4x120mm-argb-fanli-atx-kasa.html
hocam kendin kullanıyorum haziran ayından beri bu zamana kadar epey marka kullandım ama ilk defa bu mousede sorun yaşadım malzeme kalitesi ortalama diyim uzun ömürlü dersek max 2 yıl diyim sana cünkü benimkinin orta tekerlekte bi bazen algılamıyo ve bazen mouse takıla takıla gidiyomuş gibi oluyo...