sinansc isimli üyenin son içerikleri

1. sinansc

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5080 16gb Oc Gddr7 84.544,49tl

üyemiz sert yorumlar istiyor tarzı bir paylaşım olmuş
  2. sinansc

❌İndirim Bitti! NZXT F120 Rgb 120mm Beyaz Kontrolcülü Üçlü Kasa Fanı Sepette 999,00 TL

[H3 id='ASUS+A32+PLUS+TG+ARGB+SYAH+4x120mm+ARGB+FANLI+ATX+KASA+iin+alt+tarafa+3l+fan+dnyorum+alsam+uyar+m']ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA için alt tarafa 3lü fan düşünüyorum alsam uyar mı? [/H3]
  3. sinansc

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

bu depo olayını çözemedim nerden buluyosunuz ihtiyacınız olan şeyi nasıl karşınıza şak diye düşüyor bir takip edemedik adam akıllı şu olayı ya
  4. sinansc

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

stok bence yok kimse almıyor konu açmıyor varlığından haberimiz yok ramin. sadece indirim yaptı diye gündeme gelmek istiyorlar gibi
  5. sinansc

Kasa Fanları Yanlış Yönde mi?

bizim içimize mi doğacak fanların nasıl takıldığı görsel falan yok mu hocam
  6. sinansc

🔥İndirim Goodram Irdm 32 GB (2x16) 6400 MHZ Cl32 Ir-6400d564l32s/32gdc Ddr5 Ram 23.726tl

arkadaşlar patriotlar ile bu ramlari neden kıyaslıyorsunuz delirecem artık. patriotları tek tek alıyorsunuz bu fiyata geliyor elinizde patlama olasılığı yüksek. bu ramlar kit olarak geliyor yani bu fiyata kaçırılmayacak parçalar. la havle yarabbim şunu bi anlayın artık 1786993698 +olarak...
  7. sinansc

İncehesap'ın Yaptığı Şey Legal mi ?

ya bu adamlar ne kadar ahlaksız ne kadar sahtekar. hiç mi değişmez bunlar ya
  8. sinansc

OEM Paket mi Tek Tek Toplamak mı?

güzel bir fırsat yakalarsan oem mantıklı, ben 2 aydır kendim topluyorum imza kısmında yazan parçaları. artık hem sistem bilgilerine hakimim hem piyasayı biliyorum hem bazı parçaları inanılmaz ucuza kapattım. tek tek toplarken bazen oem paketten bile daha uyguna kapatabiliyorsun. yakaladığın...
  9. sinansc

5070 Tı Sistem Topluyorum, Bu Konfigürasyona Değer mi?

kesinlikle bu yaptığın bilgisayarı baştan aşağı unutuyosun asla paranı harcamıyorsun inanılmaz katliam olmuş.
  10. sinansc

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 5396tl

aynı kasayı 4kya almıştım temmuz indiriminde mükemmel bir kasa gibi duruyor görünüşü öyle, şuan kurulu değil eksik parçalar var kurduğumda hava akışı nasıl onada bakacağız artık. 1785797779 ben 4kya aldım bu kasayı
  11. sinansc

Ryzen 7 9700x İçin Goodram 6400mhz Cl32 mi, Patriot 6000mhz Cl30 Mu?

22 bin liraya aldım ben patroit düşünüyordum patriottan daha uyguna gelince buna geçtim direkt
  12. sinansc

Ryzen 7 9700x İçin Goodram 6400mhz Cl32 mi, Patriot 6000mhz Cl30 Mu?

geçenlerde goodram aldım geçtim yani kişisel tercihe aklmış bir seçenek ikisi de
  13. sinansc

Öneri AMD Ryzen7 7800x3d Vs AMD Ryzen 7 9800x3d Hangisi Alınır

aradaki fark çok ufak bir şey ama olay bütçe. bütçede hiç sorun yok diyorsan kesinlikle 9800x3d. bütçemi daha kullanışlı harcayayım diyorsan 7800x3d. aradaki fark ile başka ekipmanlara yatırım yapabilirsin.
  14. sinansc

RTX 5080 Super Çıkacak mı Cıkarsa Ne Zaman Cıkar ?

ne zaman çıkacağı belli değil ki çıkaracağı platform oyun üzerine olur mu orası belirsiz yani dünya yapay zeka etrafında evriliyorken bu saatten sonra gaming dünyasını pek ipleyen olmaz diye düsünüyorum. şuan için yeterli kafasında devam ediyorlardır
  15. sinansc

Yardım 5080 Alıcamda Reislerim Bi Konuya Bakar Mısınız

paran varsa geç kimseyi dinleme fanboylar geçme diyebilir onları da dinleme ne yapmak istiyorsan onu yap. aradaki fark yok diyenleri de dinleme boru mu ya bu 5080. verdiğin parayı yıllarca üzmeden taş gibi çıkartır
Geri