- Konu Sahibi Konu Sahibi
9 taksit sadece hb yapıyor şuantaksit yapan sadece hb mi vardı anlamadım gitti. max 3 taksit o da kartına denk gelirse...
9 taksit sadece hb yapıyor şuantaksit yapan sadece hb mi vardı anlamadım gitti. max 3 taksit o da kartına denk gelirse...
HB premium peşin 9 taksit ve ben de premium olduğum için peşin 9 taksit kasmadan ödeyebiliyorsun.taksit yapan sadece hb mi vardı anlamadım gitti. max 3 taksit o da kartına denk gelirse...
Hb stokları kaçırmıştım mecbur incehesaptan hellhound aldım. Bakalım nasıl olacak..HB premium peşin 9 taksit ve ben de premium olduğum için peşin 9 taksit kasmadan ödeyebiliyorsun.
Red devil çok iyi duruyor da işte ödeme de az bir şey kolaylık olsa 3 taksit falan alacağım da peşin beni zorlar.Hb stokları kaçırmıştım mecbur incehesaptan hellhound aldım. Bakalım nasıl olacak..
3 taksit var ben öyle aldım ama Red devil inanılmaz watt harcıyor görünüyor. Önerilen 900w Psu kurtarmaz diye almadım. Hoş hellhound 800w onu da kurtarmıyor ama bequiet 750w gold diye sorun olmaz diye düşünüyorum.Red devil çok iyi duruyor da işte ödeme de az bir şey kolaylık olsa 3 taksit falan alacağım da peşin beni zorlar.
Bunu bilmiyordum bak. Ben de Evga süper nova 750w gold tam modüler PSU var acaba yetmez mi? Normal 9070 mi baksam ama araların daki fiyat farkı da xt ye itiyor.3 taksit var ben öyle aldım ama Red devil inanılmaz watt harcıyor görünüyor. Önerilen 900w Psu kurtarmaz diye almadım. Hoş hellhound 800w onu da kurtarmıyor ama bequiet 750w gold diye sorun olmaz diye düşünüyorum.