sinansc isimli üyenin son içerikleri

1. sinansc

Noctua Sıvı Soğutmasını Duyurdu !! Noctua Nl-Lc1-36 🔥

üzerine 120bin dolar koyup amerikada güzel bir ev alma fikri
  2. sinansc

120 Bine Kadar Hazır Sistem Önerisi ve Karşılaştırma

hahaha hocam sen parçaları tek tek topla muhtemelen hazır kasanın en az 10k ucuz haline gelir. 1k hadi en fazla 2k ile profesyonel şekilde bir bilgisayarcıda toplatır bütün ayarlarını hazır ettirirsin. kalan para cebe girer
  3. sinansc

120 Bine Kadar Hazır Sistem Önerisi ve Karşılaştırma

dostum hazır sistem almaktansa neden tek tek dizmeyi seçmiyorsun?
  4. sinansc

Öneri Asus Rog Strix Monitör 12300 Değer mi

kesinlikle değer
  5. sinansc

🔥İndirim MSI Mpg Velox 100p Airflow Temperli Cam Rgb Atx Mid Tower Kasa 5.224 TL

lian li kasalar bence hava akışı olarak baya bir önde bu markalara göre hem daha ucuzlar
  6. sinansc

PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

kral sen itopya fanı falan mısın? tek tek toplamak itopya gibi kazıkçı sitelerle karşılaştırdığın zaman git bir karşılaştır. itopyadan şuan diziyor olduğum sistemi direkt almaya kalksam 165 bin gibi saçma ötesi bir fiyat ödüyor olacaktım. tek tek topluyorum yakaladığım indirimlerle birlikte bana...
  7. sinansc

Steam'e Toplam Kaç Dolar Yatırdınız?

maks 100 dolar atmışımdır ya
  8. sinansc

İncehesap Aslında Rezil Bir Yer mi?

incehesap+itopya denen yerler, bir şeyin fiyatını önce yükseltiyor daha sonrasında cuma günleri her zamanki gibi indirim yaptım ayağına yaptığı %30 zam fiyatının %20 indirimli haline koyuyor. hem fiyatında indirim yapmıyor üstüne %10 kar yapıyor. adamlar efsane bunlaaar efffsaaneee
  9. sinansc

🔥İndirim Inno 3d RTX 5080 Oc 64.999 TL

fazladan 5 15 fps için o kadar parayı çöpe atmaya değmez
  10. sinansc

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320hz Ips Gaming Monitor 🔥5.699₺ ( Dip Fiyat )

bir çok marka zaten LG bünyesinden panel alıp satış yapıyor. dünya üzerindeki ilk 3e giriyor ekran konusunda LG. biraz bekle fiyatı kırarlar ona göre tekrar düşünürsün acelen yoksa. ama Türkiye gibi bir ortamda fiyatının uçma ihtimalide var. onu da göz önünde bulundur hocam
  11. sinansc

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320hz Ips Gaming Monitor 🔥5.699₺ ( Dip Fiyat )

fiyat olarak ve bazı özellikler olarak kesinlikle katılıyorum fiyatı çok uygun monitör. ama dediğim gibi ışık patlaması oldukça yüksek ve rahatsız ettirebilecek düzeyde. ben bunlara takılmam diyenler alabilir ama tabii ki.
  12. sinansc

ışık sızmasının çok rahatsız ettirebileceği bir monitör. karanlıkta kullanırken tadınızı oldukça kaçırabilir. yüksek hz diye gaza gelip paranızı harcamamanızı öneririm
  13. sinansc

Geliştirdiğim Film ve Dizi Keşif Platformu Hakkında Görüşlerinizi Merak Ediyorum

sadece 1 dakika kadar inceledim, göze o kadar hoş geliyor ki gerçekten bir şeyleri başarmışsın gibi dostum eline sağlık. geliştirmeye devam et
  14. sinansc

❌İndirim Bitti! Asus Rog-Lokı-850p-Sfx-L-Gamıng White Edition 850w 80 Plus Platinum 11.495₺

neden bu fiyatlara koyuyorlar acaba bunları
  15. sinansc

Çözüldü✓ Vatan 5070ti Hala İndirime Giriyor Mu

öyle sürekli girmiyor 5070ti alacağım için sıkı takipteyim geçenki indirim furyası hariç indirim görmedi henüz
Geri