• Ameyus
      Ameyus, Oyuna Girerken Zor Giriyor, PC Ağırlaşıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Başta geyet hızlı çünkü tek görevi windows açmak sata ssd'nin. Oyunu açarken denetim masasına bakarsan yüksek ihtimalle bileşenlerinin %99'unu kullanılıyor...
    • Ameyus
      Ameyus, Oyuna Girerken Zor Giriyor, PC Ağırlaşıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum PSU'dan önce bakılması gereken çok şey var... Senin bilgisayarın buz gibi bile olsa hızlanmaz. 8 gb ram hem de ddr3, yanında sata ssd... Bunlar zaten...
    • Ameyus
      Ameyus, Kyk Da Kalırken Alınması Gereken Eşyalar başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gitmeden kilit al kesinlikle, terlik al, havlu al bunlar kritik şeyler. Bir de gidince kötü anların olabilir. Buna biraz sabredersen alışmaya başlarsın...
    • Ameyus
      Ameyus, Razer Deathadder V2 X Hyperspeed Skatez Meselesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim mouse'un sadece etrafındaki skatezler yok. Ortadaki skatez duruyor onu çıkarıp öyle mi takmam gerek? Boşluğu kaplamasına gerek yok değil mi? Bir de bu...
    • Ameyus
      Ameyus, Mouse / Mousepad kategorisinde Razer Deathadder V2 X Hyperspeed Skatez Meselesi başlıklı bir konu açtı.
      4 senelik mouse'um enteresan bir şekilde bozuldu ve tamir etmek için açmam sebebiyle skatezler çöp oldu. Piyasada yurt dışı harici mouse'ın skatezi yok. Ne...
    • Ameyus
      Ameyus, Mühendislik 1. Sınıfta Bilgisayar Gerekli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öneri verenlerin yarısı boş boş yazmak için yazmışlar ben sana açıklayayım. Bencesi falan yok bu işin. Haberleşme mühendisliği her mühendislik gibi temel...
    • Ameyus
      Ameyus, Yks Sonuçları Açıklandı 🔥🔥🔥 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum kendini kandırmana gerek yok. Yapamamışsın. İllaki bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan gidip dilekçe verip cevap kağıdını ve kitapçığını kontrol...
    • Ameyus
      Ameyus, Oyuncu Koltuğu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hawk future kullanıyorum kumaşı çok sert, boyun yastığı da oldukça rahatsız ben pek önermiyorum.
    • Ameyus
      Ameyus, Tırnak Batmasından Nasıl Kurtulunur başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok uzasın önce dikkatli bak tırnağın kırılmasın uzadıktan sonra tırnağını düz olarak kesmen gerek. Yuvarlak kesersen yine aymı olur biraz da uzun kalacak...
    • Ameyus
      Ameyus, Hangi Okula Gitmeliyim?(Lgs) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yazdıklarını tamamen okudum, düşündüm ve sana ne anlatırsam anlatayım hep bir şeyler söyleyeceğinden parmaklarımın yorulmaması kararına vardım. Bu yüzden...
    • Ameyus
      Ameyus, Hangi Okula Gitmeliyim?(Lgs) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      0.35'lik dilime meslek lisesi önerip bir de haklı gibi hala savunuyorsun. Neyse sana bir şey anlatmanın lüzmu yok. Dostum gitmek istediğin okulların...
    • Ameyus
      Ameyus, Sinek Dışkısı Nasil Temizlenir ❓ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      80 derece kolonya beze dök sil silerken üfle bir şey olmaz bez kolonya ile çok ıslak olmasın dök beze elinle biraz dağıt sululuk gidince sil tertemiz. Ekran...
    • Ameyus
      22 yaşındasın az çok ilgilenmek isteyeceğin şey kafanda belirmeye başlıyor. İtalya'da bilgisayar mühendisliği okuduktan sonra okulun sana sunduğu istihdam...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,673
Üyeler
204,496
Son üye
watsonTR
Geri