ramowarr isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Hortlamış gibi olacak ama bilgilendirme olarak paylaşmak istedim incehesap a actigim hakem heyeti şikayetim RED ile sonuclandi. Dedikleri doğruymuş hakem heyeti bu düşük fiyatlardaki iptallere direkt red veriyormus. Gerekceli karar özeti olarak , ucret iade edildiğinden, satışa zorlanmasi gibi...
  2. R

🔥İndirim Corsair 16gb 6000mhz Ddr5 Ram 10999tl

bu rami bile alıp expoyu aktif ettiğinizde cl30 bir bellek kitiyle fark %1 bile fark olmayacak . Millet hynix a die rami yüksek bellek kitlerinde hobi olarak kullanıyor.
  3. R

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

bekle diyen adamı direkt engelle :)
  4. R

Ram Krizi Ne Zaman Biter?

2028 öncesi zor , Veri merkezleri sürekli sipariş aldığı için zamlı fiyattan DRAM üreticisi firmaların işine geliyor .
  5. R

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

biri giriş seviye soğutma diğeri top seviye soğutma . İkisi de sonuç olarak aynı GPU
  6. R

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

ikisi de giriş seviye soğutmaya sahip , 4k fark var . Öncelikle sıcaklık review lara bakın.
  7. R

🔥İndirim NZXT N7 (Beyaz) B850 9000 TL

Zaten biosu çoğunu amd yayınlıyor . Halbuki büyük bir güvenlik açığı olmadan bios niye yayınlasınlar ki .
  8. R

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 6400mt/S Cl32 Ram- 18200 TL

Büyük teknoloji devleri bile DRAM bulamıyor anlaşma yapamıyor . bekleyin diyenler var :)
  9. R

🔥İndirim Kaçırma | NZXT H Series H7 Flow (2024) Cm-H72fw-01 Beyaz Kasa | 2999 TL

Süper fiyatmış sıfır kasaya ihtiyac varsa.
  10. R

🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

sorma hocam adam 8000 mt/s c36 yapmış Satmam diyor , Keşke 2x32 i bulabilsem RAM'in diyor . b650 toma hawk ile 7400 c34 yapmış Şuan x870 ile 8000 mhz c36 yapmış . Bunu şu yüzden paylaşıyorum . Ben mesela ram ile ilgili bir kaynak arasam gider overclock veya redditte araştırırım . Orada...
  11. R

🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

benim arkadaşın 6000 mhzlik hynix-A rami :) Forumda yanlış bilgi moda oldu , bir şey araştırırken 2-3 kere daha araştırın .
  12. R

Ekran Kartımı Satmak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim

Furmark testini de eklersen daha iyi olur . Tek tavsiyem , elden satın .
  13. R

Türknet Btk Şikayet Sürecim

G.olsun diyelim , Bu 3. şikayette BTK'nın bakması kesin bir şey mi acaba ? 1-2 defa şikayet etmiştim artık firmalar cevap veriyor o yüzden bir önemi kalmamıştı benim için BTK'nın .
  14. R

🔥İndirim Nvıdıa 3 Ay Ücretsiz Discord Nitro

evet o kadar uğraştım ben de öyle hata aldım :)
Geri