Tavsiye alabilirim hocam hangisinden memnun kaldın? thermalright mi arctic mi hangisi daha mantıklı?
Asus tuf gaming tr120 de düşündüm 3lü şekilde ama bilemedim?
Kullanıyorum iş görür diyebiliriz fakat pil ile çalışmıyor kablodan güç aldığında ekran gösteriyor içindeki pil saati sıfırlamayı önlüyor bios pili gibi düşün
İdareten kullanacağım artık boşa cıkan fanlarıda satarım artık ileriye doğru kaliteli fanlara gecerim yavaş yavaş gecmiş olsun hocam bu arada kasan için o kadar kaliteli kutuya koymuşlar aslında imkanı yok kırılmasının ama şaşırtıcı cidden
Fanlardan hiç bir şey beklemeyin Zokonun kasasını kullanmış biri olarak ilk işim fanlarını değiştirmek olmuştu molex bağlantı hala kullanılması komik geliyor artık
Kasa içindeki fan bilgisi nedir atx modelini aldım baktım üstünde model numarası vb hiç bir şey yazmıyor elimde thermalright TL-C12C-S modelli fanlarından var elimde alt kısmına msi kasanın şimdilik 3 adet thermalright koymayı düşünüyorum kasanın üstündekiler aşırı kalitesiz değildir herhalde...
Çokta ucuz değildi hocam tank n11de 4750 fiyatı ile koymuşlar elden almak istesem peşin fiyat ile 4300 dediler 4 taksit ile msi aldım vade farksız 4649a geldi zoko için bu fiyatlar fazla geldi gözüme msi seçtim