Hangi markadan kullanıyorsunuz beğendikleriniz neler
parfüm almayı düşünüyorum ama hangi markadan ya da hangi kokuyu almam gerek bilmiyorum oyüzden tartışmak için açıyorum konuyu
Hocam Merhaba günlük kullanım ve seyahat için daha ideal olacak diye bu çantayı aldım firma konusunda pek fikrim yok ama krafttan daha güvenilir geldi estetik açıdan bir tık kötü oldu ama içim sinerek aldım isterseniz inceleme yapabilirim bir süre kullandıktan sonra...
Arkadaşlar kendim bir tasarım yaptım ama ne siteye ekleyince telefona oturuyor nede Kalitesi iyi oluyor bilen birisi varmıdır hiç istediğim gibi olmadı
Tasarımı ekledim telefon iphone 13 bu siteden deniyorum...
2 ayrı kampanya var hocam 2036 ayrı 1000 ayrı 1 tanesine katılabiliyorsunuz kulaklık gayet güzel kampanya süresi başladığında verdiğim linkten başvuru yapacaksınız fatura ile
Hocam konusu var ve kampanyalar birleşmiyor maalesef
https://forum.donanimarsivi.com/konu/scope-2-96-nx-rog-pelta-siyah-kulaklik-nakit-iade-ile-4863tl.1225211/
unlocker ile 120fps sabit oynayabiliyorum akıcı bazı sahnelerde fps düşüşü yaşanıyor ancak normal seviyede oyunun optimizasyonu göz önüne alınınca
5070ti 2k RT kapalı yüksek ayarda oynuyordum maalesef bu oyun böyle sırf bu yüzden oynmaya devam etmedim