ramowarr isimli üyenin son içerikleri

1. R

OEM kampanyaları beynimi yaktı. 70k bütçe.

Sistemlerde genelde birkaç ürün dandik bileşen oluyor , tavsiyem tek tek almanız eğer biliyorsanız toplamayı.
  2. R

❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

Beyler ktc ürünün satışı yok ki bu konuda ? Konuyu kirletiyorsunuz
  3. R

🔥İndirim Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO - 19k ₺ - Kutusuz

bu satıcıdan 3 yıl önce anakart almıştım amazon üzerinden , anakart bozuldu , servis iade raporu cıkardı kendileri ürün göndermedi . satıcıya ulaştım yardımcı olmuştu yeni aynı anakartı göndermişti.
  4. R

Kanser hastası kardeşime sistem

Anakarta o kadar para veriyorsan bari ATX kart al...
  5. R

HP Omen Max 5070ti Paraf ile 80k

evet victus giriş seviyesi , pavilion artık üretilmediğine göre . Victusu neye göre orta segment dedi anlamadım .
  6. R

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

insanlara bence yanlış bilgi veriyorsunuz . wraithesports ilamlı icra başlattım . İcra emri tebliğ edildikten 2 gün sonra avukatları gidip paşa paşa parayı yatırmış . İlamlı icranın olayı şu . 1 hafta içinde ödemezlerse haciz işlemleri başlatıyorlar . Banka hesapları bloke filan oluyor firmanın...
  7. R

Yardım Gaminggen iade işlemi uzun sürermi

Warranty seal yazıyor , garanti etiketini çıkarmışsan firma sıkıntı cıkabilir . Hakem heyetinde şansınızı denersiniz en azından.
  8. R

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

ilamlı icra takibi başlatılır ancak misli ile değişim dilekçesi ile başvurulması lazım diye biliyorum , memurlar bunu pek umursamız baya işin üstüne gitmeniz lazım . Ticaret odasından bilirkişi isteyip öyle fiyat tespiti yapılması lazım. İlamlı olması baya büyük bir avantaj ancak fiyat...
  9. R

Kaza sonrası sigorta ödemesi

dava masrafları da adama girecek gibi ama :)
  10. R

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

Expo ve xmp hazır profil oluyor , manuel timing biliyorsanız alın geçin , hem de expo dan daha iyi latency
  11. R

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

BU zor zamanda güzel fiyat, 7200 cl36 var bende hynix çip var içinde . Manuel ile stabil çok iyi oluyor . expo yok diye saçmalıklara girmeyin . Manuel timing girmek çok daha iyi
  12. R

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

bu aralar çok yaşıyorum özellikle gece saatlerinde giremediğim çok oluyor
  13. R

Çözüldü✓ RAM Hız Ayarlaması Sonrası Açılmayan PC

insanlar bilmediği şey hakkında cidden bilmiş gibi yorum yapıyor maalesef dediğiniz gibi ve hakaret ediyorlar çok yaşadım bu aralar :D geçen biri ryzen 3600 a oc yapacağım macun önerir misiniz yazmış ve fanı thermalright pearless . Yazdığım şu gerek yok fanınız zaten iyi uygun fiyatlı macunlar...
  14. R

❌İndirim Bitti! 59860 TL - AMAZON DEPO MSİ SHADOW 3X 5080 16GB

depo için geçerli mi bu ? 1 ay koşulsuz iade
  15. R

MSI RTX 5090 Ventus 3X modeli alınır mı?

oyun için 5090 gereksiz pahalı , rtx 5080 yeter de artar . Millet rtx 5090 ile iş yapıyor
Geri