HeiseN isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

indirimi uyguluyor ama ödeme adımında hata veriyor şu an
  2. H

Araba mı bedelli mi?

ustam bana kalırsa bir aylık kazancın memur maaşı (50-60k bandı) kadar olmadığı sürece bedelli pek mantıklı değil. Tabii ki bu sadece işin ekonomik tarafı eğer aklında bunun dışında başka problemler varsa ona göre düşün bu süreci. En temiz yol senin durumunda düz askerliği yapmak zaten...
  3. H

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

Orası öyle zaten aksi takdirde halkın yararına olacak bir iş olsa katiyen uygulanmazdı bunu hepimiz biliyoruz sanırım.Ama işte bir umut belki geri döner diye çaba sadece
  4. H

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

Ekonomi bakanı olan şahısın açıklaması nasıl bir zihniyette olduklarını açıkca belirtiyor
  5. H

❌İndirim Bitti! Claw's Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Ustam konudaki ürün çok daha iyi teknik olarak ben de bu iki cihaz arasındaydım tercihimi throneden yana kullandım eğer şarj standından feragat ederseniz 4 motorlu titreşim ile daha iyi hissedersiniz oyunları en azından gemini bu ve bir kaç noktada throne heronun daha iyi olduğunu söylüyor dün...
  6. H

❌İndirim Bitti! Claw's Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

https://gank.com.tr/machenike-s3-dual-mode-hall-effect-nfc-siyah-rgb-charging-dock-gamepad Bu mu yoksa konudaki ürün mü tercih edilmeli bilgisi olan yardımcı olabilir mi 2000 TL civarına kadar başka öneri de alabilirim genellikle hikayeli oyunlarda pcde kullanacağım
  7. H

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICIYI ÖNERİRSİN

Kabloneti araştırabilirsiniz
  8. H

🔥İndirim Amazon Moda Kıyafetlerde %50 indirim Var

Ben de merak ettim gerçekten neden ceza aldı acaba.Elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor
  9. H

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Kesinlikle katılıyorum osmanlının sömürgeci olduğunu görmek için gözlük takmaya gerek yok osmanlı da dahil olmak üzere bir çok devlet zamanın şartları doğrultusunda sömürgecilik yapmış dolaylı ya da alenen osmanlı olması gerektiği gibi sömürgeci bir devlettir.Burda tek dikkat edilmesi gereken...
  10. H

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Binlerce yıllık türk milletinin düştüğü düşündüğü duruma bak adam müslümanlıkla hristiyanlığı karşılaştırıyor.Sanane ulan isteyen istediğini alsın istediğini yapsın bunun kime zararı var.Kurucu önder ATATÜRK sayesinde laik bir ülkede özgürce yaşıyoruz ,ne kadar özgür orası tartışılır, ancak...
  11. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ustam dediğiniz gibi kutu içeriğinden sadece şarj kablosu vs sd kart iğnesi çıktı başka bir şey çıkmıyor artık ekran koruyucuyu ilk sahibi kimse o yapmış evet ekstradan takılıyor benim de aldığım monitör yaklaşık 4 günün sonunda iade edildi otomatik olarak teknik bir sorun diye sanırım stok...
  12. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tabletler elime ulaştı S9'u bekleyen arkadaşlar benim kanaatimce tablette hiç bir problem yok ayrıca ekran koruyucu üzerinde takılı ve çerçeve kısmındaki etiketler de duruyor kutu içeriği tam kalemde tabletin kasasında ekranında vs. hiç bir sıkıntı yok iade işlemini başlatıyorum hanginiz...
Geri