Arama sonuçları: *

1. Thekarahan

Gigafiber kurulum yapılmama sorunu

Aynı ev içerisinde yaşayan başka birisi adından yeni müşteri başvurusu yapın tak diye ertesi gün randevu verip gelecekler. Deneyimle sabittir daha sonra gelip teşekkür edebilirsin :D
  2. Thekarahan

Bina altyapısını Vdsl den Fiber altyapıya nasıl geçibilirim

Hocam bende aynı sorundan müzdarip birisi olarak yazın ittire kaktıra müdürlüğe gide gele bir şekilde fiber çektirmeyi başarmıştım. Aşşağıda ileteceğim konu üzerinden yaptığım ve izlediğim yolları inceleyebilirsin. Aklına takılan bir konu olursa mutlaka yazabilirsin memnuniyetle sana yardımcı...
  3. Thekarahan

Türk Telekom altyapısı kullanan türknetli ye İnternet yok kampanyası

Kral sen olayı çok yanlış anlamışsın. Türk Net Gigafiber çekmeyeceği yere getirip kendi internet kutusu takmaz. Sana 1-4 hafta arası deme sebepleri binanıza GigaFiber Geliyor. Türktelekomun zaten hazırda kutusunu göreceğin üzere fiberi var. Ancak sen gigafiber talebi iletmiş olabilirsin. Bu...
  4. Thekarahan

Ryzen 5 9600 1660 super

kral nasıl değil gözünü seviyim 9600x işlemcim 5070 ekran kartım var arkadaşımda 7800x3d işlemci 3060ti ekran kartı var adam benden 150 fps fazla alıyor gözünüzle görmediğiniz şeylere inanmayın
  5. Thekarahan

62.000 TL'ye 5060 TI'lı sistem alınır mı?

Tabikide toplama alman daha iyi olacaktır ilk defa ise ama 8gb ekran kartlı bi sisteme bu parayı dökme bence 16 al en azından araştırıp bütçene göre
  6. Thekarahan

Aula f75 tuş basamama sorunu çözülür mü?

Zamanında bu aula f75 leri temudan 200 liraya almıştık buna bende dahil şimdi insanlar yüzsüz gibi ikinci elde 2k fiyat çekmeye başlamışlar ne garip :D
  7. Thekarahan

Topladığım Bilgisayar Çalışırmı Çalışırsa tavyiseyeriniz nelerdir

7500f ile 8400f karşılaştırma videolarını izle ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Uzak durulması gereken en büyük işlemcilerden birisi 8400f benim gözümde
  8. Thekarahan

hazır sistem için bence biraz pahalı 16gb ekran kartlı versiyonu tek tek toplayınca bile 68k ediyor
  9. Thekarahan

kral hayli hayli yeter ben rtx 5070 ve r5 9600x li sistemde 850w kullanıyom senin bu sisteme 850w koyman gereksiz fazla
  10. Thekarahan

Ryzen 5 9600 1660 super

Kral ahahahahaha güldürdün vallahi bahsettiğin şey imkansız bu iki oyunda işlemci oyunu :D
  11. Thekarahan

Ryzen 5 9600 1660 super

kral bahsettiğin iki oyunda işlemci oyunu ekran kartı emin ol çok bi fps etkilemiyor
  12. Thekarahan

Hepsini tek tek mi toplayacaksın yoksa hazır sistem olarak mı alıyorsun? 1772218725 Hepsini tek tek toplarsan 16 gb ekran kartlı versiyon 68k ya geliyor 8gb 5060 alınmamalı bence
  13. Thekarahan

8400f işlemciden uzak dur diğer parçaların gayet iyi reis. git onun yerine 7500f al 1772218426 oyun oynayacaksan kesinlikle 8400f alma sakın o hataya düşme
  14. Thekarahan

Ryzen 5 9600 1660 super

350 üzerinde net oynayacağına emin olabilirsin. 9600x ile bahsettiğin iki oyunda da 500-700 arası fps alıyorum 9600 ve arasında çok bir fark yok
  15. Thekarahan

Yardım Türk Telekom evde internet mevcut müşteri kampanya

Altyapın türk telekomsa türknete geçmene gerek yok bence boşuna. Bende 2 aydır tt fiber kullanıyorum gayet memnunum. Yeni müşteri özel kampanya vardı türk telekomda 18 ay sabit fiyat modem dahil 975₺ ye kullanıyorum. Ayrıca tt fiber kullanınca 1000mbps hızlı pakete geçersen sana özel temsilci...
  16. Thekarahan

Öneri VENTO 4202FL ve GameGaraj

Arkadaşlar Temmuz ayında Donanım arşivi sistem tavsiyesi üzerinde GameGaraj sitesi üzerinden Gravix 5a isimli sistemi aldım. Sistemi alırken kasayı özellikle psu 850w diye Vento 4202FL olarak değiştirdim ileride upgrade yapabilmek amacıyla. Psu konusunda çok memnunum ancak kasa ilk 1 aydan sonra...
  17. Thekarahan

Millenicom Pismanlıktır

Türk telekom kendi fiber altyapısı üzerinden 1000mbps hizmet veriyor aylık 975tl ye 18 ay sabit fiyatlı paketi bağlattım ay başında
  18. Thekarahan

Çözüldü✓ 9060 xt 16 gb vs 5060 ti 16 gb

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bence 9060xt + 2k monitör kombosunu yapmamalısın. Tabii herkes kendi görüşünü belirtebilir ancak önceliğinin yayın kayıt gibi şeyler olduğunuda belirtiyorsun. 1080p için 5060ti al kafanın rahatına bak derim şahsen ben. Özellikle obs gibi programlarda nvidia...
  19. Thekarahan

İnceleme Rekabetçi FPS Oyunları (Hack DMA Macro Problemleri).

Arkadaşlar bu dma sistemini ilk araştırmaya başladığımda türkiyede çok fazla bilinmiyordu. Dma ile hile yapabilmek için o kadar büyük paralar dökmeye eskisi gibi gerek kalmadı bu videoda anlatılan gibi. Sadece makcu adlı cihazı alıp 2 bilgisayar üzerinden oyundaki karakterlerin modellerini...
  20. Thekarahan

Çözüldü✓ Secure Boot Açarsam Sorun Yaşar mıyım ?

Eğer tamamen emin olmak istersen Windows tuşu + r yap msinfo32 yaz sonrasında çıkan ekrandan bios modunu kontrol et eğer bios mode uefi ise düşünmene bile gerek yok direkt açabilirsin secure boot özelliğini
Geri