Arama sonuçları: *

1. Y

Bilgisayar için Akım Korumalı Priz

Hocam sıfır PC topaladim fakat aldığımdan beri PC acilirken ara sıra mavi ekran veriyor parçalarına bakıldı sorun yok format atıldı ama hala veriyor mavi ekran.Çalışan en son sebep elektrik şebekesi dedi.pc 850wat artı monitör var normal prize takincada mavi ekran verdi dandik bı tane uzatma...
  2. Y

Akım korumalı priz önerisi

Hocam sıfır PC topladım fakat hiçbir parçasını sorunu yok format atıldı ama mavi ekran veriyor çalışan dediki en son sebep elektrik şebekesi dedi benim kullandığım sistem 850 vat artı monitor var fakat kullandığım uzatma kablosu çok dandik bir şey acaba oyuzdenmi veriyor mavi ekranı yani akım...
  3. Y

Sıfır PC açılınca mavi ekran sorunu

kulaklık la klavye mouse USB bağlı zaten de ne zaman mavi ekran vercegi belli olmuyor kafasına göre.benim tahminim şöyle doğrumudur bilmem PC açılınca birden 850 watt enejiyi çektiği için ve monitörün de enerjisi ile acaba uzatma kablosu da dandik olduğu için gelen enerjiyi kontrol edemeyip mavi...
  4. Y

Sıfır PC açılınca mavi ekran sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar sıfır PC topladım 1 ay önce fakat aldığımdan beri 8 kere mavi ekran veriyor ve yeniden başlatıyor 1 dk bile sürmüyor 7 kere PC açılınca verdi biri ise steame girerken oldu.aldigim yere götürdüm yazılımsal dendi format atıldı fakat yine mavi ekran verdi.yine götürdüm...
  5. Y

RTX 4080 sıfır sistem sürekli mavi ekran veriyor

Hocam merhabalar çözüldü mü acaba çözüm yolunu soylermisiniz.
  6. Y

Yardım Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor (Arctis Nova 1)

Hocam hiçbiri değil maalesef.
  7. Y

Steelseries nova 1 mikrofon ses gitmiyor

Hocam zaten uygulamada mikrofon seçeneğinde birtane seçenek gösteriyor başka göstermiyor. 1730332056 Hayır Hocam 😊
  8. Y

Yardım Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor (Arctis Nova 1)

Hocam sorunu çözebildinizmi bende Nova 1 var gg yükleyince mikrofon dan ses gitmemeye başladı.
  9. Y

E ne anlamı kaldı ozaman o kadar para verdim.
  10. Y

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Arkadaşlar kulaklığın uygulamasını yüklemeden önce hiçbir sorunu yoktu fakat dün veya ondan önceki gün uygulamayı yükledikten sonra hiçbir ayar yapmama rağmen bugün fark ettimki karşı tarafa sesim gitmiyor.pc üzerinden yapılabilecek bütün çözümleri denedim...
  11. Y

Mavi Ekran Yeni sistemde mavi ekran hatası

Hocam cevabınız için teşekkür ederim ekran kartı msi 4080 süper hocam bu yaptıklarınızı yapınca garanti bozulurmu.
  12. Y

https://drive.google.com/file/d/1roq-yalrI0F2MDo6WqfuqF66YswAXmB0/view?usp=sharing hocam buyrun ve hocam 3 kere daha yedim fakat şunu fark ettim sistemi uyku moduna alıyorum klavyem kablosuz olduğu için kasadan açıyorum ondan sonra mavi ekran verip yeniden başlatıyo bu işlem 1 dk filan anca sürüyo.
  13. Y

Uyku modundan sonra mavi ekran

Hocam kodu daha göremeden hemen yeniden başlatılıyor düzeliyor.bugun veya yarın aricam vatanı.
  14. Y

Hocam evde değilim eve geçince paylaşmayı denicem.
  15. Y

Uyku modundan sonra mavi ekran

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi daha PC alalı 1 hafta oldu fakat aldığımdan beri 5 tane mavi ekran yiyip yeniden başlatıp geri düzeliyor bu durum 1 dakika bile sürmüyor.son 3 tane mavi ekranı uyku modundan sonra PC yi açınca olduğunu gördüm sanırım ondan...
  16. Y

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Aynı sorun bendede var 1 hafta önce sistem topladım 1 hafta içinde 2 kere mavi ekran hatası yedim xozum bulabildinizmi.
  17. Y

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Başlıkta yazdığım gibi yeni sıfır sistem topladım 1 hafta önce fakat 1 hafta içinde 2 kere mavi ekran verdi ve hemen düzeldi neden acaba ve çözümü nedir.
  18. Y

Monitör den sol tarafından daha az ses geliyor

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi ilk aldığımdan beri sol tarafından daha az ses geliyor çözümü nedir.win10 yüklü Monitör markası Asus wg27aq1a
  19. Y

Yeni PC format atılır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yeni PC topladım fakat aklıma bişey takıldı.pc de kontrolleri yapılmış herhangi bir sorun varmı diye fakat format atılıp atılmadığını bilmiyorum atmam lazım mı eğer atarsam Windows lisansım gidermi.
  20. Y

Yeni PC topladım ilk ne yapmam lazım

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yeni PC topladım eve gelince İlk yapmam gereken kurulum ayar vb. Neler yapmam lazım.
Top Bottom