bu satıcıdan 3 yıl önce anakart almıştım amazon üzerinden , anakart bozuldu , servis iade raporu cıkardı kendileri ürün göndermedi . satıcıya ulaştım yardımcı olmuştu yeni aynı anakartı göndermişti.
insanlara bence yanlış bilgi veriyorsunuz . wraithesports ilamlı icra başlattım . İcra emri tebliğ edildikten 2 gün sonra avukatları gidip paşa paşa parayı yatırmış .
İlamlı icranın olayı şu . 1 hafta içinde ödemezlerse haciz işlemleri başlatıyorlar . Banka hesapları bloke filan oluyor firmanın...
ilamlı icra takibi başlatılır ancak misli ile değişim dilekçesi ile başvurulması lazım diye biliyorum , memurlar bunu pek umursamız baya işin üstüne gitmeniz lazım . Ticaret odasından bilirkişi isteyip öyle fiyat tespiti yapılması lazım. İlamlı olması baya büyük bir avantaj ancak fiyat...
BU zor zamanda güzel fiyat, 7200 cl36 var bende hynix çip var içinde . Manuel ile stabil çok iyi oluyor . expo yok diye saçmalıklara girmeyin . Manuel timing girmek çok daha iyi
insanlar bilmediği şey hakkında cidden bilmiş gibi yorum yapıyor maalesef dediğiniz gibi ve hakaret ediyorlar çok yaşadım bu aralar :D geçen biri ryzen 3600 a oc yapacağım macun önerir misiniz yazmış ve fanı thermalright pearless . Yazdığım şu gerek yok fanınız zaten iyi uygun fiyatlı macunlar...