Abartma brom, ezberden 4k monitör al demek tavsiye vermek anlamına gelmiyor. 1080p oyunculuğu hala zirvede ve ihtiyaca göre bütçe ayrılır. Ayrıca 7800x3d...
fiyat iyi, taksit ile alabiliyorsan n11 den amazondan da alabilirsin 11900 falan heralde o sitelerde. Bütçe varsa arkadaşların dediği gibi sadece oyun için...
bana sormana gerek yok ama senin nasıl bilgisiz yanlış tavsiyeler verdiğini de ben insanlara gösteriyorum, atarlı genç bir arkadaşımızsın anlamazsın ama...
direkt 4k al diye nasıl tavsiye verebiliyorsun fps oyunu oynayanlar için mesela hala 24 inç monitörler lazım en basit örnek dümdüz kafanıza göre yazı...
bende 6000 mhz cl36 var 16gb o yetmiyo maalesef
6400 olan sıfır 5600 olan 3 aylık falan. 35 e almaya çalışayım bi onu, kendiminkini de satışa koyarım o...
tamamdır anakart kısmını da ellemeyeceğim o zaman ram konusunda yazdığım iki seçenek arasından hangisi daha mantıklı olur size göre 29 30k 5600 30cl mi...
ram mevzusunda 5600mhz ile 6000mhz kullanmak arasında performansta ne kadar etki eder ona emin olamıyorum iki seçeneğim var 29-30k civarına 64 gb 5600 30cl...
yakın gelecekte zaten ekran kartını değiştiremem sadece anakart işlemci ramleri yükselticem dediğiniz gibi daha mantıklı oluyor.
1785289485
ekran kartı...
hocam aldığım zaman sadece oyun oynuyordum o kadar yüksek gereksinim gerektiren bi sistem toplamadım bütçem de yoktu zaten hiçbir türlü alamazdım 5070ti...