Enesbey39 isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO M100R PZ Siyah 3.859 TL - Beyaz 3.939 TL

o zaman pano 100r pz alacaksın hocam adamlar dediğini yapmış zaten :D
  2. E

🔥İndirim Arctic P14 PRO ARGB Reverse Fan 734₺!

Tavsiye alabilirim hocam hangisinden memnun kaldın? thermalright mi arctic mi hangisi daha mantıklı? Asus tuf gaming tr120 de düşündüm 3lü şekilde ama bilemedim?
  3. E

🔥İndirim Arctic P14 PRO ARGB Reverse Fan 734₺!

Aynı kasaya sahibim hocam yan 3 adet 14cm alıyor mu veya alt?
  4. E

🔥İndirim IPad 11 inç 128GB Demo Açık Kutu 13.499₺(Vakıf like kartlılara özel 15bin üzerine 2500tl indirim)

Niye bu kadar yükseldin hocam ben bilmediğim siteyi soru olarak soramayacak mıyım tam olarak?
  5. E

🔥İndirim IPad 11 inç 128GB Demo Açık Kutu 13.499₺(Vakıf like kartlılara özel 15bin üzerine 2500tl indirim)

Siteyi ilk kez gördüm hocam güvenilir mi bilgi alabilir miyim?
  6. E

🔥İndirim Lian Li O11 Vision Compact Beyaz 5.999 TL

Tekrar stok geldi düşünürsen hocam bende kararsız kaldım alıp almamakta
  7. E

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kullanıyorum iş görür diyebiliriz fakat pil ile çalışmıyor kablodan güç aldığında ekran gösteriyor içindeki pil saati sıfırlamayı önlüyor bios pili gibi düşün
  8. E

🔥İndirim COLORFUL CVN X870 ARK FROZEN WIFI V14 DDR5 8200MHz ATX Gaming Anakart 9,999TL

Anakart benimde gözüme carptı fakat Colorful Battle-AX B650M White WiFi V14 modelini kullanıyorum gecmek mantıklı olur mu olmaz mı bilemedim?
  9. E

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

İdareten kullanacağım artık boşa cıkan fanlarıda satarım artık ileriye doğru kaliteli fanlara gecerim yavaş yavaş gecmiş olsun hocam bu arada kasan için o kadar kaliteli kutuya koymuşlar aslında imkanı yok kırılmasının ama şaşırtıcı cidden
  10. E

🔥İndirim Zoko EMPEROR 7x12cm ARGB AKVARYUM KASA 2300TL!

Fanlardan hiç bir şey beklemeyin Zokonun kasasını kullanmış biri olarak ilk işim fanlarını değiştirmek olmuştu molex bağlantı hala kullanılması komik geliyor artık
  11. E

Öneri Zoko amiralden Zoko Tanka geciş?

4.649TL fiyatıyla msi mag pano 100r pz tercih ettim hocam atx modelini aldım geldi hafta sonu amiralden aktaracağım sistemi kısmetse
  12. E

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

Kasa içindeki fan bilgisi nedir atx modelini aldım baktım üstünde model numarası vb hiç bir şey yazmıyor elimde thermalright TL-C12C-S modelli fanlarından var elimde alt kısmına msi kasanın şimdilik 3 adet thermalright koymayı düşünüyorum kasanın üstündekiler aşırı kalitesiz değildir herhalde...
  13. E

Öneri Zoko amiralden Zoko Tanka geciş?

Çokta ucuz değildi hocam tank n11de 4750 fiyatı ile koymuşlar elden almak istesem peşin fiyat ile 4300 dediler 4 taksit ile msi aldım vade farksız 4649a geldi zoko için bu fiyatlar fazla geldi gözüme msi seçtim
Geri