Banka'nın hoşgeldin Mevduat faizi bitmişti , banka tanımlasın için iletişime geçtim , bana Yarım saat para fonlarına yatırım için dil kötü . Bu kadar değer kazandı falan filan diye ben tabi ki riskli olan bir şeye girmeme kafasındayım halen mevduata devam ediyorum . Millet'in bu riski almasını...
maalesef dediğin gibi , Chrome da bu sorunu yaşadıysan gpu (donanım ) hızlandırmaya kapatmayı dene o zaman bir seferinde , geçmiş olsun diyelim
başka bir yöntem de parçaları tek tek deneme yanılma yöntemiyle deneyebilirsin , öncellikle gpu ve psu
Anlıyorum , senin oynunu araştırdığım da steam den oynuyorsan options launch ile oyunu dx 11 ile calıstırdıklarını ve overlaylerini kapattıklarını söylediler. Muhtemelen oyun ve overlayler çakışıyor olabilir , çünkü oyunda dx12 desteği yok.
Bence iyi araştırın ben biraz sizin için araştırdım bu AC oyunlarında oluyormuş baya dx 12 hatası . Başka oyunlarda durum nedir
Uygulama overlay leri de kapatın öyle de deneyin ( Steam Discord ubisoft hatta AMD )
Hayır patlamaktan ziyade , zengine bir şey olmaz böyle bir durumda ve hiç bir zaman olmadı . Hep küçük yatırımcının parası gitti .Risk misk olayı da değil bu . Tek seferlik bir şey değil bir kaç defa daha küçük yatırımcıyı patlatmışlardı . Devlet büyük sermayeyi koruyor uzun zamandır , küçük...
Hocam yanlış anlamayın da bu anakart ne :) sitesi bile yok
2 tane pin yan olan bir jumper var CMOS clear diye geçiyor onu bulun bir de öyle şansınızı deneyin
eğer anakart resmini atarsanız düzgün öyle bakalım
AMD markasının çoğu işlemcisi 95 derece sonrası Limit koyar ve işlemciyi kısar , ekran kartı değerleriniz normal görünüyor . Siz bence artık minidumb paylaşsanız bilen kişiler daha iyi yardımcı olur ,hatta kendiniz bile sorabilirsiniz yapay zekaya minidumbın içerisindeki veriyi windbg ile okuyup...
Sadece ai olarak değil , video codec olarakta nvidia baya başarılı . Yayın kayıt filan alırken filan (AV1 filan ) . Amd yeni yeni toparlıyor bu alanda ama artık Nvidia treni kalktı gibi fiyatları uçtu.
Yıl olmuş 2026 hala windows update soruları soruyorlar şaka gibi her neyse
Fotoğraftaki GPU'nun bellek sıcaklığı 83 derece zaten yüksek değil , RAM'ın sıcaklığı değil . dump dosyası oluşsa daha iyi olurdu .
Sistemi stress test testinde bileşenlerin sıcaklıklarına baktın mı hiç?