Xt ile arasında az bir fiyat farkı var bence xt almak daha mantıklı
Sizce fiyatlar ne yönde olur acaba şimdiden almak mı gerek yoksa biraz düşer mi .
Bizde ki şans arkadaş maximum kart var hepsiburada ve vatanda vade farkı koyuyor
7700xt ile aralarında çok far var mı arkadaşlar ? Sizce 9070/9070xt ekran kartlı sistemler kaç lira olur ?
Fps 750w kasa psu ve 7600 işlemci ile sorunsuz çalışır mı ?
Şu an sistemim pc hocası gg-13 ve ekran kartım 7700xt fakat coil whine sorunu yaşıyorum. Sizce kartı kaça satabilirim ?
7700xt ile aralarında çok far var mı arkadaşlar ? Sizce 9070/9070xt ekran kartlı sistemler kaç lira olur ?
Fps 750w kasa psu ve 7600 işlemci ile sorunsuz çalışır mı ?
Şu an sistemim pc hocası gg-13 ve ekran kartım 7700xt fakat coil whine sorunu yaşıyorum. Sizce kartı kaça satabilirim ?
Yeni yıl gelmeden hazır sistem aldım zamlanır diye, 7700XT sistem.
Ne yazık ki değişim yapılmasına rağmen coil whine sorunu var.
Eğer ki 5070 ve 9070XT gibi kartları şu anki sistemi besleyebilecekse 1-2 sene sonra elimdeki kartı satarak bu kartları kullanabilirim değil mi? Şu An'da da alasım var ama param yok, satabileceğimi de sanmıyorum. Peki hazır sistemleri ne kadar olur acaba bu yeni kartların?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr2 satın aldım , battlfiled 1 oynuyorum. Call of duty de oynarım muhtemelen , oynayacağım en ileri seviye grafik oyunları bunlar şu sıralar.