valla gitmeden bence 1-2 çok basit kalıpları ezberlesen bile yeter diye düşünüyorum Bende uzun süredir hevesliyim japonyaya gidip kalma konusunda bakalım...
turistik amaçlı ne kadar gideceğinize göre yeter bence özellikle bileti 20 civarına denk getirebilirseniz çok iyi olur mezun olayı iyi olmuş ama:kekw:
ne...
Ev bulunuyor hocam bulduğum birkaç ev var ama kriterlere uygun bulmak sanırım mesele biraz onu bilemedim
Bilet için eylül aylarında bakarsanız nispeten...
Arkadaşlar ileri tarihlerde japonyaya dil okuluna gitmeyi düşünüyorum şimdiden birkaç şeyleri netleştirip ayarlamaya başlayacağım
Ve bu tarz bir süreçten...
hocam size şöyle özetleyeyim ben 50tl lik mouse padden Wraith glimpse geçtim fark hissediliyor ama çok aşırı fps kasmıyorsanız Normal takılıp çıkıyorsanız...
ben hiq sitrülin kullandım tadı ekşi ondan yapıyordu biraz ama iyi pump yapıyor etkili baya
1776005668
ölçek 1 gr genelde bi ara 3-4 ölçek aldıydıum...
zattiri zort markalardan protein alıp şeker içeceğime HIQ dan alır krallar gibi proteinimi içerim baba
1776002870
Hiçbir firma şu adamların yaptığıunı...
evet görsel olarak verdiğiniz tüm geri dönüşleri düzelttim, oyun o zamandan beri bile çok fazla gelişti, dediğim gibi yaptığınız her bir feedback benim için...
Tester olarak oyunla alakalı izlenimim şu yönde
Oyun gayet tatlı bildiğimiz defense yeni silah açıyoruz ve ilerliyoruz bence tek kişilik bir kadro için...
Hocam değerli yanıtın için teşekkürler çeke çeke açı ve ışığı ayarlayacağım artık videomu paylaştım isterseniz burada reklam gibi olmaması açısından dm...
Hocam hayır daha çok dikey formatta ilizyon videoları ilk videom linkteki numara hangi şarkıyı seçmeliyim ya da video olduğu gibi sade mi kalmalı kapanış...