Arama sonuçları: *

1. TyShame

Kötü bir insan mıyım?

Yapılan kötülüğe ne derecede tepki verdiğin kötü yapıyor seni. Onun yaptığı ölçüde kötülük yapıyorsan diğer kötüden ne farkın kaldı ?
  2. TyShame

Yazılıma nereden başlamalıyım?

Dostum oyun tasarımı ve web çok ayrı dünyalar. Önce amacını belirle bir de git pythondan başla diyenlerden yazılım tavsiyesi dinleme. Git bütün dillerin yapısına bak hangisini yapabileceğine inanıyorsan ona başla ondan da devam et 2 ayda bir değiştireceğin bir şey değil o. Hepsini öğrenmeye...
  3. TyShame

Eternal Fire CS2'ye Geri Mi Dönüyor???

cs2 den çekildiklerini söylemediler zaten şuanki kadroyu sattılar.
  4. TyShame

Telefonum acılmıyort POCO C40

ses açma tuşuna devamlı bas çek basılı tutma ben öyle çözmüştüm. Alt sınıf xiaomi cihazlarda var o sorun hatta üst cihazlarında bile var.
  5. TyShame

Abra A5 V17.3 laptopun ekranı gelmiyor

Ne okuduğu önemli değil mikroskop olmadan doktor bile görmez ondaki hatayı. Ekran kartını muhtemelen ilk test etmişlerdir düzgün komple cihazın üstündeki herşeyi ölçecek bir tamirci bulursanız dediğiniz mantıklı ama böyle yapmayacak adama denk gelirseniz bence aynı fiyat çıkar. Eksen hatasını...
  6. TyShame

Antrenmanlarımda küçük kas gruplarına gücüm kalmıyor!

Kaç saat çalışıyorsun hocam salonda yani kaç saat zaman geçiriyorsun ?
  7. TyShame

Abra A5 V17.3 laptopun ekranı gelmiyor

Ekrana görüntü gelmemesinin birden çok sebebi vardır yani vardır da demiyim olabilir. Anakart komple değişecekse fena bi fiyat çekmemişler muhtemelen o kadar fiyata komple anakart değiştireceklerdir. 2 fana da 0 fana 800 fiyat çekmişler o da iyi. Bence makul fiyat eğer dediğim gibiyse. 11 bine...
  8. TyShame

Kaspersky satın aldım fakat siparişim gelmedi , ne yapmalıyım ?

Fark ettirmek istemese zaten o hacker ona göre programlar onu 😂 mevzu baştan yememek. Siber dünyada baştan yediysen işin bitti çoğu önlemler siber dünyada zaten baştan yememek üzerine kuruludur girince temizlik üzerine değil. Zaten adam akıllı zararlı sağlam bir virusu sokarsan bir de...
  9. TyShame

Ryzen 3400G İle Oyun Performansı

Mx230 laptop ekran kartı oynatıyor kaç yıllık nasıl oynatmazmış ya 😂 oyun oynamayı sadece 200 300 oynamaktan ibaret sananlara kanma. 60 fps çoğu oyunu oynarsın
  10. TyShame

KİLO VERSEM DERİ SARKMASI OLURMU

İntermitted fasting ingilizcesi böyle miydi tam hatırlamıyorum Türkçesi aralıklı oruç 16 saat aç kalarak yapılan bir oruç günde sadece 8 saat yiyebiliyorsun onda da şekeri abartmadan beslen. Hatta şekerini günden güne azalt bir anda kilo vermene gerek yok eğer yarışmaya oraya buraya...
  11. TyShame

Kahve seviyormusunuz?

Mevzu kahveden çok " Türk kahvesi içelim " sözcüğünde ki anlam gel beraber sohbet edelimdir. Zamanla alışıyorsun. Ayrıca çeşme suyu yerine mineralli maden suyuyla yaparsan daha hafif olur çeşme suyuyla hangi kahveyi, çayı yapsan rezil tadı olur zaten. Çaydan kahveden anlayan adam kirli, klorlu...
  12. TyShame

Eternal Fire Kapandı!!!!!!!!

Normal değil mi bu ekonomide ? büyük şirketler zaten hiçbir zaman Tr de elini taşın altına koymamıştır. En iyisi oldu bence
  13. TyShame

Bir anda fps duşme oluyor

Cs Minimum 8 gb ram diyor. O değer de muhtemelen 720p low veya orta ayarlar içindir daha yüksek ayarlar için 16 yapmanı tavsiye ederim.
  14. TyShame

Windows 11 nasıl hızlandırabilirim? Oyunlarda düşük FPS

Bu adamın aracını kullanıyorum bayağı güzel videoyu izleyerek yapabilirsiniz işlemleri ciddi ölçüde azaltıyor.
  15. TyShame

Öneri Laptop yorumlama Hp victus

Foruma hp victus yazıyosun çıkıyor hocam bissürü konu var okuyabilirsiniz.
  16. TyShame

Am*rikan ekonomisi neden bu kadar düşüşte?

Düşmeden yükselemezsin. Planladığı şeyleri yaparsa çok büyük yükselecek yapamazsa çok büyük batacak 😂
  17. TyShame

AMD ve NVIDIA Ekran Kartlarını Birlikte Kullanarak FPS Artışı

Her ekran kartında çalışması da cabası mx serilerinde eski ati kartlarda bile çalışıyor ( denendi )
  18. TyShame

Yıpranmış sert saç yumuşatıcı krem önerir misiniz?

Ne kadar saç kremi spreyi kullansam saçlarım daha da sertleşti. Sana tavsiyem budur + saçlarını duş sonrası direk kurut kurutamıyorsan kafana bir şapka geçir bu tavsiyeyi de kuaför vermez sana.
  19. TyShame

Yıpranmış sert saç yumuşatıcı krem önerir misiniz?

Bioblas ve zigavus ürünleri iyi oluyor. Saç dökülme sıkıntın varsa onlara da faydalı olabilir güzel şampuanlar
  20. TyShame

T*lib*n gibi bir rejime neden itaat edesin ki?

Akşam saldır gündüz çiftçi ol seni biri ispitlemediği sürece kim nerden bilsin ? + Vur kaç taktiği adam üs bölgelerine roket atıp kaçıyor. Taliban saf bir organizasyon değildi ayrıca sovyetler afganistana girdiğinde amerika cia aracılığı ile talibana eğitim verdi. Taliban'ı eğitimsiz 3 5...
Top Bottom