Kardeş normal fiyat yazılı isteyen normal fiyatından alır normal fiyatıda piyasanın altı paraflı fiyattta yazılı oda piyasanın dibi konuşmak için konuşmayın
maalesef dediğin gibi , Chrome da bu sorunu yaşadıysan gpu (donanım ) hızlandırmaya kapatmayı dene o zaman bir seferinde , geçmiş olsun diyelim
başka bir...
hocam şöyle bişe bende araştırdım ama benimki yenilenmiş sürüm resycned onda 12 desteği var gözüküyor ama dediğinizi zaten denemişim baktım 11 olarak...
Bence iyi araştırın ben biraz sizin için araştırdım bu AC oyunlarında oluyormuş baya dx 12 hatası . Başka oyunlarda durum nedir
Uygulama overlay leri de...
Hayır patlamaktan ziyade , zengine bir şey olmaz böyle bir durumda ve hiç bir zaman olmadı . Hep küçük yatırımcının parası gitti .Risk misk olayı da değil...
Bunlara üzülmek istiyorum çoluğu çocuğu olup parasını atanlar, kredi çekip krediyi atanlar falan var da hiç üzülmüyorum biz bunları uyardıkça alamadınız...
Hocam yanlış anlamayın da bu anakart ne :) sitesi bile yok
2 tane pin yan olan bir jumper var CMOS clear diye geçiyor onu bulun bir de öyle şansınızı...
AMD markasının çoğu işlemcisi 95 derece sonrası Limit koyar ve işlemciyi kısar , ekran kartı değerleriniz normal görünüyor . Siz bence artık minidumb...
Sadece ai olarak değil , video codec olarakta nvidia baya başarılı . Yayın kayıt filan alırken filan (AV1 filan ) . Amd yeni yeni toparlıyor bu alanda ama...
Senin istediğin formül:
GPU x16 kalsın + 3x Gen4 x4 SSD aynı anda 21GB/s versin
Bu AM5'de fiziksel olarak imkansız, marka değil platform limiti.
Neden...
Yıl olmuş 2026 hala windows update soruları soruyorlar şaka gibi her neyse
Fotoğraftaki GPU'nun bellek sıcaklığı 83 derece zaten yüksek değil , RAM'ın...