Aynı ev içerisinde yaşayan başka birisi adından yeni müşteri başvurusu yapın tak diye ertesi gün randevu verip gelecekler. Deneyimle sabittir daha sonra...
Hocam bende aynı sorundan müzdarip birisi olarak yazın ittire kaktıra müdürlüğe gide gele bir şekilde fiber çektirmeyi başarmıştım. Aşşağıda ileteceğim konu...
Kral sen olayı çok yanlış anlamışsın. Türk Net Gigafiber çekmeyeceği yere getirip kendi internet kutusu takmaz. Sana 1-4 hafta arası deme sebepleri binanıza...
kral nasıl değil gözünü seviyim 9600x işlemcim 5070 ekran kartım var arkadaşımda 7800x3d işlemci 3060ti ekran kartı var adam benden 150 fps fazla alıyor...
Zamanında bu aula f75 leri temudan 200 liraya almıştık buna bende dahil şimdi insanlar yüzsüz gibi ikinci elde 2k fiyat çekmeye başlamışlar ne garip :D
7500f ile 8400f karşılaştırma videolarını izle ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Uzak durulması gereken en büyük işlemcilerden birisi 8400f benim...
Hepsini tek tek mi toplayacaksın yoksa hazır sistem olarak mı alıyorsun?
1772218725
Hepsini tek tek toplarsan 16 gb ekran kartlı versiyon 68k ya geliyor...
8400f işlemciden uzak dur diğer parçaların gayet iyi reis.
git onun yerine 7500f al
1772218426
oyun oynayacaksan kesinlikle 8400f alma sakın o hataya düşme
Altyapın türk telekomsa türknete geçmene gerek yok bence boşuna. Bende 2 aydır tt fiber kullanıyorum gayet memnunum.
Yeni müşteri özel kampanya vardı türk...