Hayır ona gelmiyor. Bir sorun yaşadığınızda ulaşabileceğiniz büyük bir müşteri hizmetleri var. Bütün işlemler daha düzgün ve stabil olarak gerçekleşiyor. Diğer satıcılarla iletişim kurmaktan daha kolay. Ayrıca firmayla direkt iletişim halinde olabiliyor. Diğer satıcıların hepsi kötü değil ama...
Bölümünüz nedir? Ücreti karşılığında mı bir yardım arıyorsunuz? Model oldukça ayrıntılı, ve yapması uzun sürer tabii texture ile birlikte. Hayrına yapacak birinin çıkacağına inanmıyorum.
Açıkçası ben internetten büyük bir ürün alırken satıcının hepsiburada, amazon, trendyol vb. olmasına dikkat ederek alıyorum. Çünkü diğer satıcılar birer esnaf, bir sıkıntı oluşursa halletmek daha zor olacak. Neden siz de aynı şeyi yapmıyorsunuz, parayı çok kolay mı kazanıyorsunuz?
Profesyonel edit değil, ses efektleri ekleme video düzenleme, videoya yeni videolar ekleme gibi işlemler yapılırken telefon donma yapar mı? S serisi alabilseydim iphone 15 tercih ederdim.
Aynıdan kastım ikisi de büyük miktarlar. Yani her türlü fazla tabii ki fiyat farkı bariz. A36 gereksinimleri karşılıyorsa 30k da alsam 46 k da alsam yüksek bir miktar.
1772628753
Çıkacağım A56'ya kadar olur ama A36 edit yaparken paylaşım yaparken kasmayacaksa benim için yeterli 6k fark gereksiz...
A56'ya baktım çerçeve metal olması iyi fakat kameranın o kadar fark ettiğini sanmıyorum işlemci ise minumum özellikleri karşılaması ueterli olur diye düşündüm. 6k büyük bir fark bence.
1772628450
S25 fe biraz fazla ve gereksiz geliyor. Yani 30k para vermekle iphone 15'e 46k vermenin bir farkı...
Selamlar,
Konuyu paylaştığım emektar 7.5 yıllık Samsung A8+ cihazım artık epeyce geride kalma başladı. Yeni bir telefon alacağım fakat bazı sorularım var.
Telefondan beklentim öncelikle şarjının uzun dayanması, hızlı şarj olması. Sosyal medyada içerik üreticiliğine başlamak ve eğlence amaçlı...
Bilgisayar bilimlerinde de az üniversite var. Ders programı kıyaslaması yaptım mühendislikten farkı fizik ve donanım dersleri yok. Yazılım ağırlıklı. Seçmesi kolay değil. İstediğin kadar düşün ama 5 senede çok şey değişiyor.
Bence yanlış bir düşünce. Birinin ben bunu biliyordum demesiyle moral bozulacaksa mühendis olunmaz zaten. Ben diplomanın şart olduğunu düşünuyorum ama özellikle dediği şeylerde gelişecekse spesifik bölüm seçmeli, bilgisayar amacından uzaklaştırır. Yani tek başına okumadan gidilemez.