Razzwil isimli üyenin son içerikleri

1. Razzwil

Hangi Parfüm Markasını / Modelini Kullanıyorsunuz

Hangi markadan kullanıyorsunuz beğendikleriniz neler parfüm almayı düşünüyorum ama hangi markadan ya da hangi kokuyu almam gerek bilmiyorum oyüzden tartışmak için açıyorum konuyu
  2. Razzwil

❌İndirim Bitti! KLEVV Grass V RGB 2x16 6400 Mhz CL32 19.999 TL

zamanında şunun beyaz halini 6kya almanın verdiği mutluluk ile kullanıyorum..
  3. Razzwil

Estetik görünen Dayanıklı Bir çanta arayışındayım

Hocam Merhaba günlük kullanım ve seyahat için daha ideal olacak diye bu çantayı aldım firma konusunda pek fikrim yok ama krafttan daha güvenilir geldi estetik açıdan bir tık kötü oldu ama içim sinerek aldım isterseniz inceleme yapabilirim bir süre kullandıktan sonra...
  4. Razzwil

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

indirim ile fiyatını hak eden bir seviyeye geliyor scope 2 96
  5. Razzwil

kampanyalar birleşmiyor.
  6. Razzwil

Özel tasarım telefon kılıfı fotoğraf oturtamama

flamingo case ile görüşeceğim bakalım ne diyecekler güven verdi şahsen yapabileceklerine inandım :kekw:
  7. Razzwil

Hocam yapmıyor ya gemini Pro ile deniyorum yok yine yapamıyor bunu da tamamen gemini yaptı birde
  8. Razzwil

Arkadaşlar kendim bir tasarım yaptım ama ne siteye ekleyince telefona oturuyor nede Kalitesi iyi oluyor bilen birisi varmıdır hiç istediğim gibi olmadı Tasarımı ekledim telefon iphone 13 bu siteden deniyorum...
  9. Razzwil

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

2 ayrı kampanya var hocam 2036 ayrı 1000 ayrı 1 tanesine katılabiliyorsunuz kulaklık gayet güzel kampanya süresi başladığında verdiğim linkten başvuru yapacaksınız fatura ile
  10. Razzwil

Alt tab yapınca siyah ekran geliyor.

Oyun ayarlarından oyunu Pencereli tam ekrana çekin düzelecektir
  11. Razzwil

Hocam konusu var ve kampanyalar birleşmiyor maalesef https://forum.donanimarsivi.com/konu/scope-2-96-nx-rog-pelta-siyah-kulaklik-nakit-iade-ile-4863tl.1225211/
  12. Razzwil

🔥İndirim Otacı Ürünlerinde 2. Ürün 1 TL

Cilt bakımdan ne önerebilirsiniz Siyah nokta ya da yağlı cilt için?
  13. Razzwil

Elden ring kasıyor!!

hocam 120 ye sabitleyince akıyor yine baya ama doğal bi akıcılık olmuyor bu oyunu harcadılar sırf bu yüzden ama sizin durum ekstra bir anormal
  14. Razzwil

Elden ring kasıyor!!

unlocker ile 120fps sabit oynayabiliyorum akıcı bazı sahnelerde fps düşüşü yaşanıyor ancak normal seviyede oyunun optimizasyonu göz önüne alınınca 5070ti 2k RT kapalı yüksek ayarda oynuyordum maalesef bu oyun böyle sırf bu yüzden oynmaya devam etmedim
  15. Razzwil

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Hayır hocam öyle bir şey duymadım da yaşamadım da
Geri