ramowarr isimli üyenin son içerikleri

1. R

3 Farklı Marka Ramin Uyumlu Çalışması

en fazla mavi ekran yersin , hızını düşürürsün veya voltaj ayarlarsın millet sanki farklı ram takınca dünya kiyameti kopacak gibi tepkiler veriyor :)
  2. R

🔥İndirim Vatan indirimli MSI anakartları

X870 high end gibi gözükse de video üreticilerin daha çok işine yarıyor usb sayısından filan , b850 oyun için oynuyorsan yeterli ve fazla bile
  3. R

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

çalışan kod var mıdır acaba?
  4. R

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 Pulse DUAL (OUTLET) - 23.902 TL

ikinci el ürün almak istemez heralde o kadar para verip.
  5. R

❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 8.585,19TL

Her bir VRM phase 55A veriyor 8 tanesi neye yetmiyor işlemci için tam olarak ? :)
  6. R

❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 8.585,19TL

Sorma ya , millet yorum yapmak için yapiyor x870 giriş seviye model ancak içindeki chipset x870 . Alanlara tekrardan h.olsun
  7. R

Bilgisayarımı kapatsam da steelseries mouseumun ışığı sönmüyor

Erp veya EuP ismiyle bir ayarı aktif etmen lazım .
  8. R

Yardım RX 6900 XT ekran kapanması

hotspot az değil ki , benim de ekran kartım sıcaklıktan dolayı fan sesini yapıp ekran kapatıyordu , sonra pc res atıyor . Muhtemelen ısıdan kaynaklı bir sorun olabilir COD oynunda ekran kartını yüksek mhz de kullanıyordu
  9. R

Ekran kartım %100 kullanılmıyor

furmark testinde daha rahat anlarsın GPU usage kontrol et
  10. R

9070 XT Kronik Coil Whine sorunu ?

cw ucu acık bir konu degil , bobin sıkışmasıyla oluşan bir ses ve bu tüketici için bir kusurdur . Tüketici haklarının korunması için zaten mahkemeler var . 2. el düşmesi tüketicinin sorunu değil . siz tüketici hakları hakkında hiçbir bilginiz bile yok . Keyfi olarak bile mesafeli sözleşmeler...
  11. R

Haklılık bir durum yok . Ülkelerin tüketici mahkemeleri var , CW bir kusur ise tüketici her türlü iade değişim isteyebilir . Dediğiniz gibi cw performans etkilemiyor ama kullanıcılar için kusur olarak görürür alt segment soğutma bloklarında daha çok görünüyor dediğiniz gibi. Bunu sadece ekran...
  12. R

Bilinçli tüketici olarak ürün de kusur varsa hakkimizi aramamiz lazim , buradaki insanlara bakma onlar sıfır üründe böyle bir sorun olursa sessiz kalabilir ancak bunu normal demeleri garip geliyor , amd nvidia retaillere soylesin o zaman kartlarimiz cwlidir diye herkes öyle alsin :)
  13. R

Adamlar o kadar para veriyor sıfır ürün için niye cw duysun
  14. R

Amazonun sürekli ürün göndermemesi

amazon hesap desteği konusunda öyle , geçen black 11.11 indirimlerinde 1 ürün aldım hesap banlandı . 2 hafta boyunca 1 numarayı aradım , bana dedikleri başka hesap açın dalga geçer gibi
  15. R

Amazonun sürekli ürün göndermemesi

shadow ban gibi bir şey olmuş heralde
Geri