Arama sonuçları: *

1. Yahyahbp

Oyun Projem - Depth of Space

Merhaba hocalarım, duvar modelini bugün biraz daha geliştirdim, ayrıca tavan ve zemin modellerini de yaptım. Renklendirme işini ise en sona bırakmayı düşünüyorum. Sizce nasıl görünüyor?
  2. Yahyahbp

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Yaratık ve diğer modelleri kendim Blender programında modelliyorum. Diğer önerileriniz için de teşekkür ederim.
  3. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. 3 hafta önce yavaştan kolları sıvadım ve 3D modelleme için Blender programına giriş yaptım. Bugün Sci-fi tarzında koridor modelinin ilk duvarını oluşturdum. Şu anlık demo, birkaç küçük detay ekleyeceğim ve renklendirme de yapacağım. Sizce nasıl görünüyor?
  4. Yahyahbp

Hikayeli Oyun Önerisi

Half-Life 2, Mass Effect, RDR 2, Witcher 3'te Türkçe dublaj var
  5. Yahyahbp

Mesaj silindi.
  6. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam ilginiz için 🙏
  7. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Biraz uzun sürecek bitmesi ama mutlaka haber vereceğim.
  8. Yahyahbp

Geri bildirim üzerine UI'da güncelleme yapıyorum. Dün 3D Renderer UI ekledim. Bu akşam görsel paylaşacağım.
  9. Yahyahbp

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam
  10. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Geçenlerde oyunun oynanış ekranını güncelledim. Ayrıca Pause Menu'de ekledim. Sizce nasıl görünüyor? Sizdden geri dönüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca oyunun kısa bir oynanış videosunu da bağlantı olarak ekledim. Video Bağlantısı
  11. Yahyahbp

Oyunum görsel açıdan iyi gözüküyor mu?

Görüntü olarak sade duruyor ama tabii daha geliştirme aşamasında, daha fazla geliştireceğinize inanıyorum, diğer arkadaşların da dediği gibi bir korku oyununa göre fazla aydınlık gözüküyor. Bunlar haricinde modellemeleriniz gayet güzel duruyor hocam, başarılar dilerim.
  12. Yahyahbp

Unreal Engine mi kullanmalıyım Unity mi?

Başlangıç olarak Unity iyi olur, ilerleyen zamanlarda kendinizi bu alanda geliştirirseniz, Unreal Engine kullanabilirsiniz.
  13. Yahyahbp

Oyunumun kapalı testine katılır mısınız?

Hocam özelden mail gönderdim, test etmek isterim
  14. Yahyahbp

hocam eğer Unity oyun motoru kullanıyorsanız Unity Asset Store'dan Horror Jumpscare Pack diye aratarak bulabilirsiniz. Bunun dışında Sketchfab sitesinden de 3D animasyonlu jumpscare bulabilirsiniz.
  15. Yahyahbp

görüşünüz için teşekkür ederim hocam
  16. Yahyahbp

Bu tarz projeler zaman alabiliyor, farkındayım. Ama ne olursa olsun bitirmek için elimden geleni yapacağım. Sabırla, istikrarlı şekilde ilerliyorum. Hayırlısı diyelim. 1744725521 Hocam öncelikle başarılar dilerim, umarım istediğiniz başarıya ulaşırsınız. Eğer karakter animasyonlarından...
  17. Yahyahbp

Projede pek bir değişiklik yapmadım hocam, projeye ara verdim çünkü Blender eğitimi sürecindeyim, yaklaşık 2.5 ayım kaldı. Eğitimi tamamladıktan sonra oyuna yeni içerikler ve UI düzenlemesi yapacağım. Şu an için değişiklik yok ama büyük şeyler yolda :)
  18. Yahyahbp

Hocam ben şu an tamamen oyun geliştirme ve modelleme kısmına odaklanıyorum, herhangi bir pazarlama arayışım yok. Tek başına yapanların çoğu zaman ve kaynak tasarrufu için hazır assetler kullanıyor. Ancak bazıları kendi modellerini üretip stüdyolara satıyor veya unity asset store gibi...
  19. Yahyahbp

Şu an Blender öğrenme sürecindeyim, yaklaşık 2 aylık bir eğitim sürecim kaldı. Bu yüzden şimdilik yalnızca iki görsel paylaşabildim. Oyun geliştirme sabır ve zaman isteyen bir iş, hazır olduğumda çok daha fazlasını paylaşacağım hocam merak etmeyin
  20. Yahyahbp

ilginiz için teşekkür ederim hocam, herhangi bir aksilik olmazsa oyunu bu yılın sonlarına doğru çıkarmayı planlıyorum
Geri