Kullanan biri olarak ihtiyacını karşılamaz hocam klimayı açıp desteklersen anca karşılar harici bir süre sonra ısınıp ara veriyor şarj etmeye onun dışında güzel ürün
Sıcaklık testi yap kozmetik olarak incele genellikle rutubet olan yerlerde yapıldığı için paslanma cürüme vb şeyler çok oluyor gözle görürsün sonrası bakımını yap keyfine bak 6800xt kullandım senelerce mükemmel performanslıydı 6900xt bi üstü diyecek çok şey yok saf kas gücü :)
Kaç senelik kart şuanda bile çayır çayır hem sıcak çalışıyor hemde iyi performans veriyor bütçeniz kısıtlı ise alınabilir bakımını vb yaptırıp uzun yıllar kullanmaya devam edersin zaten yapay zeka mantığına düştü üreticiler saf kas gücüyle uğraşmıyorlar bile artık tercih edilebilir temiz bulmaya...
Ben buna katılmıyorum hocam çünkü sıkıntı yaşadığımda ürünlerde destek sağlandı servise gönderdim 1 hafta içinde sonuçlandı eksik ürün geldiğinde direk yazdım eksikleri gönderdiler vb destekte hiç sıkıntı yaşamadım yani bi kullanıcı olarak yorumum bu
Bi ara çok aradığım 0 olarak stok bulamadığım 2.el olarakta ucuk rakamlar gördüğüm model gelmiş maalesef arctic lll 360 kullanıyorum onu bulamayınca arctic yapıştırmıştım :D
O kadar kafama takıldı ki anlatamam p14 pro reverse alasımda geldi bi taraftan 3 adet ileriye dönük 2178tlye geliyor 3 adet p14 pro reverse fan buda 1475tlye geliyor bilemedim niye beni kararsız bıraktın tek sıkıntı yana ve üste oluyormuş 14lükler oda bi soru işareti :D