Enesbey39 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Bu hafta pas işe yarar ürün yok
  2. E

🔥İndirim TCL 55Q6C 4K Ultra HD 55" Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Mini LED TV 37.499TL

Günlük ev kullanımı için alınır mı ? ps5 - xbox series x için kullanacağım extra olarak ?
  3. E

🔥İndirim Atom bilişim hafta sonu indirimleri

9070xt linki doğru değil sanırım sattıkları riser kablo karışmış sanırım :D
  4. E

Fiyat güzelde trendyol yorumlarını bi incele istersen şikayet birazcık var
  5. E

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB | 33,2 bin TL (6 taksit)

Şahsi düşüncem bakımını yaptırman hala çok güçlü bir kart açmayacağı oyun yok bakım ile sıcaklıklarını ve underwolt ilede desteklersen işini görecektir bütcem var yeni nesil olmak istiyorum dersende tercih senin ben 6800xt nitro se den 9070 pulse modeline geçtim memnunum şahsen
  6. E

! unuttun sanırım hocam :D
  7. E

İlk aldığımda 3-4 gün zorlasam 5 günü cıkartıyordu son zamanlarda 1 günden sonra %20 kalıyor oda yarım günü bile cıkartmıyor
  8. E

9030 ultra var bende 1 gün gidiyor 2.gün bitiyor cözemedim bende :D
  9. E

11.11 indirimleri harici o kadar indirime düştüğünü görmedim hiç yanlışım yoksa hocam 11.11 indirimleri en dip rakamlardı
  10. E

Evet hocam hem beyaz hem siyahını aldım 2 haftada 2sindende :D
  11. E

Fiyatına göre idare eder yeğenime almıştım 11.11 kampanyasında 5600 işlemci boşta 20 derece oyunda 45-50 derece şuanki fiyatına değmez 1111 liraya almıştım ben o fiyata kesinlikle değiyor 2-2.5 civarına cıkınca fiyat işler değişir hocam
  12. E

m5 pro kullanan var mı alınır mı ?
  13. E

Yardım 2. El- 19.000₺ Sapphire Pulse 7900 GRE Alınır mı?

Bu Yorumunuza pek katılamıyorum hocam 6000 serisi kullandım sorunsuz 7000 serisi kullandım sorunsuz 9000 serisi kullanmaya başladım yine sorunsuz şekilde devam ediyorum şans mı diyim yoksa başka bir şey mi bilemeyeceğim
  14. E

Gecenlerde 25.5 tan düşmedi dediğin kişi ile ben görüştüm hiç bi türlü düşmedi sonra denk geldi başka bir arkadaştan 24.5 fiyata aldım tertemiz ama şu aralar çokta 500-1000 lira pazarlığa bakma derim tavsiyem herkes zam geleceğini bildiği için sürekli yukarı fiyat cekiyor 9070xt pulse almıştım...
  15. E

sapphire pulse 25.5 dediğin pulsede benim yanımda fiyatta anlaşamadık öyle kaldı :D
Geri