Hazır EQ var onu deneyebilirsin, onunla oynamıştım gayet ses kasılıyor. Onun dışında daha detaylı EQ ayarları için üyelik açıp, ATK uygulamasında girmeniz...
Kullanan biri olarak ihtiyacını karşılamaz hocam klimayı açıp desteklersen anca karşılar harici bir süre sonra ısınıp ara veriyor şarj etmeye onun dışında...
Hocam toplu ve iyi bir satcıdan alıyorum fırsat da kovalanır ama ne cıkıcağı ne malum bide bu kart 3 ay mining harici gsri paketlenip sadece satılmayo...
Sıcaklık testi yap kozmetik olarak incele genellikle rutubet olan yerlerde yapıldığı için paslanma cürüme vb şeyler çok oluyor gözle görürsün sonrası...
Kaç senelik kart şuanda bile çayır çayır hem sıcak çalışıyor hemde iyi performans veriyor bütçeniz kısıtlı ise alınabilir bakımını vb yaptırıp uzun yıllar...
Ben buna katılmıyorum hocam çünkü sıkıntı yaşadığımda ürünlerde destek sağlandı servise gönderdim 1 hafta içinde sonuçlandı eksik ürün geldiğinde direk...
Bu çok güzel bir soğutucu. Performansı iyi. RGB'si var tasarımı da güzel bence. Bizde ikinci el kültürü yok. Stoğu olsa da ikinci eli sıfırdan pahalı olur...