Arama sonuçları: *

1. R

Anakart iadesi mümkün mü?

sen bence dalga geçiyorsun , satıcıyı cimere yazınca ne düşünüyorsun ki ? Hakem heyetine başvuracağını söyledim zaten .
  2. R

cimerin mahkeme niteliği mi var ? :):)
  3. R

cimer ile niye uğraşırsın ki , satıcıyı hakem heyetine şikayet edeceksin . 14 günlük iade hakkı her zaman var ama süreç uzun sürer 3-4 ay
  4. R

🔥İndirim GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms PCHocası inceleme 14999TL

dolandırıcılık biraz saçma olmuş :) Şuan ki politika tamamen sermayeyi koruyor . iş siyasete gireceği için yazamıyorum ama en normal tabiriyle sermayeyi koruyorlar :) Sermayeyi korumazsalar yüksek cezalarla korkutuyorlardı tüketiciyi mağdur ettikleri için .
  5. R

PC'M OYUN OYNARKEN KAPANIYOR RESET ATIYOR İMDAT

Güç kaynağını yazmamışsınız kernel 43 ler genelde öyle yapıyor . Bu arada core boost u kapatınca abimin bilgisayarında kernel 43 hatası düzelmişti.
  6. R

Ekran kartı takılıyken pc güç vermeyi reddediyor [servis kararı açıklandı]

VGA'da debug led duruyor demiştiniz , bide klavye takılıyken dener misiniz ? klavye numlock filan calıstırıyorsa sorunsuz boot oluyor demek ekran kartsız . Bilgisayarın ekran kartsız boot yaptıgına emin olmak gerekir önce
  7. R

TurkNet fibere geçiş sırasında arızalı kutu için nereye müracaat etmek gerekir?

Turknetin Gigafiber i ile türk telekom ne alakası varmış ki ? müşteri hizmetleri birşeyi karıştırıyor olabilir mi?
  8. R

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

bir değeri olmayabilir , Türkiye'deki servislerin %99 u 24 ay garanti veriyor .
  9. R

Güç kaynağimla 5070ti çalıştırabilir miyim ?

3 tane pcie güç kablosu varsa dönüştürücü ile kullanabilirsin
  10. R

OEM kampanyaları beynimi yaktı. 70k bütçe.

Sistemlerde genelde birkaç ürün dandik bileşen oluyor , tavsiyem tek tek almanız eğer biliyorsanız toplamayı.
  11. R

❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

Beyler ktc ürünün satışı yok ki bu konuda ? Konuyu kirletiyorsunuz
  12. R

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

bu satıcıdan 3 yıl önce anakart almıştım amazon üzerinden , anakart bozuldu , servis iade raporu cıkardı kendileri ürün göndermedi . satıcıya ulaştım yardımcı olmuştu yeni aynı anakartı göndermişti.
  13. R

Kanser hastası kardeşime sistem

Anakarta o kadar para veriyorsan bari ATX kart al...
  14. R

HP Omen Max 5070ti Paraf ile 80k

evet victus giriş seviyesi , pavilion artık üretilmediğine göre . Victusu neye göre orta segment dedi anlamadım .
  15. R

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

insanlara bence yanlış bilgi veriyorsunuz . wraithesports ilamlı icra başlattım . İcra emri tebliğ edildikten 2 gün sonra avukatları gidip paşa paşa parayı yatırmış . İlamlı icranın olayı şu . 1 hafta içinde ödemezlerse haciz işlemleri başlatıyorlar . Banka hesapları bloke filan oluyor firmanın...
  16. R

Yardım Gaminggen iade işlemi uzun sürermi

Warranty seal yazıyor , garanti etiketini çıkarmışsan firma sıkıntı cıkabilir . Hakem heyetinde şansınızı denersiniz en azından.
  17. R

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

ilamlı icra takibi başlatılır ancak misli ile değişim dilekçesi ile başvurulması lazım diye biliyorum , memurlar bunu pek umursamız baya işin üstüne gitmeniz lazım . Ticaret odasından bilirkişi isteyip öyle fiyat tespiti yapılması lazım. İlamlı olması baya büyük bir avantaj ancak fiyat...
  18. R

Kaza sonrası sigorta ödemesi

dava masrafları da adama girecek gibi ama :)
  19. R

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

Expo ve xmp hazır profil oluyor , manuel timing biliyorsanız alın geçin , hem de expo dan daha iyi latency
  20. R

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

BU zor zamanda güzel fiyat, 7200 cl36 var bende hynix çip var içinde . Manuel ile stabil çok iyi oluyor . expo yok diye saçmalıklara girmeyin . Manuel timing girmek çok daha iyi
Geri