ikinci el 6700xt ye gecebilirsin elindekini satarak. Mech ya da Pulse modelleri yeterli6650xt den geçmeye değmez galiba![]()
böyle bi bütçen varsa işlemcin yetiyorsa 2k için ikinci el rx 6800 serisi kart öneririm6650xt den geçmeye değmez galiba![]()
Yani üste 5.5-6k verip geçmeye değmez. Model de kötü zaten.6650xt den geçmeye değmez galiba![]()
Yani üste 5.5-6k verip geçmeye değmez. Model de kötü zaten.
böyle bi bütçen varsa işlemcin yetiyorsa 2k için ikinci el rx 6800 serisi kart öneririm
7700xt veya 4070super bakıyorum şuan.ikinci el 6700xt ye gecebilirsin elindekini satarak. Mech ya da Pulse modelleri yeterli
İkisi arasında 8-9k oynuyor aynı segmentte değiller pek.7700xt veya 4070super bakıyorum şuan.
attan inip ata binme kardeş ürününü tüketmeye bak hepsinin zamanı var6650xt den geçmeye değmez galiba![]()
hemen hemen her şeyleri aynı işlemci farklı sadece. Ryzen yapay zeka destekli olarak geçiyor Intel geçmiyor. ssd Ryzen da 1 tb Intel de 512 gb ama etkili olacağını düşünmüyorum
uçak mühendisliği için istiyorum
ekran kartını 4.5-5 den satip islemciyi de 3k falandan satip 13400f(sıfır)6800xt(ikinci el) yapabilirsin
6650xt den geçmeye değmez galiba![]()
Katılıyorum.Sadece ekran kartını ikinci elden satıp yine ikinci el benzer fiyata 6700xt alırsanız bile yeter. Şimdilik upgrade değmez. Yeni sistemler çıkıyor.attan inip ata binme kardeş ürününü tüketmeye bak hepsinin zamanı var![]()