Kernel dediğin şey işletim sisteminde bulunan bir şey. Kernel sorunluysa ya sıkıntı BIOS'da ya da işletim sistemindedir. Sen ticket atınca senin bilgisayarına müdahale edemezler. Ya BIOS sürümün sıkıntılıdır ya da işletim sisteminin çözemdediği bir sorundur. Bunlar sıkıntılı değilse hata başta...
Bilet falan işe yaramaz adamlar ne yapsın? Bilgisayarına format atacaksın bios güncelleyeceksin. Başka yapabileceğin bir şey yok.Bios ayarlarını düzgün yapacaksın. Ayrıca valorantta hangi modda o fps'yi alıyorsun? Eğer tdm ise fps normal.
Bilgisayar önermiyorum ama bir kaç tavsiye vereceğim. İşlemcinizi kesinlikleAMD almanız gerekiyor. L3 önbellek ne kadar fazla olursa o kadar yüksek fps alırsınız. Sisteminiz DDR5 olsun ve en az 16 gb ram olsun tek kanal alın ileride güncellersiniz. RTX 5000 serisi sistem alırsanız fena olmaz...
Ben hawk future aldım. Belumde fıtık var ve bilgisayar başında 14 saat vakit geçirebiliyorum. Bunu alayım dedim. Bel yastığı rahatsız geldi, boyun yastığı çok şişik kafamı baya önde tutuyor kullanmıyorum. Zaten boynum önümde yürüyorum bu iyice artıracak. İlk haftaya göre daha yumuşak oldu sanki...
Kimse sana işe girebilirsin diyemez. Ablanın bile işe girip giremeyeceği belli değil. Bunun cevabını bulamazsın. Deneyip göreceksin girebiliyor musun giremiyor musun.
Anka modeli 15'linin çok üstünde bir koltuk. Daha kalın sünger, daha kaliteli. Hawk future ve fab arasındaki fark, xdrive anka ile 15'li arasındaki fark gibi.