Peki hocam bu durumu görüşmek için ürünün ellerine ulaşmasını beklemem mi gerek yoksa direkt arayıp bu durumu temsilci ile görüşmeli miyim çünkü 13 ünde ürünün böyle olduğunu açıklamak için görüştüm ve teslim almayın demişlerdi
Arkadaşlar merhaba Geçen gün GPU için konu açmıştım görenler vardır illa.
Konu şuydu kargo şubesi sabah aramıştı ve kutu ıslak olduğu için gelmemi söylemişlerdi bende kabul etmedim kargoyu almadım Kargonun durumunu ek olarak bırakıyorum normal bir durum değil bu kesinlikle gerek firmadan çıkışta...
arkadaşlar nb 160 aldım yan monitörü taktım ama ana monitör rampage ellipse 240hz uymuyo geçmeli yapısı var
takma kısmını monitörün kendi arasını kullanabilir miyim
hocam amazonda incehesap aynı ürünü 7-8k pahalıya satıyordu en ucuz orda bulmuştum ama teklrardan bir bakayım diyecem ama yarına zam gelmesinden korkuyorum malum durumlar
müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım az önce ve direkt ürünü teslim almadığınızı söyleyin kargo firmasına sonrasında ürün bize geldiğinde neden almadığınızı sorup yeni ürün çıkışı yapacağız dedi temsilci
yani kartta bişiey olduğunu sanmıyorum ama yinede insan hem korkuyor hemde okadar para verip aldığı şeyin kutusunuda sakllamak istiyor gideceğim bugün tutanak tutup göndericem ama aynı zamanda site üzerinden destek açmama gerek varmı