Mevcut bilgilerimden memnun olsam sizinle tartışmaya girmezdim. Tartışıyorum ki yanlışsam doğrusunu öğreneyim diye. Ancak siz karşılık vermiyorsunuz...
İsrail karşıtlığına okeyim ondan yana sorun yok zaten mesajda herhangi bir yerde israili öven bir şey demiş miyim? İsrailin büyük ortadoğu projesini zaten...
tartışmayı başlatan sensin ve gayet ciddi bir tonda konuşup sonra komiklik yapmaya çalışmana ne demeliyim bilmiyorum. Ayrıca senden başka komiklik yapmaya...
Mecbur mu bırakıldılar gerçekten kahkaha atacağım şimdi. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burada insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun bir de. Neyse biz ona...
Gerekçemin çarpıtarak yapılan yönlendirmeler, Gerçeği yansıtmayan söylemler ve “almayın yapmayın etmeyin”'ler olduğunu anlayamayıp basit bir düşünceyle...
Buraya çok basit bir örnek atıyorum. Görsel sıradan bir filistin gezi videosuna ait arkadaki coca cola yazılı esnaf dükkanı ve dolabın içerisi kola dolu...
İdrak etmemiz gereken sadece bu paragraf. Ancak insanlar anlamamakta ısrarcı. Boykot yapıyorsun ve ya yapmıyorsun farketmez. Yapacaksan kendine yap. Bunu...
Kimsenin hassasiyetine laf atmıyorum kardeşim. Okuduğunu anlamakla problemlerin mi var ? Adam duruşunu belirtiyorsa ben de duruşumu belirtiyorum. Senin ne...
Ustam pcden de mobilden de denedim ama değişmiyor sanırım benim hesabımla alakalı öğrenci bug'u kullanmıştım belki ondan bi engel getiriyor olabilir google...