Razzwil isimli üyenin son içerikleri

1. Razzwil

Edit İçin fikir önerileri ya da yardım

Hocam değerli yanıtın için teşekkürler çeke çeke açı ve ışığı ayarlayacağım artık videomu paylaştım isterseniz burada reklam gibi olmaması açısından dm üzerinden iletebilirim fikirleriniz değerli
  2. Razzwil

Hocam hayır daha çok dikey formatta ilizyon videoları ilk videom linkteki numara hangi şarkıyı seçmeliyim ya da video olduğu gibi sade mi kalmalı kapanış gibi 1-2 şey eklemelimiyim bilemedim
  3. Razzwil

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

TT datçada 180 verdi 4.5 ile zaten 100 dalan alıyordum kaldı ki günlük kullanımda hiçbir fark hissettirmedi bende kapattım.
  4. Razzwil

çok fazla ilerlemeye ihtiyacım yok temel 1-2 şey biliyorum ama videolar bir türlü istediğim gibi olmuyor ya da bana güzel gelmiyor sürekli sil baştan başlıyorum daha önce biraz oyun editi yapmıştım ama bu Niş de ilk defa yapıyorum ve bir türlü istediğim gibi olmuyor ya da benmi abartıyorum acaba
  5. Razzwil

Arkadaşlar Edit bilgim bulunmamakta ve Şöyle bir planım var Ben ilizyon ile uğraşıyorum ve kendi profilime arada video atmak istiyorum ancak nasıl edit yapmam gerek bilmiyorum 1-2 ufak düzeltme yeterli olurmu? Yoksa gerçekten güzel editleme bilgisine ihtiyacım varmı dikey formatta oalcak videolar
  6. Razzwil

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

geçen gün 105tl ye 45cm zurna yedik döner başı Okadar Tuz koymuşlardı ki sanki 1kg tuz alıp kaşıklıyormuşum gibi bir tadı vardı ve sosu inanılmaz kötüydü bölge bazlıdır belki bilmiyorum.
  7. Razzwil

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

TT muğla datçada 5G 180mb verdi şaşırtıcı
  8. Razzwil

Yardım Türk Telekom 5G 8 Megabit?

valla ben merkezde 5g de 180mb aldım hız farkı hissedildi ama evde 4.5 bile adam akıllı çekmiyor :kekw:
  9. Razzwil

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Bende 5-6 saattir giremiyorum.
  10. Razzwil

Bilgisayarı Yükseltmek İstiyorum Nereden Başlamalıyım?

Bencede GPU yükseltmesi daha öncelikli olmalı bütçenize göre bir şey bakabiliriz
  11. Razzwil

Patriot Viper Venom 2. el 8k ya alınır mı

8k ya almak yerine sıfır alırım daha iyi
  12. Razzwil

Atk A9 Ultra Max 2.0 alınır mı

elleriniz aşırı terliyor ise buz kaplaması çok büyük avantaj sırf bu yüzden kuzenime aldık elleri ciddi anlamda göl oluyor ama buz kaplaması gayet iyi olmuş memnun kendisi üründen
  13. Razzwil

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

o konuda bilgim yok maalesef
  14. Razzwil

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

https://promotion.asus.com/tr/tr/resident-evil-requiem Hocam amazon görünmüyor ama şansınızı bir deneyin
  15. Razzwil

Geçici Ücretsiz Battlefield 6 Oynaması 1 Hafta Ücretsiz

Oyunu indirmem 1 hafta süreceği ve kanser olacağım için hiç bulaşmayayım en iyisi ben :kekw: Konu için teşekkürler ayrıca güzel haber
Geri