❌İndirim Bitti! Havit Gk71 Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Xlr/Type-C 1.580 TL 🔥🔥🔥

Hic ihtiyacim yokken aldim. Neden? Cunku dayanamiyorum. Bu forumu daha az takip etmem lazim:) basligi acan arkadasa tesekkurler. Kafayi kirip yayinci olursam kendisine selam yollayacagim.

Normal modelden xlr kablosu çıkıyor mu?

Hic ihtiyacim yokken aldim. Neden? Cunku dayanamiyorum. Bu forumu daha az takip etmem lazim:) basligi acan arkadasa tesekkurler. Kafayi kirip yayinci olursam kendisine selam yollayacagim.
Rica ederim :)

2-16 Eylül arasında daha önce pazaramaya banka veya kredi kartı puanını yüklememiş. (puan : şu kadar harcamaya 100 parapuan veya kredi kartınızı kapatmayın size 1000 puan vb) İlk yükleme yapan müşterilerin yüklediği tutar kadar eğer Pazarama Plus aboneliği varsa 2 katı kadar puan yüklemesi yapılacakmış. Puan en geç 21 Eylül 15.00 a kadar yüklenilip 30 Eylül son kullanımlı olucak.

Bankanızı arayın kredi kartımı kapatmak istiyorum diyin onlar size kapatmayın size şu kadar puan verelim derler (eğer demezlerse kapatmayın) puanı kabul edin aynı gün yükleniyor bana 900tl verdiler. Verilen parayı pazaramaya yükleyin (ilk yükleme olmalı) yüklemeden önce pazarama plus aldım (yeni hesap açıp 1tl ye) bu sayade 2 kat bakiye yüklenicek. (Yeni hesap açarsanız 200tl de kupon veriyor ama 1700tl fiyattan düşüyor)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşın attığı mikrofonu kullanıyorum kutusuna kadar havit gk50 pro ile aynı havit logo basıp satıyor.
kazanabileceğiniz max puan 300tl, detaylarda yazıyor keşke dikkatli okusaydınız...

kazanabileceğiniz max puan 300tl, detaylarda yazıyor keşke dikkatli okusaydınız...
Detaylar kısmı ben yüklediğim sırada gözükmüyordu sayfa aşağıya kaymıyordu

Sonradan eklendiğini düşünüyorum

XLR ile kullanıcak olan arkadaşlar böyle ürünlere para vermenizi tavsiye etmem. Hyper cardioid yapıda olsa da cihaz teknik mimari olarak bir kondenser mikrofondur. Önemli bir detay.

XLR ile kullanıcak olan arkadaşlar böyle ürünlere para vermenizi tavsiye etmem. Hyper cardioid yapıda olsa da cihaz teknik mimari olarak bir kondenser mikrofondur. Önemli bir detay.
XLR kullanmak ne demek hocam

Ufak bir teknik düzeltme yapmak istedim profesyonel stüdyo kayıtlarının ve yayıncıların kullandığı üst düzey cihazların (Rode NT1, AT2020 vb.) neredeyse tamamı zaten XLR bağlantılı kondenser mikrofonlardır. Kondenser olması bir eksi değil sesin en ufak detayını ve sıcaklığını (192kHz/24-bit) yakalamasını sağlayan asıl teknolojidir.

Senin bahsettiğin dinamik yapılı XLR mikrofonlar zaten Shure SM7B gibi 30.000+ bantlarında fiyat olarak, onu beslemek için de 5-10 bin liralık mikser/pre-amp almak gerekiyor. 1.380 - 1.500 TL bandında sıradan bir bütçeyle hem Type-C tak-çalıştır hem de XLR altyapısı sunan bir kondenser mikrofon bulmak bence nimet. Hyper cardioid yapıda olması da kondenserin o yüksek hassasiyetini dizginleyip arkadaki klavye sesini engellemek için yapılmış çok mantıklı bir tasarım bence.

Normal modelden xlr kablosu çıkıyor mu?
Evet hocam ondada mevcut

Profesyonel yayıncı ve stüdyo mikrofonlarının hepsi yüksek ses kalitesini ve sıfır gecikmeyi verebilmek için mecburen kabloludur hocam. Bu mikrofonda ise stüdyo tipi Cardioid ses algılama var. Klavyenin sağ veya sol çaprazına, doğrudan sana bakacak şekilde koyarak kullanabilirsin 192kHz olduğu için sesi çok güçlü çekiyor, ağzının dibine kadar sokmana gerek kalmıyor. Kaldı ki 300-400 civarına boom kolu alarakta kullanabilirsin.
192kHz sesi çok güçlü çekiyor ne demek hocam patladım 🤣🤣🤣🤣

Ufak bir teknik düzeltme yapmak istedim profesyonel stüdyo kayıtlarının ve yayıncıların kullandığı üst düzey cihazların (Rode NT1, AT2020 vb.) neredeyse tamamı zaten XLR bağlantılı kondenser mikrofonlardır. Kondenser olması bir eksi değil sesin en ufak detayını ve sıcaklığını (192kHz/24-bit) yakalamasını sağlayan asıl teknolojidir.

Senin bahsettiğin dinamik yapılı XLR mikrofonlar zaten Shure SM7B gibi 30.000+ bantlarında fiyat olarak, onu beslemek için de 5-10 bin liralık mikser/pre-amp almak gerekiyor. 1.380 - 1.500 TL bandında sıradan bir bütçeyle hem Type-C tak-çalıştır hem de XLR altyapısı sunan bir kondenser mikrofon bulmak bence nimet. Hyper cardioid yapıda olması da kondenserin o yüksek hassasiyetini dizginleyip arkadaki klavye sesini engellemek için yapılmış çok mantıklı bir tasarım bence.

Evet hocam ondada mevcut
Kesinlikle katılıyorum fakat teknik düzeltme ile alakası yok hocam. Kondenser olmasının eksisi (bence) dediğiniz gibi hassasiyetidir. Profesyonel stüdyo ortamında özellikle müzik için alınan kayıtlarda artı olarak değerlendirilebilir fakat ev ortamında ses yalıtımı oda içerisinde yoksa tavsiye etmem. Çoğu kullanıcı profesyonel düzeyde stüdyo ortamına sahip değil. Hyper cardioid yapısını incelemelerde ben yeterli bulmadım zaten mimari gereği kondenser olduğu için satış pazarlaması taktiği kullanılmış hyper cardioid denilerek. USB ile kullanıldığında gürültü engellemesi bayağı kötü zaten. Ama artıları da var tabii ki bütçe+tak çalıştır sunması gayet yeterli alınabilir bir ürün yapıyor. İhtiyaç doğrultusunda tercih edilebilir ben etmem deneyim sahibi olarak. Profesyonel iş söz konusu değilse benim önerim Shure bütçelerine çıkmaya gerek yok hocam. Shure taklidi yeterli kalite de globalde kendini kanıtlamış Behringer xm8500 var. Stok yoktu yaklaşık 1 yıldır 6-7k bantlarında geziyordu. Şuan çok alınabilir bi düzeyde 1.5k düzeylerine düşmüş. 20-25 dolarlık dinamik cardioid ve supercardioid behringer ürünleri çok daha iyi geliyor bana. Evet ses kartı mikser zorunluluğu olması tak çalıştır kullanıcılar için bir eksi tabi. M game mikserini kullanıyorum ben xm8500 ve behringer BA 85A ile profesyonel stüdyo kalitesinde tertemiz ses alabiliyorum profesyonel stüdyo ortamına ihtiyaç duymadan.

XLR kullanmak ne demek hocam
Bağlantı türü hocam.

Geri