Şahsi düşüncem bakımını yaptırman hala çok güçlü bir kart açmayacağı oyun yok bakım ile sıcaklıklarını ve underwolt ilede desteklersen işini görecektir bütcem var yeni nesil olmak istiyorum dersende tercih senin ben 6800xt nitro se den 9070 pulse modeline geçtim memnunum şahsen
Fiyatına göre idare eder yeğenime almıştım 11.11 kampanyasında 5600 işlemci boşta 20 derece oyunda 45-50 derece şuanki fiyatına değmez 1111 liraya almıştım ben o fiyata kesinlikle değiyor 2-2.5 civarına cıkınca fiyat işler değişir hocam
Bu Yorumunuza pek katılamıyorum hocam 6000 serisi kullandım sorunsuz 7000 serisi kullandım sorunsuz 9000 serisi kullanmaya başladım yine sorunsuz şekilde devam ediyorum şans mı diyim yoksa başka bir şey mi bilemeyeceğim
Gecenlerde 25.5 tan düşmedi dediğin kişi ile ben görüştüm hiç bi türlü düşmedi sonra denk geldi başka bir arkadaştan 24.5 fiyata aldım tertemiz ama şu aralar çokta 500-1000 lira pazarlığa bakma derim tavsiyem herkes zam geleceğini bildiği için sürekli yukarı fiyat cekiyor 9070xt pulse almıştım...