Şubeye gidip dilekçe ile başvurun paranızı iade alırsınız. 1 sene boyunca arkadaşımın kartından garip bir üyelik ücreti alınmış 90ar TL şeklinde 1 senelik...
İşCep’ten ya da Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, SMS ile gönderilecek kişiye özel link üzerinden Amazon Prime üyeliğinizi hemen başlatın! Mevcut...
Yeni üyelik açtım girdim hiç dikkat etmemiştim kampanyalar kısmına teşekkür ederim. Mevcutta prime hesabım vardı bir türlü etkinleştirmedi bende yeni hesap...
Thermal Grizzly Kryonaut bakayım dedim fiyatlara ne olmuş ya altın bu kadar kazandırmamıştır. 700-100 çalışıyor bu arada. Süpermarket ürünlerinde 150 lira...
Bu tv Oled olması ile birlikte Evo modelidir ve c kodlu dikkat ederseniz giriş seviyesi derseniz büyük haksızlık olur. Lg 'de giriş seviyesi B kodludur...
İnan ki kendimden şüphe ettim yanlış link mi diye 3 arkadaş baktık hemen buraya paylaşayım dedim yalnız da değildim 😀. Evet bayağı seri kapattılar ilginçti.
Bir kaç gün önce bu tv Media Markette 100 bin tl idi, Web e özel fiyat 86 Bine düştü. Hepsiburada’da 50 bin TL’ye bu ürünü görünce şaşırdım açıkçası...
Kahveciye gitsem 300 TL yol tutar bana o kadar uzak yerdeler. :D
Bu kahvecilere para vermeyeyim diye eve otomatik kahve makinesi aldım, taze taze çekirdek...