HeiseN isimli üyenin son içerikleri

1. H

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Mevcut bilgilerimden memnun olsam sizinle tartışmaya girmezdim. Tartışıyorum ki yanlışsam doğrusunu öğreneyim diye. Ancak siz karşılık vermiyorsunuz kestirip atıyorsunuz. her hangi bir konuda çok bildiğimi hiç bir zaman düşünmedim, iddia da etmedim. Söylemlerimden bu yola çıktıysanız kusura...
  2. H

tartışmayı başlatan sensin ve gayet ciddi bir tonda konuşup sonra komiklik yapmaya çalışmana ne demeliyim bilmiyorum. Ayrıca senden başka komiklik yapmaya çalışan kimse yok tartıştığımız konunun ağırlığının farkındayız çünkü. Herkesi bilmem de ben 22 yaşında havacılık 4.sınıf öğrencisiyim yaşın...
  3. H

Mecbur mu bırakıldılar gerçekten kahkaha atacağım şimdi. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burada insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun bir de. Neyse biz ona politika diyelim ve sen bak keyfine. Çünkü seninle konu üzerinde tartışmaya dahi giremiyoruz. Senin bildiğin sana benim bildiğim bana kalsın...
  4. H

Gerekçemin çarpıtarak yapılan yönlendirmeler, Gerçeği yansıtmayan söylemler ve “almayın yapmayın etmeyin”'ler olduğunu anlayamayıp basit bir düşünceyle ”görmek istemiyorum'a” getirmen gerçekten çok komik. Ülkedeki yasal şeyler konusunda aydınlatmanı isterim engin bilgilerinden faydalanmak adına...
  5. H

İdrak etmemiz gereken sadece bu paragraf. Ancak insanlar anlamamakta ısrarcı. Boykot yapıyorsun ve ya yapmıyorsun farketmez. Yapacaksan kendine yap. Bunu her yaptığında belirtmek zorunda değilsin insanlara dayatamazsın. Kimse senin yaptığın boykotu duymak öğrenmek hele ki zorla yönlendirmelere...
  6. H

Kimsenin hassasiyetine laf atmıyorum kardeşim. Okuduğunu anlamakla problemlerin mi var ? Adam duruşunu belirtiyorsa ben de duruşumu belirtiyorum. Senin ne zoruna gitti ?
  7. H

Kesinlikle katılıyorum. Dikkat edilmesi gereken onlarca, yüzlerce konu varken tek derdimiz bu olmalıymış gibi sadece bir şeye sonuna kadar saplanıp savunmaktan vazgeçin artık
  8. H

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

144 TL olan aktif
  9. H

Ustam pcden de mobilden de denedim ama değişmiyor sanırım benim hesabımla alakalı öğrenci bug'u kullanmıştım belki ondan bi engel getiriyor olabilir google şimdi yan hesapta denedim direkt aktifleşti teşekkürler
  10. H

ben aktifleştiremiyorum burda kalıyor
  11. H

Ayrıldıktan Hemen Sonra başkası ile konuşmak

Ustam s.et boşver kuyruk acısı mı ne diyelim bilemiyorum ki. Ulan madem öyle sormazlar mı insana sen bu adamla ne diye 7 ay birlikte oldun diye. Onlar kendi aralarında laga luga yapıyorlar. Salla gitsin, tahmin edebiliyorum tanıdığın en azından tanıdığını sandığın bi insanın bi anda tam zıt...
  12. H

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

indirimi uyguluyor ama ödeme adımında hata veriyor şu an
  13. H

Araba mı bedelli mi?

ustam bana kalırsa bir aylık kazancın memur maaşı (50-60k bandı) kadar olmadığı sürece bedelli pek mantıklı değil. Tabii ki bu sadece işin ekonomik tarafı eğer aklında bunun dışında başka problemler varsa ona göre düşün bu süreci. En temiz yol senin durumunda düz askerliği yapmak zaten...
Geri