evet hocam normal kod geldiğinde mailinizden kodu alıp gamesplanete giriş yapın ve oradan sepetinize oyunu ekleyip kodu girin oyun 0 usd olacak ordan steam...
Hocam bütçeniz nedir ve keyubu gibi sitelerde mod falan kurmak çok zahmetli kendi ekibimizle kullandığımız bir sağlayıcı var YD ilk kurmak biraz zahmetli...
Hocam sinmyaller ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü klavyeyi kabloluda denedim farenin ve kalvyenin dongle var ayrı yerde kulaklığı uzatıcı kablo ile...
yani hocam ilk kez duyuyorum bunu ancak bu normal bir şey değil ben satın aldığım ürünü o gün kesilmesini isterim ki şuana kadar çokkez satın alım yaptım ay...
Hocam kampanya periyodu tarihleri içerisinde satın aldınız. faturanız o güne kesilecek.
Yani ürününüz kampanya dahilinde bu fatura ile 16 nisan tarihine...
Hocam kampanya periyodu tarihleri arasında fatura kesileceği için 19 mart tarihine kadar başvuru hakkınız var 19 marttan önce kesilmiş bir faturanız olacak...
Lianli fanların estetik durduğu bir gerçek ancak lianli fanların rulman sorunu olduğu da bir gerçek özellikle lcd modeller çok sıkıntılı ve sancılı infinity...
aynı rpm değerlerinde Ryou 4 daha iyi performans veriyor ve ekranı bence Ryou 4 ün daha güzel panoramada ses muhabbetinden şikayetçi olan birçok kulalnıcı...
ben olsam anakart ve işlemci upgrade eder devam ederim fg var nasıl olsa 40 serisinde ve kas gücü de tatmin edici zaten bu aksayı 60k ya satsan bile aldığın...
firmaya bu promosyono katılacağını bildirerek mail at 1 gün içreisinde faturayı alabilirsin ve promosyona başvuru yaptıktan sonra 1 hafta içinde falan...