Arama sonuçları: *

1. E

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Ufaktan araştırdım yurt dışında oyunda ses kasmak için en ideal kulaklıklardan denmiş kafa yönüne göre ses vermesi sanal değil gercek ses kasma sağlıyormuş sipariş ettim gelsin deneyeceğim sırf merak ettiğim için inceleme videosu izleyip karar verebilirsin yorumlarıda dikkate alabilirsin
  2. E

inceleme vb yok yeni ürün alıp deneyip beğenmez isem iade mi etsem diye düşündüm
  3. E

doğrudur hocam ben 1111 zamanında 240mm olanı aldım dediğim gibi 2.kasaya koydum fiyatına göre yeterli kendi kullandığım kasada arctic 3 modeli var ne kadar ekmek o kadar köfte diyelim hocam alanada hayırlı olsun
  4. E

Normal karşılıyorum hocam fiyatına göre diyelim 1111den 240mmler parasının hakkını veriyor 360mm yi bilemeyeceğim 2.kasaya koydum 1111 e aldığımı işini yapıyor gayet iyi 1764687645 Dehşet bi indirim yok çünkü özellikle 1tl olarak normaldir :D
  5. E

Ben görmedim hocam böyle özel indirimli ürünleri her hesaba 1 tane alacak şekilde ayarlıyorlar harici zannetmiyorum coklu alım yapabildiğimizi hata veriyor çünkü her kullanıcı 1 defa yararlanabilir diye
  6. E

1 hesap 1 adet üründen yararlanıyor zaten aynı üründen aldırtmıyor ben mi yanlış anladım hocam farklı adresler olunca coklu ürün mü istiyorsunuz?
  7. E

Gecen hafta ürünlerini verecekler yine sanırım yanlış değilse şuanda etiketleri
  8. E

Sıvı soğutma* 1763479026 Gecen hafta hava temizleme ile hoparlör bu hafta adaptör ile sıvı soğutma :ROFLMAO:
  9. E

Şarj adaptörü ile sıvıyı aldım hocam şuanda stokları bitmiş
  10. E

Ben aldım şuanda 1111 liradan sipariş geçti ?
  11. E

1 Hava temizleyici 1 Hoparlör alabildim son anda stoklar anlık bitti :ROFLMAO:
  12. E

Rx 6700 xt alınır mı

Bütceniz nedir?
  13. E

Rx 6700 xt alınır mı

6800xt al kafan rahat etsin bütçen kısıtlı ise ama benim tercihim yeni seri olur 7000 serisi daha soğuk çalışan bir seri 6000 serisi daha sıcak çalışıyor ona göre karar ver hocam 6800xt sapphire nitro se den 7800xt reddevila geçtim sapphire 74 derece 10dk furmark ile oluyordu reddevil 63 üstüne...
  14. E

❌İndirim Bitti! CAP 20 kg kauçuk plaka 1569 TL

Sövmeye gerek yok hocam 2 gündür bana denk geliyor bu ürün müşteriler aldıkları gibi ağırlığı paşa paşa evlerine cıkartıyorlar belli bi desi üstü cıkartmıyoruz zaten :D
  15. E

HP VİCTUS 15 ALINIR MI?

Fiyat olarak 4050 cihaz cidden iyi geldi o yüzden bende çok kararsız kaldığım için konu açmak istedim :ROFLMAO: 1759336177 hall sensör problemini hızlı anlamanın yolu nedir ve 4050 cihaz için güzel fiyat verdi 1 yıl garantiside olması cabası
  16. E

HP VİCTUS 15 ALINIR MI?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-15-fa1064nt-a0bh0ea-i5-13420h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,654116497.html Cihazı 2.el olarak 1 yıl garantili 19.500 e alacağım sizce alınır mı yoksa başka modellere yönelmeli miyim?
  17. E

🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

bjk25 kodu hariç kod var mı mouse alınır mı ?
  18. E

🔥İndirim Havit Gamenote KB900L 8K Klavye 1499 TL

Gereksiz Zorlar kombinasyonlarla çalıştırıyorsun 904 daha mantıklı bi tercih o konuda
  19. E

Acer Nitro 5 AN515-58, sepette 29.697 TL

excalibur dahil bir çok gaming adı altında gecen laptop sanırım 45 ntsc emin konuşamıyorum çünkü bazıları ntsc oranlarını yazmamış kaynak bulamadım monster gibi son serilerinde herhangi bi bilgi bulamadım excalibur acer gibi markalar bilgi vermiş
Geri