ramowarr isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! Crucial 8 GB Ddr5 5600 Mhz Cl46 Laptop Ram 2.300 TL

bilmediğinden öyle yazmıştır çünkü Notebook ramleri genelde bu MHz ve CL değerinde .
  2. R

Yardım 9700x Çok Isınıyor Ne Yapmalıyım ?

Anakartında eco mode özelliği vardır ben Gigabyte 105W kullanıyorum mecbur , 7000 serisi ısınıyor bide 7950x gibi 170 TDP ile mecbur eco mode da kullanmaya başladım bu yaz . 360 mm sıvı soğutma ve Phantom spirit denedim fark olmadı yine de.
  3. R

Yardım 9700x Çok Isınıyor Ne Yapmalıyım ?

merak etme tek değilsin :D 7950x var soğutamıyorum 170w TDP'si var . Eco mode geçeceğim gibi bende yeni işlemci alana kadar.
  4. R

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

aslında normal ram diyebiliriz , içinde bellek modulleri HBM'de kullanılıyor diye biliyorum.
  5. R

Geıl Orıon V Rgb Gavsg532gb5200c38bdc 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 20990tl

aynen hatta beleş kardeş . salın artık la ram krizi var tüm dünyada fiyatları yüksek .
  6. R

❌İndirim Bitti! Colorful Battle-Ax B850m-Plus Wıfı Anakart 5.999 TL

Hocam onu da yanlis biliyorsunuz, güncellemeleri amd veriyor yuzde 99 unu ,isterseniz bios guncellemerinde changeloglara bakin
  7. R

❌İndirim Bitti! Segotep Fz6 Pro Beyaz 1399tl

Arkadaşlar bütçeye göre bir şey alınır . Yoksa ben rtx 5080 yerine bende rtx 5090 almak isterim :) Fiyatına göre gayet iyi bir soğutucu
  8. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

değer herşeyiyle daha dolu bir anakart
  9. R

Şaka gibi rtx 5080 colorful igame halen bekliyoruz acılmasını :D:D
  10. R

sistemler hep öyle maalesef , bir yerden kısıyor satış yapan siteler . ya bütçe yüksek olacak ya da kendiniz toplayacaksınız.
  11. R

b550ler artık zor bulunuyor ve am4 sistemler için b550ler gen 4 desteği ile gayet iyi . Bu fiyata başka bulması zor.
  12. R

sorma hocam , link bozuk igame rtx 5080 in ama nedense stok düşmüş :) asdfasdfasdf
  13. R

aynı şekil tıklanmıyor , ama nasılsa 15 tane stok vardı 4 tane satılmış :):) Bu incehesap az değil ya kendileri alıyor heralde
  14. R

rtx 5080 igame linki tıklanmıyor ? Tek bende mi sorun acaba
  15. R

colorful rtx 5080 igame sonunda gaming gecesinde umarım fiyatı düzgün gelir
Geri