Noysal isimli üyenin son içerikleri

1. Noysal

Kurbanda Ne Kececeksiniz

Hocam zaten asıl olay ihtiyaç sahiplerine dağıtmak ve vermek ama aileniz ve çocuğunuz varsa bir kısmını da kendinize ayırmanız geleneklerimize daha uygun. İlk önce yakın çevrenizde ki ihtiyaç sahiplerine eğer yoksa bildiğiniz ihtiyaç sahiplerinize etinizi verebilirsiniz.
  2. Noysal

Kurbanda Ne Kececeksiniz

ya hocam uyarı yemişiz ne alaka espri falan da mı yapamayacağız yahu @moderatör
  3. Noysal

Kurbanda Ne Kececeksiniz

karıkız ehueheuheh
  4. Noysal

4K film nereden izlenir ?

peki 2k destek veren yerler var mı ?
  5. Noysal

GAMİNG GEN TR GÜVENİLİR Mİ

güvenilir tabii ki
  6. Noysal

7800x3D N11 13695TL.

bu hafta cuma günü inşallah bir daha indirime girer gaming gecesinde, almayı düşünüyorum.
  7. Noysal

🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 27 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 27.809,00 TL

youtube'da detaylı videolar var ama benim bildiğim 8 saat falan kendine dinlendirmeye almadan devam ediyor sonra ''dinleme moduna geçiyorum'' tarzı bir şey diyip erkanın hafif karartıyor.
  8. Noysal

Casio MDV-107D-3A2VDF alınır mı?

Knk tasarım güzel hoş da 6 bin küsür para veriyorsun cam mineral can sıkıyor.
  9. AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci

Comment by 'Noysal' on the classified ad 'AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci'

fiyatı iyi tuttum demişsin ama 2.elde bunun piyasası 11'e kadar düşüyor
  10. Noysal

🔥İndirim Puma Fenerbahçe S.k. 24/25 Erkek İç Saha Forması 775360 01 Sarı 1.499 TL

geçen sezon formaları daha iyidi bu sezon ne forma iyi ne takım
  11. Noysal

🔥İndirim Ryzen 7800x3d 13.764 TL

hahaha kaderinden kaçamazsın evlat :D
  12. Noysal

🔥İndirim ASUS ROG CROSSHAIR X870E HERO 25.789 TL

Hocam insan çevirebileceği işin altına girebil eki çeviremiyorsanız saygım sonsuz 👍
  13. Noysal

🔥İndirim ASUS ROG CROSSHAIR X870E HERO 25.789 TL

ikinci el ürün satarken ya zarar görmeden üründen çıkarsınız ya da az zararla diğer türlüsü çok zor oluyor
  14. Noysal

63k full Hazır sistem

anakart sisteme göre çok düşük kalmış bence, artı olarak 16gb gaming için artık çok ideal değil. Kendiniz toplasanız daha iyi olur gibi
  15. Noysal

🔥İndirim 9070 XT + 7600 Hazır Sistem 49 Bin TL

hala uygun değil
Geri