ramowarr isimli üyenin son içerikleri

1. R

131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

Banka'nın hoşgeldin Mevduat faizi bitmişti , banka tanımlasın için iletişime geçtim , bana Yarım saat para fonlarına yatırım için dil kötü . Bu kadar değer kazandı falan filan diye ben tabi ki riskli olan bir şeye girmeme kafasındayım halen mevduata devam ediyorum . Millet'in bu riski almasını...
  2. R

Pg ile Ekran Kartı Satacağım Referansı Yok?

Siz biraz kaşınıyor gibisiniz :) İnsanlar söylüyor alıcıyı koruyan bir sistem , Elden satış yapın kesinlikle
  3. R

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

Hepsiburada satıcısından rx 9070 xt satın aldım , nereye mail atacağım bilgisi olan var mıdır ?
  4. R

2 Yıldır Çözülemeyen Oyundan Atma Sorunu Yardıım

maalesef dediğin gibi , Chrome da bu sorunu yaşadıysan gpu (donanım ) hızlandırmaya kapatmayı dene o zaman bir seferinde , geçmiş olsun diyelim başka bir yöntem de parçaları tek tek deneme yanılma yöntemiyle deneyebilirsin , öncellikle gpu ve psu
  5. R

Anlıyorum , senin oynunu araştırdığım da steam den oynuyorsan options launch ile oyunu dx 11 ile calıstırdıklarını ve overlaylerini kapattıklarını söylediler. Muhtemelen oyun ve overlayler çakışıyor olabilir , çünkü oyunda dx12 desteği yok.
  6. R

Bence iyi araştırın ben biraz sizin için araştırdım bu AC oyunlarında oluyormuş baya dx 12 hatası . Başka oyunlarda durum nedir Uygulama overlay leri de kapatın öyle de deneyin ( Steam Discord ubisoft hatta AMD )
  7. R

Hayır patlamaktan ziyade , zengine bir şey olmaz böyle bir durumda ve hiç bir zaman olmadı . Hep küçük yatırımcının parası gitti .Risk misk olayı da değil bu . Tek seferlik bir şey değil bir kaç defa daha küçük yatırımcıyı patlatmışlardı . Devlet büyük sermayeyi koruyor uzun zamandır , küçük...
  8. R

Küçük yatırımcı yine de akıllanmıyor :D
  9. R

Bios Sıfırladıktan Sonra Siyah Ekranda Kaldı

Hocam yanlış anlamayın da bu anakart ne :) sitesi bile yok 2 tane pin yan olan bir jumper var CMOS clear diye geçiyor onu bulun bir de öyle şansınızı deneyin eğer anakart resmini atarsanız düzgün öyle bakalım
  10. R

AMD markasının çoğu işlemcisi 95 derece sonrası Limit koyar ve işlemciyi kısar , ekran kartı değerleriniz normal görünüyor . Siz bence artık minidumb paylaşsanız bilen kişiler daha iyi yardımcı olur ,hatta kendiniz bile sorabilirsiniz yapay zekaya minidumbın içerisindeki veriyi windbg ile okuyup...
  11. R

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Sadece ai olarak değil , video codec olarakta nvidia baya başarılı . Yayın kayıt filan alırken filan (AV1 filan ) . Amd yeni yeni toparlıyor bu alanda ama artık Nvidia treni kalktı gibi fiyatları uçtu.
  12. R

❌İndirim Bitti! NZXT X870 Anakart + NZXT 850w 80+ Gold Güç Kaynağı Bundle Paket 15.499tl İtopya

İtopya başlığında anakart X870 görünüyor , içerik olarak x870e görünüyor valla şaşırdım :D
  13. R

❌İndirim Bitti! NZXT X870 Anakart + NZXT 850w 80+ Gold Güç Kaynağı Bundle Paket 15.499tl İtopya

Kaynak verebilir misiniz acaba bu bifurcation ile ilgili
  14. R

Yıl olmuş 2026 hala windows update soruları soruyorlar şaka gibi her neyse Fotoğraftaki GPU'nun bellek sıcaklığı 83 derece zaten yüksek değil , RAM'ın sıcaklığı değil . dump dosyası oluşsa daha iyi olurdu . Sistemi stress test testinde bileşenlerin sıcaklıklarına baktın mı hiç?
  15. R

Ram Tercihi: 2. El 64gb Xpg 8600mhz Vs Sıfır 32gb Patriot 6000mhz

Macerayı anlarım da ikinci el için o kadar paraya sıfır fiyatında var . Maceradan başka bir şey bu .
Geri