Enesbey39 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Havit Okula Geri Dönüş İndirimleri 17-18 Eylül

Biraz ağır bir saat hoş duruyor ama büyükte biraz ona göre ince bi bilekte pek hoş durmayabilir
  2. E

❌İndirim Bitti! Züber 'de 1500 TL 'ye 650 TL Kupon İndirimi

Deneme fırsatım oldu 1500tllik ürün ekleyip show200 kuponu kullanınca kendi kuponu pasife düşüyor
  3. E

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Aktif

Eyvallah kral kullandım hakkını helal et çok işime yaradı
  4. E

Havit Gamenote Sl001 Rgb Monitör Lambası 999 TL

1 saattir gerekli mi gereksiz mi düşünüyorum alıp almamak için :D
  5. E

🔥İndirim Dündar Çorap Erkek Bambu Patik Çorap 12 Adet - 621 TL

100de kupon vardı yapıştırdım gitti :D paylaşım için teşekkür ettim.
  6. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Kutu içeriği nedeniyle Asura modelini peşin fiyata 3 taksit yapıştırdım :D Konu sahibine teşekkür ettim :)
  7. E

🔥İndirim 2'li Paket Fermuarlı Mevsimlik Sweatshirt Gri ve Siyah 499 TL - L-Xl-2xl-S M

Bugün teslim edildi kalite beklemeyin ince pazar malı diyebileceğim bir ürün geldi zaten çalışırken giymek için kullanacağım yüksek ihtimal kısa sürede rengi atar :D
  8. E

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Tf120 Soğutucu Kasa Radyatör Fanı Beyaz - 449 TL Tekli

bende premiumluyum fakat bende böyle garip sana özel herhalde hocam :D
  9. E

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Tf120 Soğutucu Kasa Radyatör Fanı Beyaz - 449 TL Tekli

Nerede tam olarak hocam ben göremedim ama?
  10. E

❌İndirim Bitti! Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

Alıp köşeye koyup 2.kasa topladığımda kullanmalık iyi gider gibi duruyor bilemedim
  11. E

🔥İndirim Dragos Pcie 4.0 Riser Kablo 521 TL! + 99 TL Kargo

Aldım gitti 6800xtli 2.kasam var onda kullanırım
  12. E

🚗 Havit W3126 25w Qi2.2 Soğutuculu Araç Içi Şarj Cihazı 🚗 - 1.399,00 TL

Kullanan biri olarak ihtiyacını karşılamaz hocam klimayı açıp desteklersen anca karşılar harici bir süre sonra ısınıp ara veriyor şarj etmeye onun dışında güzel ürün
  13. E

Sizce Radeon 6900xt Alınır mı?

15 liraya verende gördüm 14 lira acilinden satmak isteyende biraz kovalayın hocam
  14. E

Sıcaklık testi yap kozmetik olarak incele genellikle rutubet olan yerlerde yapıldığı için paslanma cürüme vb şeyler çok oluyor gözle görürsün sonrası bakımını yap keyfine bak 6800xt kullandım senelerce mükemmel performanslıydı 6900xt bi üstü diyecek çok şey yok saf kas gücü :)
  15. E

Hangi şartlarda yapıldığına göre değişir bu dediğin hocam
Geri