Arkadaşlar malum havalar ısınmaya başladı, bu nedenden ötürü kot giymek eziyet gibi geliyor. Bildiğiniz iyi ve kaliteli kumaş veya güzel keten pantalon...
fps shooter için 380hz çok iyi ama 1080p ye geçince işler değişir, bence bir arkadaşının 1080p monitöründe cs oyna veya internet kafeye git bir dene tekrar...
bi yandan geçesim var 2k monitörümü bırakıp bi yandan 2k dan vazgeçmekte istemiyorum 240hz 2K var bende bu 380hz 1080p aradaki hz farkını asla anlayamayız...
hocam monitör genellinde asus rog üzmez bence asus rog 2k 180hz kullanıyorum ama 2k dan 1080p ye geçince biraz kalite düşüklüğü yaşabilirsiniz haberiniz...
aynen bu şekild devam et, ben 22 yaşındayım genetikte olduğu için şakak tarafından saçım çekiliyor ama dökülmüyor o yüzden her olan şeyde de telaş etmene...
hayatta yaşamak için edinelecek bir sürü amaç, ideoloji ve zevkler vardır ama bana göre ana amaç mutlu olmaktır, çünkü her insan mutlu olmayı arzular. Sana...
saçlarınla çok oynama ve kesinlikle sertçe çekme, abudik gubudik jöle ve kremleri de kafan sürme. Saçlarını her duşdan sonra doğru düzgün kurula ve mümkünse...