Arama sonuçları: *

1. tamtam

Ethernet girişim bozuk ne yapmalıyım

başka porttan ethernet e dönüştüren birşeyler olması lazım, bence onlar çözer. Sorunun portta olduğuna emin olun yalnız(yazılandan sorunun kablodada olabileceğini değerlendiridim)
  2. tamtam

Resmi unbloated Windows 11 Home önerisi

İyi akşamlar. Windows 11 denen (...) işletim sisteminin gereksiz şeylerden arındırılmış ama resmi ya da en azından güvenilir bir versiyonu var mıdır? Windows 11 Home için olacak.
  3. tamtam

Tütün önerisine ihtiyacım var.

(Sigara öldürür.) Herkese iyi akşamlar, tekel tütünü önerisine ihtiyacım var. (Şuanda nst 02 yellow kullanıyorum.): 1)Orta sertlikte, içiminde tat olan, (içerken kuru ot yakıp içiyormuş gibi olmasın tadı, tekelden önce AdIyAmAn TüTüNü içiyordum ve böyle bir sıkıntım vardı), 2)1. maddenin sert...
  4. tamtam

Yazılıma nereden başlayabilirim

Kesinlikle ingilizce öğren. Türkçe çeviriye bağlı kalma, Yazılımla ilgili bir sorun yaşadığında daha fazla kaynaktan araştırma yapabil.
  5. tamtam

Öneri 20.000-22.000 tl arası laptop önerisi

Ofis tipi kullanım için uzun süre götürecek, oyun oynanmayacak bir laptop arıyorum. Bütçe 20.000-22.000 TL arası. Ben en az 16 gb ram, 512 gb de ssd olması gerekir diye değerlendirdim. Win11 den pek hazzetmediğim için win10 yüklemeyi düşünüyorum. 1740588709 2025 te şöyle olan bilgisayar alınmaz...
  6. tamtam

Bu adamlar çekilişle mi çıkıyor bana?

engellemekten başka yapacak çok bir şey yok malesef.
  7. tamtam

Dört yol kaza suçlu kim?

Paranız varsa araca bir arkalı önlü kayıt alan bir kamera takın. Pek çok durumda işinize yarayabilir.
  8. tamtam

Yüksek derece miyopla askerlikten nasıl muaf olunur

Kimine göre yüksek değildir belki o kadar ama yazayım. Miyop iki gözde de 7.5, astigmat 0.75. bununla askerden muafiyet mümkün mü, nasıl yaparım?
  9. tamtam

Neden bu forum 4060'tan nefret ediyor?

Dünya çapında nefret edilen bir kart ve haklı şekilde nefret ediliyor.
  10. tamtam

Köşeli, küçük başlı, SATA kablosu nereden bulunur?

Köşeli, küçük başlı, SATA kablosu arıyorum(resim, soldaki kablo). Neden diye sorarsanız 3070 Ti aldım lakin anakarta takarken fark ettim ki alttaki SATA portlarından çıkan SATA kabloları sorun çıkartıyor. GPU'nun altında kalan portlardan birine resimdeki küçük başlıyı taktım GPU'yu yerine...
  11. tamtam

Bu ekran kartı ile olurmu?

Oynatır. Vram 8 se yüksek ayarlarda oynatmayabilir.
  12. tamtam

Yardım Aldığım Glorious Model I iade ürünümü

İncehesaptan 900 e aldığım Glorious Model I geldi, hiç bir yerinde düşündüğüm şeyi destekleyen bir şey göremedim lakin mouse un iade ürünü old düşünüyorum, mouse tekerleğinde garip bir izimsi bir şey var. Resimde çok abartılıymış gibi görünüyor. Toz sanırım benden kaynaklı. Sizce ne yapayım?
  13. tamtam

Yardım 3070 ti furmark sonuçları nasıl

başka nelere bakmam veya dikkat etmem lazım bilmiyorum yalnız.
  14. tamtam

Yardım 3070 ti furmark sonuçları nasıl

Evga RTX 3070 Ti GDDR6X FTW3 Ultra, "Amazon Almanya dan alınmıştır, kutusu ve faturası ile birlikte teslim edeceğim." Malum sitede ilanda gelen mining sorusuna "Kart 2021 sonunda alindi, 7-8 ay 50-50c civari mining yapildi. Mining 2022 haziran ya da temmuz eth mining bitince kutusuna konulup...
  15. tamtam

🔥İndirim MSİ RX 6750 XT 🔥12.469 TL (VADE FARKSIZ TAKSİT)

Amd kartı almak istemiyorum(8 bine kadar 2. el nvidia kart aradığım bir postum var) ama galiba yapacak çok bir şey yok sanırım(düzgün bir kart bulamadım, pek çok satıcıdaki sığırlık seviyesine de hayranım) NEYSE... ne kadar ısınıyor bu kart ve aldığım gibi birde undervolt la mı uğraşacağım (kasam...
  16. tamtam

🔥İndirim Gigabyte RTX 4060 10.919 TL 🔥

Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV da aşağı yukaarı aynı fiyata satılıyor şuan, betaplusteknoloji tarafından.(güvenilir mi bilmiyotrum)
  17. tamtam

Trendyol siparişi iptal olur mu

3 tane ssd yi ne yapıcaksınız
  18. tamtam

8000'e kadar ekran kartı önerisi

4. soru: Baktığım ilanların birinden aklıma bir şey takıldı. Üzerinde 2 kere malum sitenin watermarkı olan resimler nedir, sizce bu ilan dolandırıcımıdır? 2 resimde aynı ilandan.
  19. tamtam

2. soru: Yeni kartımla dx12 ile mi oyun oynamalıyım?(diğer donanımlar #1 de yazıyor) 3. soru: Kaçınmamı önerdiğiniz modeller var mı? (örnek: Bir ara asus tuf kartları çok ısınıyordu diye hatırlyıorum)
  20. tamtam

Tekrardan iyi akşamlar sanırım bir sorun var. Alacağım kartı ben nasıl takıcam, anakartın alt tarafındaki girişlerle çakışmayacakmı?(resim) o front 3.0 kablosu sert plastik ve dik sekilde duruyor, ekran kartını kullanmak için onu çıkartmam gerekmeyecek mi
Top Bottom