Arama sonuçları: *

1. R

105K - 5070 / 7800x3D - Kendim Toplayacağım Yardım

Anakartta asus'a okey ama diğer bileşenler şart mı o kadar ?
  2. R

🔥İndirim VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

hocam gayet iyi bir kart bozulana kadar bence kullanmaya ve iyileştirmeye bakın fanları ha ekran kartı fiyatları artacak gibi görünüyor özellikle nvidia tarafı
  3. R

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Teşekkürler hocam , kesinlikle insanların haklarının peşinden bırakmaması lazım . Bugün icra'ya verdim , umarım memur arkadaşlar ilamlı icra yapmışlardır :D
  4. R

OC için Termal Macun Önerisi

TDP ne demek bilmemek süper , neyse haklısın diyelim .
  5. R

ryzen 5600 bu hocam sanki 7950x :D kaç dereceyi görmesini bekliyorsun .
  6. R

MX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.
  7. R

o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.
  8. R

Belirttiğiniz ürünlerin iadesi daha zor olması lazım mouse ile kıyaslarken ama kendi markalarını (Wraith marka ürünler) iade alıyorlar diye duydum. Yine de sizin için güzel olmuş iade almaları .
  9. R

Bilmiyorum . Wraithesports savunmasında öyle belirtmiş ve hakem heyeti zaten gerekli cevap verdi .
  10. R

Asıl sinir olduğum konu , İlk kez ısınan mouse gördüm . Teknik servis 1-2 gün sonra bana mail olarak baktık sorun yok diye yazması Teknik servis elemanı ve şefin isimleri yazıyor belgede . Linkedin den baktım adam Operasyon müdürü olarak firmada çalışıyor Ya operasyon müdürü ve teknik şefi ne...
  11. R

Aslında mouse bir sarf malzeme , karar metninde savunmalarını yazıyorum . hakem heyeti sarf malzemesi konusunda bir cevap verdi Şikayet edilen satıcının savunma yazısında ürünün bilgisayar sarf malzemesi olduğu ve bu yüzden cayma hakkının kullanılamayacağını belirtmiş olsa da bilgisayar sarf...
  12. R

Büyük firmalar bazen savunma bile vermiyorlar . o yüzden süreç daha çok uzuyor eğer savunma 1 aydan fazla ise başvurduğun hakem heyetiyle iletişime geçin süreci hızlandırmak amacıyla .
  13. R

Yayınlarda bile reklamlarını görüyorum ama destek konusunda niye süründürüyorlar anlamış değilim . Bilgi olarak konunun en altına 14 günlük cayma hakkına olduğumuzu tüketicilerin bilmesi lazım . Böyle yazmışlar o zaman haklılar gibi bir şey kesinlike olmaz .
  14. R

Merhabalar , wraithesports.com üzerinden yaşadığım bir saçmalıktan bahsedeceğim . Rawm Leviathan v4 mouse satın aldım , Mouse'ı beğendim ancak elimi rahatsız edici şekilde ısınma sorunu ile karşılaştım . bütün yolları denedim ve 1k pooling rate kullanmama rağmen ürün ısınma sorunu devam etti ...
  15. R

Anakartta sıkıntı olmamasına rağmen ekran da no signal hatası

hiç bir fikrim yok maalesef . anakart ve işlemci neydi bu arada.
  16. R

Çözüldü✓ Unlost X Ekran Kararma Problemi

Genel de ekran kartı ısınınca olur bu . Benim başıma öyle gelmişti siyah ekran olup fanlar son ses çalışırdı . ekran kartı Isı değerlerini kontrol et bi öncelikle
  17. R

Anakartta sıkıntı olmamasına rağmen ekran da no signal hatası

adamlar harbi hdd veya ssdyi değiştir demişler :D:D . Disk olmadan da biosa ekranı geçiyor . bu tip eski anakartlar da deneme yanılma yöntemi yapmak daha çok hızlandırır süreci . başka Kablo bulabildiniz mi teyit etmek için
  18. R

Yardım FURMARK DEĞERİM NASIL ?

Konu sahibinin artık şunu anlaması gerekiyor , üründe ayıplı bir durum varsa iade veya değişim talep et . Servisten sorun yok raporu gelirse gidip THH'ye başvuracaksın . Konuyu gereksiz yere uzatıyor. VRAM ısısı bile düşük burada kartta sorun olduğunu göstermiyor gibi . Çayma hakkını kullanıp...
  19. R

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

emin ol %0.0001 umut olsa her gün şikayet metni yollardım . Tüketicileri yani vatandaşı düşünmediklerini her yıl zaten anladık .
  20. R

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

İyi güzel de zaten ithalatcıları zengin yapmak için olduğu herkes biliyor . Kimi kime şikayet ediyoruz ? İstanbul ticaret odasının başkanı çok iyi oldu diyorsa bu yasanın kimleri zengin edecekleri belli zaten.
Geri