Thekarahan isimli üyenin son içerikleri

1. Thekarahan

Çözüldü✓ Bu Sistem Alınır mı? ?

Evet kasa üzerinde bulunan ryzen 7 5700 işlemci ddr4 için en iyi işlemcilerden bir tanesi denilebilir
  2. Thekarahan

Hocam fiyat çok gereksiz fazla. Ayrıca kıstım dediğin işlemci ddr4 ün en top işlemcilerinden birisi çok kısmış sayılmıyosun :D
  3. Thekarahan

Anakart çok giriş seviyesi , evet şuanda bu sistemi alıp gayet güzel bir şekilde idaretenlik kullanabilirsiniz. Ancak ilerde ddr5 geçeceksen mantıksız olur
  4. Thekarahan

Msi Monitör Ölü Piksel (Toplam Da Gelen 3. Monitör)

Kanka kardeşimde bende ve ikizimde üçümüzdede msi'ın farklı farklı monitörleri var, hepsi sıfır alındı ancak ölü pixelsiz gelen olmadı. MSİ monitörlerde bu şaşmıyor maalesef. 1779832205 Şansını dene tekrar iade talep et eğer alıyorlarsa, ben denediğimde minimum 3 tane ölü pixel olması lazım...
  5. Thekarahan

Fiber Altyapı Dönüşümüm Ne Durumda ?

Kankam tamamlanmış sayılır senin fiber dönüşümün o yüzden projede değil demişlerdir. Aynısını bende yaşadım. Kablolarınızı çekmişler. Tek yapmaları gereken gelip kutuyu takmak onuda 40 gün içerisinde muhtemelen hallederler
  6. Thekarahan

Am5 8000tl Bütçede İleriye Yönelik Anakart Önerisi

AM5 tarafı için msi'dan ziyade asus bi anakart almanı tavsiye ederim. AM5 anakartlarda msi biraz kumar gibi oldu artık. Asus anakart konusunda en stabil şuanda.
  7. Thekarahan

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartı Görüntüyü Bozuk Veriyor

Bende direkt çözümün ''Yeni psu al'' olmaşına şaşırmış durumdayım adam direkt almış
  8. Thekarahan

Yardım 64gb Rame Nasıl Çıkmalıyım

DDR5 + AM5 + 7800x3d kombinasyonunda 4 DIMM çalıştırmak imkansız değil ama daha fazla uğraş, daha düşük hız ve bazen ince ayar demek. Bu kombinasyonda işlemci bellek kontrolcüsüne fazla yük binecek Expo veya XMP de yüksek hızda kesinlikle stabil çalışmayacak (%90) Bios güncellemesi, voltaj...
  9. Thekarahan

Bilgisayarı açtığında görüntü nasıl görünüyor fotoğrafını iletebilirmisin burdan
  10. Thekarahan

Yardım 64gb Rame Nasıl Çıkmalıyım

Eğer ddr5 ve 4 slot kullanmak istiyorsan tüm ramleri aynı tutman stabilite açısından daha sağlıklı olacaktır. Ancak şöyle de bir gerçek var ben olsam 2x32 yapardım, ayrıca elindeki ramlerde yok parasına gitmez ddr5 ram bu sonuçta :D
  11. Thekarahan

Hocam ekran kartı güç girişini sağlam taktığınıza eminmisiniz? Şu kısımdan bahsediyorum 1778857366 Ayrıca anakart üzerindeki pcıe slotuna taktığında düzgün taktığına eminmisin klik sesi geldi mi?
  12. Thekarahan

Yardım Ram RGB'si Hiçbir Uygulamada Görünmüyor

Sorunu çözdüm daha sonra karşısına çıkabilecek arkadaşlar için buradan şuan nasıl çözdüğümü anlatıyorum. Öncelikle anakartım asus prime b650m-r Armoury Crateyi güncellemeden önce ramlerimin ışıklarını değiştirebiliyordum, ancak güncellemeden sonra görmemeye başlamıştı. Birazcık araştırınca yeni...
  13. Thekarahan

Peki bunu nasıl yapacağım 1778078697 Normalde görünüyordu ancak son 3 aydır görünmüyor
  14. Thekarahan

Evet Signal RGB, Open RGB gibi harici uygulamalarıda denedim. Herşeyi görüyor sadece ramlerin rgblerini görmüyor
  15. Thekarahan

https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/twinmos-voltx-32gb-rgb-2x16-6000mhz-ddr5-cl36-masaustu-bilgisayar-ram/ Ağustos ayında donanım arşivi sistem tavsiyesi üzerine aldığım sistemde yukarıda iletmiş olduğum ramler bulunuyor. İlk aldığım zamanlar ramlerin rgblerini direkt olarak asus...
Geri