hotspot az değil ki , benim de ekran kartım sıcaklıktan dolayı fan sesini yapıp ekran kapatıyordu , sonra pc res atıyor . Muhtemelen ısıdan kaynaklı bir sorun olabilir COD oynunda ekran kartını yüksek mhz de kullanıyordu
cw ucu acık bir konu degil , bobin sıkışmasıyla oluşan bir ses ve bu tüketici için bir kusurdur . Tüketici haklarının korunması için zaten mahkemeler var . 2. el düşmesi tüketicinin sorunu değil . siz tüketici hakları hakkında hiçbir bilginiz bile yok . Keyfi olarak bile mesafeli sözleşmeler...
Haklılık bir durum yok . Ülkelerin tüketici mahkemeleri var , CW bir kusur ise tüketici her türlü iade değişim isteyebilir . Dediğiniz gibi cw performans etkilemiyor ama kullanıcılar için kusur olarak görürür alt segment soğutma bloklarında daha çok görünüyor dediğiniz gibi. Bunu sadece ekran...
Bilinçli tüketici olarak ürün de kusur varsa hakkimizi aramamiz lazim , buradaki insanlara bakma onlar sıfır üründe böyle bir sorun olursa sessiz kalabilir ancak bunu normal demeleri garip geliyor , amd nvidia retaillere soylesin o zaman kartlarimiz cwlidir diye herkes öyle alsin :)
amazon hesap desteği konusunda öyle , geçen black 11.11 indirimlerinde 1 ürün aldım hesap banlandı . 2 hafta boyunca 1 numarayı aradım , bana dedikleri başka hesap açın dalga geçer gibi