halihazırda kullandığım çorba kasamı yenisini topladığım için satmak istiyorum sizce piyasa ederi nedir fikrinizi almak istedim ona göre satışa koyacağım...
umarım başarılı olursun aynı şekilde tiktok ve instagram hesabı açıp aynı şekilde oralara da kanal linki adı bırakarak deneme yapabilirsin eminim çok katkı...
1. Bu durum garanti kapsamına girer mi?
Evet, kesinlikle garanti kapsamına girer. Sisteminizi hazır/OEM olarak tek bir fatura ile bütün halinde İtopya...
kardeşim sen neden durduk yere triplere girdin ki adamları uyandırıp hesabını banlatacaksın yat uyu gece gece düşündüğün olaya bak ahahaha. adam muhtemelen...
psu sistemin bel kaynağı ya kalbi her şeyi. ekran kartından bile önemli parça. bende sistemimde biraz daha ucuza kaçarak bir psu seçtim pişmanım. çok geçmiş...
piyasanın boşu bu adam, 200 beğeni alıyor diye gitti hemen abonelik açtı milleti sömürüyor. piyasanın bilindik bilgilerini insanlara satıp gelir elde...
Neyin cvbını hocam anlayamadım seni :)
1790274125
Teşekkür ediyorum hocam bende sizin gibi ağırlıklı düşünüyorum da hani belki farklı yönden de bakabilen...
hocam şuan için düşüneceğin pek bir şey yok önünde 2 veya 3 yıl var. o süre zarfında cebine paranı atarsın yükseltme yapacağın zaman zaten parça satıp...