Hocam değerli yanıtın için teşekkürler çeke çeke açı ve ışığı ayarlayacağım artık videomu paylaştım isterseniz burada reklam gibi olmaması açısından dm üzerinden iletebilirim fikirleriniz değerli
Hocam hayır daha çok dikey formatta ilizyon videoları ilk videom linkteki numara hangi şarkıyı seçmeliyim ya da video olduğu gibi sade mi kalmalı kapanış gibi 1-2 şey eklemelimiyim bilemedim
çok fazla ilerlemeye ihtiyacım yok temel 1-2 şey biliyorum ama videolar bir türlü istediğim gibi olmuyor ya da bana güzel gelmiyor sürekli sil baştan başlıyorum daha önce biraz oyun editi yapmıştım ama bu Niş de ilk defa yapıyorum ve bir türlü istediğim gibi olmuyor ya da benmi abartıyorum acaba
Arkadaşlar Edit bilgim bulunmamakta ve Şöyle bir planım var
Ben ilizyon ile uğraşıyorum ve kendi profilime arada video atmak istiyorum ancak nasıl edit yapmam gerek bilmiyorum 1-2 ufak düzeltme yeterli olurmu?
Yoksa gerçekten güzel editleme bilgisine ihtiyacım varmı dikey formatta oalcak videolar
geçen gün 105tl ye 45cm zurna yedik döner başı Okadar Tuz koymuşlardı ki sanki 1kg tuz alıp kaşıklıyormuşum gibi bir tadı vardı ve sosu inanılmaz kötüydü bölge bazlıdır belki bilmiyorum.
elleriniz aşırı terliyor ise buz kaplaması çok büyük avantaj sırf bu yüzden kuzenime aldık elleri ciddi anlamda göl oluyor ama buz kaplaması gayet iyi olmuş memnun kendisi üründen