2021 Temmuz'da Abra A5 v17.3 modelini almıştım. Geçen hafta bir sabah kalktım ve bilgisayarımı açmayı denedim. İlk başta güç tuşu yanıp sönmeye başladı, daha sonrasında yanıp sönme durumu bir daha yaşanmadı fakat bilgisayarımın ekranı gelmiyordu. Ekran gelmediğinden dolayı fanlar bir anda hızlanıp kapanıyordu. İlk başta ekran kartı ile ilgili bir arıza olduğunu düşündüm. Dün servise bütün sorunlarımı anlattım ve bugün bana mesaj olarak Monster tarafından sorunları tespit ettik ve bu kadar bir fiyat çıktı işleme devam edebilmemiz için fiyatı ödemeniz gerekiyor şeklinde bir mesajdı. Yolladıkları linke gittiğimde arızanın aslında anakartta olduğunu tespit etmişler ve bana yaklaşık anakart için 5900 TL gibi bir fiyat çıktı. Fanlarımda da dönme ekseninin kayması sorunu vardı ve onunla beraber 7500 TL gibi bir fiyat çıkartmışlar. Durum şu ki ben bilgisayarı zamanında 11000 TL'ye almıştım ve bana tamir için verdikleri meblağ yüksek geldi. Linkte sorunların gözüktüğü fotoğraflar var fakat bilgim bir tamirci kadar olmadığından çok anlamadım. Fotoğraflardan anlaşılıyor ise yardımcı olursanız çok sevinirim.