Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

Hayır ona gelmiyor. Bir sorun yaşadığınızda ulaşabileceğiniz büyük bir müşteri hizmetleri var. Bütün işlemler daha düzgün ve stabil olarak gerçekleşiyor. Diğer satıcılarla iletişim kurmaktan daha kolay. Ayrıca firmayla direkt iletişim halinde olabiliyor. Diğer satıcıların hepsi kötü değil ama...
  2. Ameyus

İşiniz uzun allah yardım etsin. Bundan sonra daha dikkatli olun. THH'ye de başvurursunuz kötü sonuçlanırsa.
  3. Ameyus

Blender ile yapılacak modelim için yardım

Bölümünüz nedir? Ücreti karşılığında mı bir yardım arıyorsunuz? Model oldukça ayrıntılı, ve yapması uzun sürer tabii texture ile birlikte. Hayrına yapacak birinin çıkacağına inanmıyorum.
  4. Ameyus

Açıkçası ben internetten büyük bir ürün alırken satıcının hepsiburada, amazon, trendyol vb. olmasına dikkat ederek alıyorum. Çünkü diğer satıcılar birer esnaf, bir sıkıntı oluşursa halletmek daha zor olacak. Neden siz de aynı şeyi yapmıyorsunuz, parayı çok kolay mı kazanıyorsunuz?
  5. Ameyus

Telefon alacağım, sizce Samsung A36 almalı mıyım?

İşlemcisi oldukça üst düzey, bütçemde bir fiyat olmayacak gibi 1772629708 2. El tercihim değil teşekkürler
  6. Ameyus

Profesyonel edit değil, ses efektleri ekleme video düzenleme, videoya yeni videolar ekleme gibi işlemler yapılırken telefon donma yapar mı? S serisi alabilseydim iphone 15 tercih ederdim.
  7. Ameyus

Aynıdan kastım ikisi de büyük miktarlar. Yani her türlü fazla tabii ki fiyat farkı bariz. A36 gereksinimleri karşılıyorsa 30k da alsam 46 k da alsam yüksek bir miktar. 1772628753 Çıkacağım A56'ya kadar olur ama A36 edit yaparken paylaşım yaparken kasmayacaksa benim için yeterli 6k fark gereksiz...
  8. Ameyus

A56'ya baktım çerçeve metal olması iyi fakat kameranın o kadar fark ettiğini sanmıyorum işlemci ise minumum özellikleri karşılaması ueterli olur diye düşündüm. 6k büyük bir fark bence. 1772628450 S25 fe biraz fazla ve gereksiz geliyor. Yani 30k para vermekle iphone 15'e 46k vermenin bir farkı...
  9. Ameyus

Açıkçası bütçe çıkıyor ama yine de bunun yeterli olacağına inanıyorum. Yani 30k de serisi alacağıma 46k iphone alabilirim ama gerek yok bence.
  10. Ameyus

Selamlar, Konuyu paylaştığım emektar 7.5 yıllık Samsung A8+ cihazım artık epeyce geride kalma başladı. Yeni bir telefon alacağım fakat bazı sorularım var. Telefondan beklentim öncelikle şarjının uzun dayanması, hızlı şarj olması. Sosyal medyada içerik üreticiliğine başlamak ve eğlence amaçlı...
  11. Ameyus

Oruç bozulma durumu.

Bozulmaz. Ezanlar zaten bir miktar daha erken okunuyor. Bu tür durumlar için böyle erken okuyorlar.
  12. Ameyus

Bilgisayar bilimleri vs. Bilgisayar mühendisliği

Bilgisayar bilimlerinde de az üniversite var. Ders programı kıyaslaması yaptım mühendislikten farkı fizik ve donanım dersleri yok. Yazılım ağırlıklı. Seçmesi kolay değil. İstediğin kadar düşün ama 5 senede çok şey değişiyor.
  13. Ameyus

Bence yanlış bir düşünce. Birinin ben bunu biliyordum demesiyle moral bozulacaksa mühendis olunmaz zaten. Ben diplomanın şart olduğunu düşünuyorum ama özellikle dediği şeylerde gelişecekse spesifik bölüm seçmeli, bilgisayar amacından uzaklaştırır. Yani tek başına okumadan gidilemez.
  14. Ameyus

İki bölüm de mantıksız, açıkçası bilgisayar bilimlerinin içeriğini tam olarak bilmiyorum fen fakültesi veriyormuş ama bilgisayar mühendisliğinde her şeyin en temelini görüp hiçbir şey öğrenemezsin neredeyse. Algoritma yapısını öğrenirsin, basit yazılım dilleri syntax'ı ve donanım ilişkili devre...
  15. Ameyus

Kilo almak için Karbonhidrat (Mass Gainer) kullanılır mı?

Günde 3000 kaloriden fazla kalori alan birinin kilo alamama imkanı yok
  16. Ameyus

Kilo almak için Karbonhidrat (Mass Gainer) kullanılır mı?

Haftada 1 litre pepsi 250-300 gram cips gömsen kilo almama ihtimalin yok.
  17. Ameyus

Sevgilime biri sevgili olduğumuzu bildiğimiz halde çıkma teklifi etmiş

Kız arkadaşın bu eleman mı?
  18. Ameyus

Sorun yaratan benmiyim?

Kızın birden fazla flörtü var ve sen de onlardan birisin. Sevgilin için kavga edersin ama sevdiğin için en fazla tartışabilirsin. Kız seninle konuşurken başkasıyla konuşuyorsa ona düşman olman lazım, neyini affediyorsun? Kız ergenliğinin doruklarında tabii sen de. Kızla asla konuşma, yüz verme...
  19. Ameyus

Çözüldü✓ 5600x valorant 90 derece çıkması

Ben am5 al demedim ki 5600x yerine 5600 alsaydın dedim. 5600x'in 5600'den bir farkı yok ama pahalı.
  20. Ameyus

Çözüldü✓ 5600x valorant 90 derece çıkması

Muhtemelen 90 dereceyi görünce sipariş etti. Bu tür aksiyonlara gerek yok ki. 5600x almak başlı başına saçmalık.
Geri