Noysal isimli üyenin son içerikleri

1. Noysal

Yardım Gigabyte x870 aorus elite ice İçin Beyaz ram önerisi lazım

Konuyu mezardan çıkartıyorum, hocam aynı anakart bende var ama ram uyumluluğuna bakmadığım için imzamda ki ramler ile Lol de bile 60 fps alıyorum depolu bir şekilde, hangi rami aldınız, bir sıkıntız var mı ? Ben beyaz XPG den alacağım sanırım, ikinci el.
  2. Noysal

12 Yaşında ki yeğenime telefon lazım, öneri

zamanında j6 prime ve j7 kullandım evet düşük klasman samsung telefonları çok verimli değil
  3. Noysal

14 256 GB mış yanlış yazmışım pardon, düzenledim. 1764596248 benimde aklıma samsung geliyor ama dediğim özellik ve fiyat aralığında samsung var mı ?
  4. Noysal

128 gb yetersiz kalıyor maalesef bu dönemde ayrıyeten çocuk kullanacağı için daha da yetersiz olur büyük ihtimal
  5. Noysal

12 Yaşında ki yeğenime yeni bir telefon lazım. Bütçe 12.000 TL, okul olsun oyun video falan olsun fena olmayan 120hz yeni nesil özellikleri taşıyan ve şarjı da orta ve uzun ömürlü bir telefon arayışındayız. Önerilerinize açığımi şu an düşündüğüm, REDMI Note 14 256 GB.
  6. Noysal

X870 Gigabyte Aorus Elite Ice ile 9800x3d ve RAM Uyuşmazlığı

Amazon'dan sipariş verdiğim X870 Gigabyte Aorus Elite Ice anakartın maalesef başta RAM uyumluluğuna bakmadığım için her şeyi doğru montaj etmeme rağmen açamamıştım, bir şekil tek RAM ile çalıştırdıktan ve bios güncellemesi attıktan sonra görüntü alabildim ve BIOS ekranından amd expo ayarını açıp...
  7. Noysal

🔥İndirim Amd Ryzen 5 7500F Tray 5241 TL 🔥

Bu fiyata çok iyi
  8. Noysal

Öneri EN KALİTELİ EN İYİ ANAKART

Rog, MSI ve Gigabyte’ın B850 ve X870 chipsetli yüksek modelli anakartların hepsi işinizi görür, benim tavsiyem Rog B850 veya X870
  9. Noysal

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - 500 TL Sepet İndirimi (23.499TL)

Şu tray daha ucuz diyen arkadaşlar, başlığa bir tekrar bakabilir mi ?
  10. Noysal

Yurtdışı telefon hâlâ kapanmadı

peki şu günde kapanacak diye sms geldi mi, bende yd kullanıyorum bu ayın 27 sinde kapatacaklar.
  11. Noysal

Parfüm Önerisi Erkek 6k

sence parasına değer mi ve kalıcılığı nasıl
  12. Noysal

Parfüm Önerisi Erkek 6k

çok tecrübem olduğunu söylemem ama torino 21 ve aventus creed hoşuma gitmişti
  13. Noysal

Parfüm Önerisi Erkek 6k

dior sauvage elixir almayı düşünüyorum kışlık, tavsiye eden var mı ?
Geri