Arama sonuçları: *

1. spaghettisosu

4060ti az ömürlü mü?

Gayet yeterli ve uzun ömürlü bir kart. 1080P'de uzun seneler götürür.
  2. spaghettisosu

Oyunda zorlanan ekran kartının ömrü kısalır mı

Rica ederim, iyi akşamlar.
  3. spaghettisosu

Oyunda zorlanan ekran kartının ömrü kısalır mı

Tuna Tavus ekran kartı mı? Saçma saçma bilgi yayıyorsunuz. %95 olduğunu nereden çıkarttınız? Kaldı ki biz zaten ekran kartının %100 kullanması için uğraşırız. Hayır dostum, hiç bir zararı olmaz. Hatta öyle kullanması da gerekir, sıcaklıklar makul seviyede oldukça -ki bu makul bir seviyede şuan-...
  4. spaghettisosu

İŞLEMCİM YANIYORMUŞ 3 AYDIR HABERİM YOK

Temas etmiyor, dolayısıyla sıcaklığı tam ememiyor, dolayısıyla tahliye de edemiyor, normal. Soğutuculara hakim değilim, daha iyi öneriler gelecektir.
  5. spaghettisosu

Forumdaki ince detay.. ❤

Ben öldürülmesinler demiyorum, öldürülsünler ama ''intikam'' niyetiyle öldürülmesinin saçma olduğunu anlatıyorum. Tabii ki öldürülecek bunlar ben buna karşı çıkmıyorum ki? Benim babam 25 senelik asker, emin ol bu sorunun çözülmesini senden çok istiyorumdur. Bir şeyi sırf intikam almak için...
  6. spaghettisosu

Forumdaki ince detay.. ❤

İntikam, bir çözüm yolu değil. Pazarlık yapılsın da demedim zaten? Bu saldırı önlenebilirdi. Taa Ankara'nın kalbine kadar gelip bomba patlatmak ne demektir yahu? Güvenlik açıkları var, bunların kapatılması milletimiz için en hayırlı yol olur. İntikam alınınca, verilen 5 şehitimiz geri...
  7. spaghettisosu

Forumdaki ince detay.. ❤

Amacımız bu durumu gündem yapmak, hiç bir şey olmamış gibi devam mı edelim? İntikam nasıl alıyoruz, belli bir ülke değil ki bu? Dağlarda çatışmadan ibaret, elimizden geldiğince de fare avlıyoruz zaten. Şu durumda Türk'ün yapacağı şey intikam almak değil, güvenlikteki açıkları kapatmak. Bizim...
  8. spaghettisosu

Yetişkin Oyun Anketi - son 180

Çok uzun olmuş sorular, çok sıkıyor. Sıkma sebebi aslında uzun olması değil, kendini tekrarlaması. Mesela, bir yerde diyor ki: ''Oyun oynamak sosyal hayatımı olumsuz etkiler'' buna hayır dedik mesela, sonradan; ''Oyunlar sosyal hayatımı olumsuz etkilemez'' gibi bir soru çıkıyor, buna da evet...
  9. spaghettisosu

Discord Erişime Açıldı (Sanırım)

Bende kapalı.
  10. spaghettisosu

Forumdaki ince detay.. ❤

Bilgisayarda böyle benim. Aynısını 1900lü yıllarda da söylüyorlardı, sonra sarı saçlı mavi gözlü bir adam çıkıp geldi ve çok kısa bir süre içerisinde ülkeye çağ atlattı. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Alışmak değil ama, hazırlanmak deseydiniz size katılırdım. Bir duruma...
  11. spaghettisosu

Forumdaki ince detay.. ❤

Alışmamalıyız, alışırsak devam edecek. (konuşacağım ama korkuyorum)
  12. spaghettisosu

Forumdaki ince detay.. ❤

Dostlar biliyorsunuzdur, terör saldırısı oldu, hepimizin başı sağolsun. Söylenecek çok söz var aslında ama, biliyorsunuz... Az önce fark ettim, donanım arşivi siyah beyaz olmuş. Örn: Ayrıca, kırmızı bir kalp atarsanız otomatik olarak siyah oluyor (❤) Bu ince detay için teşekkür ederiz...
  13. spaghettisosu

Boks mu spor salonu mu

Boks. Öyle çok aman aman görünür kas yapmazsın ama, kondisyonun artar, kullanılabilir kas oluşur, kendini savunabilirsin gibi gibi. Hem yaptıkların, öğrendiklerin seninle kalacak, diyelim ki kas yaptın, 1 sene ağırlık çalışmasan söneceksin.
  14. spaghettisosu

Forza 4 İNDİRİM.....

Diğer oyunları bilmemekle birlikte, oyun içi ve monitörün ayarları yardımıyla sorunun çözülebileceğini düşünüyorum.
  15. spaghettisosu

Çözüldü✓ KINGSTON RAM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ?

Eğer ki 4 slot alırsanız, en iyi performansı almak için boşluklu şekilde takmanızı öneriyoruz. Onun dışında, 2 slotunuz varsa zaten böyle bir sorununuz yok.
  16. spaghettisosu

İkincil el 20bin anlaştığım sistem

Aşşırı iyi fiyat, giderken yanınıza ''bilgisayarlardan anlıyor'' ayağına 1-2 arkadaşınızı götürün taklaya gelmeyin sonra :D (eski konuymuş şimdi gördüm)
  17. spaghettisosu

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER 59.999 TL

Soğutucu hariç mükemmel sistem, o soğutucu yerine klasik bir hava soğutucu alın daha iyi.
  18. spaghettisosu

240 bin tl hıgh-end sistem

32GB yeter sadece oyun ve film için. Sanıyorum 4K, yüksek yenileme hızlı bir monitör düşünüyorsunuz?
  19. spaghettisosu

Boks VS Kickboks VS Muay thai?

hocam boks ama bu ne 😅
  20. spaghettisosu

1500 TL Klavye Önerisi

Leş gibidir. Kullandıkları switchten tut malzeme kalitesine kadar her şey kötü. 1728674098 Numpad ve türkçe olmamasına okayseniz malum siteden RK65 bakın.
Top Bottom