hocam gayet iyi bir kart bozulana kadar bence kullanmaya ve iyileştirmeye bakın fanları ha ekran kartı fiyatları artacak gibi görünüyor özellikle nvidia tarafı
o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.
Belirttiğiniz ürünlerin iadesi daha zor olması lazım mouse ile kıyaslarken ama kendi markalarını (Wraith marka ürünler) iade alıyorlar diye duydum.
Yine de sizin için güzel olmuş iade almaları .
Asıl sinir olduğum konu , İlk kez ısınan mouse gördüm . Teknik servis 1-2 gün sonra bana mail olarak baktık sorun yok diye yazması
Teknik servis elemanı ve şefin isimleri yazıyor belgede . Linkedin den baktım adam Operasyon müdürü olarak firmada çalışıyor
Ya operasyon müdürü ve teknik şefi ne...
Aslında mouse bir sarf malzeme ,
karar metninde savunmalarını yazıyorum . hakem heyeti sarf malzemesi konusunda bir cevap verdi
Şikayet edilen satıcının savunma yazısında ürünün bilgisayar sarf malzemesi olduğu ve bu yüzden cayma hakkının kullanılamayacağını belirtmiş olsa da bilgisayar sarf...
Büyük firmalar bazen savunma bile vermiyorlar . o yüzden süreç daha çok uzuyor eğer savunma 1 aydan fazla ise başvurduğun hakem heyetiyle iletişime geçin süreci hızlandırmak amacıyla .
Yayınlarda bile reklamlarını görüyorum ama destek konusunda niye süründürüyorlar anlamış değilim .
Bilgi olarak konunun en altına 14 günlük cayma hakkına olduğumuzu tüketicilerin bilmesi lazım . Böyle yazmışlar o zaman haklılar gibi bir şey kesinlike olmaz .
Merhabalar , wraithesports.com üzerinden yaşadığım bir saçmalıktan bahsedeceğim . Rawm Leviathan v4 mouse satın aldım , Mouse'ı beğendim ancak elimi rahatsız edici şekilde ısınma sorunu ile karşılaştım . bütün yolları denedim ve 1k pooling rate kullanmama rağmen ürün ısınma sorunu devam etti ...