Selam dostlar bir işe kalkıştım ve mobil oyun geliştirdim. Tabii ki daha bu işlerde yeni olduğum icin çok iyi kodlama bilgim yok ve ilk kez oyun yaptığımdan dolayı da artıdan çok eksim vardır eminim oyunda.
Oyunun mantığı basit. Zar atma sistemi ile Tetris oyununun birleşimi gibi bir şey. Elimizdeki sınırlı zar atma hakkı ile blokları düşürüp yerleştiriyoruz ve hedef puana ulaşmaya çalışıyoruz. Birkaç özelliği daha var ama o da sürpriz olsun
Her neyse bu yaptığım oyunu Google Play üzerinden yayınlamak için her şeyi tamamladım ancak yeni çıkan bir kural gereği 12 kişiye 14 gün boyunca kapalı test yapmam gerekiyormuş.
Yani 12 android telefon veya tablet kullanıcısının oyunu indirip en az bir kere oyuna girmesi gerekiyor ve 14 gün boyunca da cihazından silmemesi gerekiyormuş. Tabii 12 den daha fazla kişi olursa daha garanti olur.
Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa mail adresini gönderebilir mi? Özelden veya direkt konu üzerinden fark etmez. Attığınız maile kapalı test daveti gelecek. Endişesi olan arkadaşlar varsa maili direkt Google gönderecek o yüzden endişe etmeyin. Endişe eden varsa da oyun çıkınca deneyim eder artık çok merak ediyorsa
O gelen mailde geri bildirim gönderme yeri vesaire olacak mı bilmiyorum ancak iyi veya kötü yorumlarınızı da özelden bana yazabilirsiniz. Zaten dediğim gibi ilk oyunum ve çok iddialı değilim. Eminim artıdan çok eksisi vardır. Kendimi geliştirmeye çalışacağım.
Şimdiden teşekkürler. Davet hemen gelmeyebilir önce Google onaylayacak sanırım tam bilmiyorum. Birkaç güne gelir herhalde.
Unutmayın ki 14 gün boyunca telefonda yüklü kalması gerekiyor ve en az 1 kere giriş yapılmış olması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle