Arama sonuçları: *

1. W

Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

bu konudan görüp sipariş verip teslim alan var mı aranızdan. Ben 7 kasımda sipariş verdim, trendyoldan10 kasımda kargoya verildi diye sms geldi kargo takibe girdim baktım dhl de 7 kasımda yola çıkmış gözüküyor ama kargo 2 desi :) neyse arıyorum ediyorum ne trendyol ne dhl yardımcı olmadı. Bugün...
  2. W

Çözüldü✓ Amd ryzen 5 7500f satış fiyatı

kanka sıfırı 5500 se senin satacağın fiyat baya iyi
  3. W

ARGB Girişini Anakarta Taktım Ama Renkler Değişmiyor

hocam şimdi kasa fanlarından gelen 3 pinliyi argb portuna takarsanız resimde attığınız yere kalan 4 pinliyi de sys fana takarsanız normalde kontrol edebilmeniz lazım. Fanların rgb değil de arbg olduğuna eminseniz eğer bu dediğim şekilde olması lazım, diğer türlü anakartınızda bi de rgb portu...
  4. W

ARGB Girişini Anakarta Taktım Ama Renkler Değişmiyor

çözebildiniz mi hocam
  5. W

3000-5000 TL KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

bu mchose x9 iyiymiş baya alacağım sanırım
  6. W

Power Supply & PSU önerisi SESSİZ

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-cratos-atx-3-1-850w-80-gold-pcie-5-0-full-moduler-atx-guc-kaynagi-rj-0r30b00007.html?ref=akakce&v=1.63.1
  7. W

evet 2 gündür kullanıyorum psu yu burdaki rehberlerden yabancı forumlardan bakarak aldım önceki psu ve fanlardan sonra şu an cennetteyim gibi hiçbir fan sesi yok hocam sadece pc açılırken duyuyorum sesini
  8. W

bi bakayım hocam sağolun 1762710362 bi araştırayım daha önce görmüştüm elemiştim ama tekrar bakayım
  9. W

hocam başlıkta yazdım 5000 e kadar
  10. W

Hocam bütçe artarsa kesinlikle raijintek cratos alın ses sıfır
  11. W

Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir kablosuz kulaklık arıyorum önceki HS65 Wireless kırıldığı için https://wraithesports.com/products/atk-mercury-i-esports-kulaklik şu kulaklığı almıştım bu da tepeden çatladı o yüzden yenisini arıyorum ancak sağlam olması lazım. Hayatımda ilk defa kulaklık...
  12. W

Acil yardım lazım anakart fan bağlantısını yapamadım

öyle yaptım hocam kasa fanlarını ve sıvı soğutma fanlarını komple hubda birleştirdim hem hızları hem renkleri senkron
  13. W

hocam ben de tam hakim değilim ama cpu fan a pompa fanı taktım ordaki sıvı soğutma fanlarınınkini de hub a bağladım komple çalışıyor şu an toplam 6 fan eşzamanlı
  14. W

hub’dan çıkan 3 pinli kabloyu add gen 2 1 e taktım sıvı soğutmadan çıkan 3 pinli rgb yi de pompadaki rgb ile bağlayıp add gen 2 2 ye bağladım hubdan çıkan pwm connector de cha fana bağladım pomdadan gelen pump fana takılması gereken kablo açıkta kaldı
  15. W

asus b650m k anakartım var yeni kasaya geçtim kasadaki fanlar kasanın arkasında fan hub a bağlı. şimdi sorunum sıvı soğutmadan çıkan kablolardan biri için bağlantı yeri kalmadı pump fan yok, arkadaki hub da bir tane boş yer var. resimleri ekleyeceğim bilen biri varsa yarım edebilir mi
  16. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

5070 ti 39k alınır mı yoksa 9070xt 32 ye çekeyim mi
  17. W

4000-5000 ₺ Aralığında Kasa Tavsiyesi

https://www.teknobiyotik.com/aerocool-d501a-white-4x12cm-a-rgb-fanli-ahsap-on-panel-detayli-tempered-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-type-c-atx-bilgisayar-kasasi-ae-d501a-wh.html?ref=akakce&v=1.37.5
  18. W

🔥İndirim RX9070 XT Pulse 32.499,00 TL (VFKZ 10 TAKSİT)

bu kart yerine pure almaya değer mi kasam ve sıvı soğutucum falan beyaz
  19. W

MAX 3000 TL BEYAZ KASA

https://www.teknobiyotik.com/aerocool-d501a-white-4x12cm-a-rgb-fanli-ahsap-on-panel-detayli-tempered-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-type-c-atx-bilgisayar-kasasi-ae-d501a-wh.html#!prettyPhoto ben şunu buldum sanki biraz daha dolu özellik olarak ne dersiniz @Jamgaming @Alex Mercher
  20. W

MAX 3000 TL BEYAZ KASA

psu aldım ayrı hocam
Geri