Neler Yeni

Çözüldü✓ 150.000 TL Bu sistem alınır mı

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
efe araci
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı

9800x3d'nin oyun performansı çoğu yerde eşit veya daha iyi
o bütçelerde arctic soğutucu yerine gigabytenin aorous modeli daha iyi olur
ram iyidir alınabilir ana karta 23k vermeye gerek yok gigabyte tomahawk yeterli olur
kasa çok iyi
psu çok iyi
ssd çok iyi ama dediğim gibi gen5 tercih edilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam hocam bende senden öneri istiyorum rica etsem düzgün bir sistem atar mısın?

Sizin önerinizide bekliyorum link atar mısınız.
hocam 3-5 kişi öneri yaptık bakın teker teker almak istediğiniz parçaları yazın.

Jill Valentine

80+ Bronze

Render farkı var.
10k etmez. En iyi soğutuculardan biri zaten.
ram iyidir alınabilir ana karta 23k vermeye gerek yok gigabyte tomahawk yeterli olur
Faz sayısında ciddi fark var.
Gen 5 olmasından çok ıops değerleri daha önemli. Arada ıops olarak pek fark yok.

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Vural

kasa çok iyi
psu çok iyi

hocam 3-5 kişi öneri yaptık bakın teker teker almak istediğiniz parçaları yazın.
Sevgili hocam tek seferde aklınıza yatan sistemi direkt olarak link şeklinde atabilirseniz çok memnun olurum öbür türlü elim ayağıma dolaşıyor.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
efe araci
Render farkı var.

10k etmez. En iyi soğutuculardan biri zaten.

Faz sayısında ciddi fark var.

Gen 5 olmasından çok ıops değerleri daha önemli. Arada ıops olarak pek fark yok.
top1 işlemci soğutucu değer 10k ya hatta 12k idi fiyatı düştü bi ara
faz sayısında cidden fark varmış evet alınabilir güzel öneri
ana kart gen5 destekliyor bütçe ayırılıp alınabilir ama evet dediğiniz gibi.

Sevgili hocam tek seferde aklınıza yatan sistemi direkt olarak link şeklinde atabilirseniz çok memnun olurum öbür türlü elim ayağıma dolaşıyor.
hocam bu bütçelerde hazır sistem almaya kalkışırsan ayak üstü severler adamı ondan dolayı parçaları tek tek sipariş etmeni öneririm böyle zor geliyorsa hepsini amazondan al daha rahat olur @Jill Valentine'nin önerdiği ana kart ve kasa çok iyi onlara bakabilirsin.

Ekler

• 1740228338853.png
    1740228338853.png
    352.4 KB · Hit: 16

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Vural
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı
Hocam attığınız ekran kartını o üreticiden alsam bir problem yaşar mıyım?

top1 işlemci soğutucu değer 10k ya hatta 12k idi fiyatı düştü bi ara
faz sayısında cidden fark varmış evet alınabilir güzel öneri
ana kart gen5 destekliyor bütçe ayırılıp alınabilir ama evet dediğiniz gibi.

hocam bu bütçelerde hazır sistem almaya kalkışırsan ayak üstü severler adamı ondan dolayı parçaları tek tek sipariş etmeni öneririm böyle zor geliyorsa hepsini amazondan al daha rahat olur @Jill Valentine'nin önerdiği ana kart ve kasa çok iyi onlara bakabilirsin.
Öyleyse ben valentinenin attığı sistemin parçalarını sipariş ediyorum eğer ekstrem bir durum yoksa bu iyi kardeşim hiç bir problem olmaz diyorsanız

Jill Valentine

80+ Bronze

Öyleyse ben valentinenin attığı sistemin parçalarını sipariş ediyorum eğer ekstrem bir durum yoksa bu iyi kardeşim hiç bir problem olmaz diyorsanız
Alınır hocam.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
efe araci

işlemci olarak 9800x3d
soğutucu olarak benim attığım soğutucu alın onun harici aynısını sipariş edin.

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Vural
Tamamdır kardeşim sana güvenerekten ve diğer arkadaşa güvenerek siparişi vereceğim teşekkür ederim ♥
işlemci olarak 9800x3d
soğutucu olarak benim attığım soğutucu alın onun harici aynısını sipariş edin.
Hocam incehesaptan bakıyorum da ekran kartı ana kart işlemciyi koyunca 140 k oldu zaten direkt diğer malzemelere bir şey kalmıyor flhlşhfsd

Mbgider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mbgider
Alıntıyı görüntüle

Dostlar artık netleştirmek istiyorum bazı şeyleri. Acilen bir sistem almam gerekiyor bütçem maksimum 150.000 TL içeriğinde sıvı soğutucu dahil bir sistem dizmeye çalışıyorum ama sürekli her kafadan bir ses çıkıyor mesela 4070 ti super mantıklı bir ekran kartı mı yoksa 5070 5080'e mi yönelmek daha iyi işlemciyi yüksek tutmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kanka ben arkadaşa 130k ya 5080 ve r7 9800x3d topladık. Tek tek toplayabilirsin farklı satıcılardan. Sadece anakartını 670 almıştık gayet memnun. 64 gb ram ve 2tb ssd taktık. Kasan ve sıvı soğutucuna aynıydıekstradan 3 fan daha taktık. Powerıda asus gold 1000w taktık full modüler. Tek bi siteden toplamadık ama hep farklo satıcılardan

Alıntıyı görüntüle

Dostlar artık netleştirmek istiyorum bazı şeyleri. Acilen bir sistem almam gerekiyor bütçem maksimum 150.000 TL içeriğinde sıvı soğutucu dahil bir sistem dizmeye çalışıyorum ama sürekli her kafadan bir ses çıkıyor mesela 4070 ti super mantıklı bir ekran kartı mı yoksa 5070 5080'e mi yönelmek daha iyi işlemciyi yüksek tutmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kanka ben arkadaşa 130k ya 5080 ve r7 9800x3d topladık. Tek tek toplayabilirsin farklı satıcılardan. Sadece anakartını 670 almıştık gayet memnun. 64 gb ram ve 2tb ssd taktık. Kasan ve sıvı soğutucuna aynıydıekstradan 3 fan daha taktık. Powerıda asus gold 1000w taktık full modüler. Tek bi siteden toplamadık ama hep farklo satıcılardan

asko56

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

itopya boykot alınmaz

Top Bottom