Arama sonuçları: *

1. Razzwil

İncehesap kargo mağduriyeti sizce hakkım varmı?

tamamdır hocam teşekkür ederim
  2. Razzwil

hocam fiyat faarkı var maalesef o ürüne bütçem çıkmıyor hem ücret yatana kadar fiyatları artar diye korkuyorum
  3. Razzwil

Peki hocam bu durumu görüşmek için ürünün ellerine ulaşmasını beklemem mi gerek yoksa direkt arayıp bu durumu temsilci ile görüşmeli miyim çünkü 13 ünde ürünün böyle olduğunu açıklamak için görüştüm ve teslim almayın demişlerdi
  4. Razzwil

Arkadaşlar merhaba Geçen gün GPU için konu açmıştım görenler vardır illa. Konu şuydu kargo şubesi sabah aramıştı ve kutu ıslak olduğu için gelmemi söylemişlerdi bende kabul etmedim kargoyu almadım Kargonun durumunu ek olarak bırakıyorum normal bir durum değil bu kesinlikle gerek firmadan çıkışta...
  5. Razzwil

Çözüldü✓ Nb 160 aldım ancak monitör uymuyo

teşekkürler kolu takarken farkettim dikkat etmediğime yapcak birtşey yok
  6. Razzwil

hocam vesa desteği yokmu maalesef fikkat etmeden aldım yapacak bir şey yok kedş ayağıyla devan edeceğim
  7. Razzwil

arkadaşlar nb 160 aldım yan monitörü taktım ama ana monitör rampage ellipse 240hz uymuyo geçmeli yapısı var takma kısmını monitörün kendi arasını kullanabilir miyim
  8. Razzwil

Çözüldü✓ DDR 4 sistemimi komple satsam ne kadar eder

4080 kartınızı çıkartmayın bence elinizden ve bu ram piyasasında bence strese hiç gerek yok canavar gibi sistem
  9. Razzwil

Kargodan gelen haber ile iade etmelimiyim?

13-14 düşünüyorum hocam 1768207412 5070ti inspire 1768207438 50kya aldım 1768207634 o değilde incehesapta geçen 50ye aldığım kart şuan 56 olmuş :kekw:
  10. Razzwil

hocam amazonda incehesap aynı ürünü 7-8k pahalıya satıyordu en ucuz orda bulmuştum ama teklrardan bir bakayım diyecem ama yarına zam gelmesinden korkuyorum malum durumlar
  11. Razzwil

satılık hocam
  12. Razzwil

müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım az önce ve direkt ürünü teslim almadığınızı söyleyin kargo firmasına sonrasında ürün bize geldiğinde neden almadığınızı sorup yeni ürün çıkışı yapacağız dedi temsilci
  13. Razzwil

yani kartta bişiey olduğunu sanmıyorum ama yinede insan hem korkuyor hemde okadar para verip aldığı şeyin kutusunuda sakllamak istiyor gideceğim bugün tutanak tutup göndericem ama aynı zamanda site üzerinden destek açmama gerek varmı
  14. Razzwil

açsam iade edebilirmiyim rahatlıkla açmadan direkt göndersem tutanak ile
  15. Razzwil

peki hocam şubeden direkt göndersem incehsap üzerinden destek açmama gerek varmı
  16. Razzwil

Arkadaşlar geçen gün GPU almıştım konuyu görenler bilir Az önce şubeden görevli birisi aradı ve şu adresteki kargonuz geldi Sanırım içinde ekran kartı var dedi evet dedim Teslimi normalde yarın ama bugün gelip bakmak isteyebilirsiniz çünkü kutunun altı bize ıslak geldi kontrollerinizi sağlayın...
  17. Razzwil

9800X3D vs 9950X3D hangisi ?

Arkadaşınıza şu açıklamayı yapabilirsiniz 9800x3d tek ccdli bir işlemci ve belleği ile oyunlarda çok önde 9950x3d çift ccdli bir işlemci ve oyun oynar iken devasa ön bellek durumu karışıyor hangi ccd ile haberlemesi gerektiğini bilmediğinden işler karma karışık bir hal alıyor 9800x3d ye BENZEMEk...
  18. Suprim x 3070ti

Satılık Suprim x 3070ti

Ürün Kutulu ve tam kutu içeriği Faturasız garantisizdir
    14,000.00 TRY
  19. Razzwil

Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

3 taksit vade farksız seçeneği mevcuttu işime geldi teşekkür ederim ilginiz için
  20. Razzwil

Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

incehesap üzerinden aldım 51k imiş fiyat
Geri