Arama sonuçları: *

1. E

100 bin tl rtx 5080 r7 7800x3d sistem alınır mı?

https://www.crtgamestore.com/crtg36-ryzen-7-7700-32gb-ddr5-1tb-nvme-rtx-5080-gaming-hazir-sistem-tavsiyesi Özelliştirmeyle daha uyguna gelebilir 1743120848 https://www.incehesap.com/luna-gold-tavsiye-sistem-fiyati-45792/
  2. E

🔥İndirim Sandisk Ultra Dual Drive 151 TL

Arkadaş bence çift taraflı mekanizmasını kastetmiş. Bendeki çift taraflı sandiskinde mekanizması bozuldu ve usb çöp oldu. Kioxia japon malıdır toshibanın disk markasıdır. Hiç ömründe toshiba bi şey kullandın mı 1743101632 Toshibanın o bellekleri belediye dağıtıyodu resmen her hocada vardı. Ama...
  3. E

Max 42bin liraya olabilecek en mantıklı oyun sistemi

Bu çok daha iyiymiş. Özelleştirme ihtitacıda pek yok. Belki ramler 2×16 veya 24gb seçilebilir. 40bine bu kurda daha iyisi alınabilceğini pek zannetmiyorum
  4. E

Max 42bin liraya olabilecek en mantıklı oyun sistemi

Nvdia amd intel fark eder mi. Bu bütçede rahat 7800xt veya 4070li sistem toplanabilir 1743091134 https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600x-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Anakart B650, ssd lexar 1tb yapılarak alınabilir
  5. E

Uzun saatler oynamalık oyun önerisi

Paran varsa ve souls likea merakın varsa elden ring. 1000 saatte oynasan sıkmaz
  6. E

Besyo parkuru için asics mi mizuno ayakkabı mı

Modelleri bilmem ama ikiside japon markası ve sağlam ayakkabı üretiyo. Mizunolar uzun ömürlü oluyo pişman etmez
  7. E

BU SİSTEM SİZCE FİYAT PERFORMANSMI ?

2 hafta olmadı aynı fiyata ddr5 7500f 7600xt satılalı
  8. E

Yardım Galaxy A15 10.750TL Fiyatına Değer mi

Şöyle söylim babam serinin ilk telefonu a10 u 5 sene kullandı halen instagram whatsapp gibi uygulamalarda günlük kullanımda kasma donma yapmıyordu
  9. E

Torunlara oyun oynatmaz ama ananenin işini her halükarda görür
  10. E

Telefonculardan asla telefon alınmaz hem fiyat kazıktır hemde garantisi erken başlamış cihazdır. İnternette daha ucuz ama kredi kartı yoksa vatan mediamatkt gibi yerlerden a16 alsın
  11. E

Yardım Oyun bulamıyoruz Mobil, PC

Pc de bf1 rust forest. Mobilde coc. klan kur ks yap
  12. E

Çözüldü✓ 150.000 TL Bu sistem alınır mı

Youtubeda para var mı hala
  13. E

Yardım BOYKOT! İNDİRİM YAPSANIZ DA BOYKOT

Bu ülkede adaletin sağlandığına nasıl kendinizi ikna ettiniz. Bende istiyorum bu kafadan
  14. E

Valla bravo ya her şeyi çözmüşsün kral😃 Biz sana ne anlatsak boş aynı tas aynı hamam devam
  15. E

Ya ekrem sadece bi fitili ateşledi. Git kendin çık gör o insanların kaçı ekremi seviyo ekrem için orda. Yattığın yerden bilmiş bilmiş ne güzel ahkamlar kesiyon. Bunca dolmuşluğun patlaması bu. Ekrem için değil bu direniş
  16. E

Dün Gazze içinde yürüdüm bugün özgürlüğüm için de. Orda hakkını savunan insanlara yattığın yerden atıp tutmadan önce gel kendin gör polisin naaptığını. Polisi savunucam diye amerikadan örnek vermen bağırttı. En ülkücü en vatansever sensin kanzi
  17. E

Doğu türkistanın günahı ne temuyu neden boykot etmiyorsun?
  18. E

Öneri DDR5 AMD İşlemci Önerisi

8. Nesilden kastınız ne laptop işlemcileri mi 7500f iyidir
  19. E

Bu laptop aldım ho mu go mu ?

Ho. 60bine de 4070 laptop var ama onlar kalas gibi duruyo bunu ilk kez görüyorum ama tasarımına bayıldım. Hem çok sade hem çok ince baya şık duruyo. Fan sesi minimalse soğutması da iyiyse tadından yenmez
Top Bottom