Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Blockbench'de Yeteneğim Var mı Sizce? :D

Ben beğendim. Bu tür şeylerler uğraşman güzel. Ortalama bilgisayarın varsa Blender modellemeye de bir göz at. Tamamen ücretsiz, steam'den indirebilirsin.
  2. Ameyus

Blockbench'de Yeteneğim Var mı Sizce? :D

Bu ne kanks, ne işe yarıyor?
  3. Ameyus

Steam indirimlerinde ne alınmalı ?

Yakında oyunum çıkacak onu alırsınız :)
  4. Ameyus

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

Hayırlı olsun ne diyeyim. Bunun kişilerle vs. alakası yok. Aldığın ürün verdiğin paranın karşılığını vermesi gerek. Bunun bir manası yok. 2 sene mousepad kullanmadım (bunun doğru bir şey olduğunu savunmuyorum) masada çevirdim durdum. Daha yeni klassenin bir tane mousepadini aldım. Bence 1800...
  5. Ameyus

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

Mousepad'a 1800 lira para veren birinin indirim kovalamasına ihtiyacı yoktur bence. Mousepad'a 1800 lira para mı verilir?
  6. Ameyus

❌İndirim Bitti! 🔥 🔋 InfinityLab by Harman - InstantGo Powerbank 5000 mAh Lightning 249 TL 🔥🔋

Sanane mi? Neyin indirimde olduğunu sadece başlıktan görmek istiyorum ama emojiler buna engel oluyor. Saçma sapan konu açıyorsunuz.
  7. Ameyus

❌İndirim Bitti! 🔥 🔋 InfinityLab by Harman - InstantGo Powerbank 5000 mAh Lightning 249 TL 🔥🔋

Bu kadar emoji ekleyince hayatınızda ne değişiyor acaba?
  8. Ameyus

Kulağım tamamen kepçe ne yapmalıyım

Yaşın kaç?
  9. Ameyus

Kedim Çatıya Kaçtı Yardım

Bu abi yardımcı olabilir.
  10. Ameyus

Nick onerir misiniz ?

BaldızGümleten
  11. Ameyus

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Burnumuzda bulunan reseptörler yorulabilen reseptörlerdir. Sen parfümün kokusunu almasan da aslında kokar. Fakat burnun bu kokuyu almakta yorulmuştur bu yüzden kokuyu almazsınız. Aslında kokuyorsun ama sen fark etmiyorsun bu yüzden endişelenme.
  12. Ameyus

RTX 4060 Ti 16 GB (OC) i5 13400F Valorant'ta düşük FPS veriyor

Normal fps. O işlemciye o fps yapacak bir şey yok. 51k'ya taksitli aldım demişsin 35k bile o sisteme çok. Vatandan vade farksız 6 ay alabiliyordun. Gereksiz harcama yapmışsın.
  13. Ameyus

RTX 4060 Ti 16 GB (OC) i5 13400F Valorant'ta düşük FPS veriyor

I5-12400f ile o fps'i alamazsın. Alsan da poligonda falan alırsın. 32 mb önbellekli ryzen 5 5600 400 fps alıyor 18 mb önbellekli işlemciyle alamazsın.
  14. Ameyus

Moster bilgisayar bip sorunu ( 35 kere)

Fanın dönüyor mu kontrol et.
  15. Ameyus

Yardım BU NASİL OLABİLİYOR 😃

O şey bakır değil
  16. Ameyus

Çözüldü✓ Laptop Isınması Normal mi?

Hogwarts legacy oynuyorsun. Optimizasyon konusunda büyük problemleri olan, bilgisayarı çok zorlayan bir oyun. Laptop kullanıyorsun, masaüstü değil.
  17. Ameyus

Yeni Oyunum Steam'de

Tebrikler. Yakında bir jr. game developer olarak solo oyunumu yayınlayacağım ben de. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için.
  18. Ameyus

Muhabbet kuşumu hala elime alıştıramadım yardım

Dişi mi?
  19. Ameyus

Yetenek Nereden Temin Edilir?

Ben de felsefe yapayım biraz. Var olmak bir yetenektir. Bu konuda hepimiz çok yetenekliyiz.
Top Bottom