Arama sonuçları: *

1. R

15K BÜTÇEYE 2K MONİTÖR TAVSİYESİ

Msi g274qpx
  2. R

Yardım Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Oyun modunda sadece 'Görüntü netligi ayari' ve 'Resim ayarlarini uygula' kapanıyor bende. Animasyon gibi görünmesine sebep olan şey 'Görüntü netligi ayari' olabilir. Onu kapatıp dene bir de. Bu bulanıklık telefon kamerasında görünüyorsa atabilir misin? Ben netligi 10da kullanıyorum sikinti yok...
  3. R

Ayarlarda netlik fazla açılmış olabilir mi? Pikselleri sayabilmek için dibine girmem gerekiyor benim
  4. R

SAMSUNG ODYSSEY G6 IŞIK SIZDIRMASI KARŞILAŞTIRMA

Ayni şekilde çektiysen ve ondan ona düştüyse çok sıkıntılı modeller var demektir. Benim monitör seninki kadar iyi degil mesela bu konuda. Ama beni rahatsız etmiyor
  5. R

Yardım 2k çözünürlük için monitör önerisi

Samsung Odyssey G6 G65B öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyor
  6. R

Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8 monitöre uygun monitör tutucu hangisi

North bayou f80 ile uyumlu
  7. R

Kötü VA panelde normal maalesef. Şu VA paneli gördükten sonra ben de VA onermezdim. Gerçekten aşırı fazla duruyor. Ama G6 G65B'yi gördükten sonra bazı VA'lar da alınabilir dedim.
  8. R

Buraya değil de Samsung'un verdiği kargo şirketinin bilgi sayfasına bakmak daha doğru olur. Aldığım 3 monitörü de Hepsijet ile göndermişlerdi. Sanıyorum ki sizde de öyledir. 3 gün içinde gelmişti 3ü de. İstanbuldan Adanaya
  9. R

https://streamable.com/qnet7n Bu şekilde takip ederek çekersen daha kolay anlaşılır. Bendeki G6 G65B ufo testi bu. Çok az black smearing var ama benim fark edebileceğim kadar yok. Çoğu kişinin de normal kullanımda fark edecegini düşünmüyorum.
  10. R

2K ICIN MONITOR ONERISI

Birkaç gündür stok var. Bol bol getirmişler
  11. R

Aga sen çok düşünüyorsun. Bu gidişle zor alırsın.
  12. R

2K ICIN MONITOR ONERISI

O bütçede OLED monitör alınmalı. Samsung Odyssey OLED G6 G61SD öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 17519 TL'ye alabilirsin
  13. R

2K ICIN MONITOR ONERISI

25k bütçeye mükemmel öneriler yapmışsınız
  14. R

Öneri AMD ekran kartı için 2K monitör önerisi

Kavisli olması sorun olmazsa Samsung Odyssey G6 G65B öneririm. Fiyatındaki IPSler ile aynı renk gamutuna sahip, ghosting yok denecek kadar az, Kontrast olarak IPSlerin içinden geçer, 10W hoparlörü var, işletim sistemi var. 1742298037 Düz istersen Philips Evnia 27M2N5500 ya da Lenovo Legion R27QE...
  15. R

Öneri AMD ekran kartı için 2K monitör önerisi

G5 VA alınmaz. Onun yerine Samsung Odyssey G6 G65B VA alınır
  16. R

Yardım SAMSUNG ODYSSEY G65B Işık sızması sorunu

Rahatsız ediyorsa iade et. Benim monitörde sol altta biraz var. Gündüz rahatsız etmiyor. Gece parlaklığı 15e çekiyorum. Yine rahatsız etmiyor.
  17. R

2sinde de ölü piksel vardı. Klasik monitör sorunu
  18. R

Son 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı.
  19. R

2k 240 hz monitör tavsiyesi

Şu an stok var.
  20. R

2K Monitör Tavsiye (Bütçe 10.000)

Evet arkadaşın attığı monitör o. İmkan varsa Samsung Shop'tan almak daha mantıklı. İade/değişim konusunda hiç bir sorun yaşatmıyor Samsung. Gpnteknoloji bu konuda nasıl davranıyor bilmiyorum
Top Bottom