• W
      Abartma brom, ezberden 4k monitör al demek tavsiye vermek anlamına gelmiyor. 1080p oyunculuğu hala zirvede ve ihtiyaca göre bütçe ayrılır. Ayrıca 7800x3d...
    • W
      welkin, 🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      fiyat iyi, taksit ile alabiliyorsan n11 den amazondan da alabilirsin 11900 falan heralde o sitelerde. Bütçe varsa arkadaşların dediği gibi sadece oyun için...
    • W
      bana sormana gerek yok ama senin nasıl bilgisiz yanlış tavsiyeler verdiğini de ben insanlara gösteriyorum, atarlı genç bir arkadaşımızsın anlamazsın ama...
    • W
      welkin, İpad A16 Eğitim İndirimli 18999 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bayadır pt de bu fiyata zaten indirim yok arkadaşların dediği gibi
    • W
      direkt 4k al diye nasıl tavsiye verebiliyorsun fps oyunu oynayanlar için mesela hala 24 inç monitörler lazım en basit örnek dümdüz kafanıza göre yazı...
    • W
      welkin, Iphone 13 Batarya Değiştirmeli Miyim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tahmini fiyat yazmıyo mu apple sitesinden cihazlarıma girince
    • W
      welkin, Bu Parçalarla Toplanılan Kasa 110k Eder mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sistem o fiyat kesinlikle etmez ama psu markasını duymadıysanız biraz kendinizi sorgulamanız lazım hocam
    • W
      welkin, AMD Ryzen 7 9700x İçin Soğutucu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-d501a-argb-fanli-beyaz-atx-fiyati,1060687413.html kullandığım kasa gayet memnunum fan kontrolcüsü...
    • W
      welkin, Asus Prime B650m-K Yeterli Olur Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bende 6000 mhz cl36 var 16gb o yetmiyo maalesef 6400 olan sıfır 5600 olan 3 aylık falan. 35 e almaya çalışayım bi onu, kendiminkini de satışa koyarım o...
    • W
      bulunduğum şehirde bi mağazada sanırsam onlar da ucuza almış internetten ya da alan kişi onlara ucuza satmış da olabilir bilmiyorum
    • W
      tamamdır anakart kısmını da ellemeyeceğim o zaman ram konusunda yazdığım iki seçenek arasından hangisi daha mantıklı olur size göre 29 30k 5600 30cl mi...
    • W
      kesin beslerse değiştirmem çünkü değiştirmişken sistem full beyaz olduğundan beyaz anakart için daha yüksek bütçeye çıkmam gerekecek fuzuli harcama...
    • W
      ram mevzusunda 5600mhz ile 6000mhz kullanmak arasında performansta ne kadar etki eder ona emin olamıyorum iki seçeneğim var 29-30k civarına 64 gb 5600 30cl...
    • W
      yakın gelecekte zaten ekran kartını değiştiremem sadece anakart işlemci ramleri yükselticem dediğiniz gibi daha mantıklı oluyor. 1785289485 ekran kartı...
    • W
      hocam aldığım zaman sadece oyun oynuyordum o kadar yüksek gereksinim gerektiren bi sistem toplamadım bütçem de yoktu zaten hiçbir türlü alamazdım 5070ti...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,220
Üyeler
200,621
Son üye
19216811