14 e koy 13 e falan inip verirsin. Bu tarz ikinci el bi şey satacağın zaman şehrindeki satanlar kaça koymuş garantili mi sorunsuz mu falan bunlara bakıp...
13.000 TL taksitle alınabilecek anakart arıyorum önceliğim beyaz olması ama olmazsa da sorun etmem. Alta kendi bulduğum bir modeli koyuyorum. Genel olarak...
Ryzen 3 4300U 8 GB RAM 128 GB SSD modeli
Kardeşim kullanıyordu, ekran ile klavye arasındaki plastik koptuğundan sanırım ekranı tutan bir şey kalmamış...
Hocam aaaa neden inceleme paylaştınız ona göre üstünde power yazdığı için o marka kötü.
O sırada onlarca markaya PSU üreten High Power. Açıklamaya bile...
https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-b850-a-gaming-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8000-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-77345/
bu anakartın ederi nedir...
Rica ederim. G65B de paylaştığım rehberi deneyin. Mini led kadar olmasa da tatmin edebilir. Sizin kullanım senaryonuz mini led icin uygun gibi gözüküyor...
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim, Oled şu yüzden alamayacağımı düşünüyorum günde en az 10 saat monitörler açık bende çift monitör kullanıyorum...
Bende Samsung G65B var @Tayfunns sizin önerinizle almıştım. Onun yerine bunu almak mantıklı olur mu? Görüntü kalitesi olarak daha iyi bir monitör istiyorum...
hocam denk gelirse zaten nakit paraya ihtiyacı olanlar ucuza koyabiliyor onun dışında evet zor
yani orada ekran kartı kısmında değişiklik yapılabilir hocam...
siz neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Herkesin kullanım amacı farklı herkes 27 inç almıyor hala 24 inç, 24.5 inç fps oynamak için rekabetçi oyun oynamak için...