hahaha hocam sen parçaları tek tek topla muhtemelen hazır kasanın en az 10k ucuz haline gelir. 1k hadi en fazla 2k ile profesyonel şekilde bir bilgisayarcıda toplatır bütün ayarlarını hazır ettirirsin. kalan para cebe girer
kral sen itopya fanı falan mısın? tek tek toplamak itopya gibi kazıkçı sitelerle karşılaştırdığın zaman git bir karşılaştır. itopyadan şuan diziyor olduğum sistemi direkt almaya kalksam 165 bin gibi saçma ötesi bir fiyat ödüyor olacaktım. tek tek topluyorum yakaladığım indirimlerle birlikte bana...
incehesap+itopya denen yerler, bir şeyin fiyatını önce yükseltiyor daha sonrasında cuma günleri her zamanki gibi indirim yaptım ayağına yaptığı %30 zam fiyatının %20 indirimli haline koyuyor. hem fiyatında indirim yapmıyor üstüne %10 kar yapıyor. adamlar efsane bunlaaar efffsaaneee
bir çok marka zaten LG bünyesinden panel alıp satış yapıyor. dünya üzerindeki ilk 3e giriyor ekran konusunda LG. biraz bekle fiyatı kırarlar ona göre tekrar düşünürsün acelen yoksa. ama Türkiye gibi bir ortamda fiyatının uçma ihtimalide var. onu da göz önünde bulundur hocam
fiyat olarak ve bazı özellikler olarak kesinlikle katılıyorum fiyatı çok uygun monitör. ama dediğim gibi ışık patlaması oldukça yüksek ve rahatsız ettirebilecek düzeyde. ben bunlara takılmam diyenler alabilir ama tabii ki.
ışık sızmasının çok rahatsız ettirebileceği bir monitör. karanlıkta kullanırken tadınızı oldukça kaçırabilir. yüksek hz diye gaza gelip paranızı harcamamanızı öneririm