genel olarak yapay zeka ile yapamadığım çok az şey var ondan dedim. özellikle chatgpt 5.6 sol yüksek moduna alınca kaynak taraması da çok iyi. normalde...
Sordum ancak biraz karışık ve işi uzatabiliyor. Deneyimli birine sormak daha mantıklı diye foruma yazdım, her şeyi yapay zekadan halledebiliyor olsak...
Benim kastım anlık çeviri yapmak değil doğrudan oyun dosyalarını çevirip yama yapmak. Grim Dawn isimli oyundan başlamak istiyorum ama dosyaları nasıl...
Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi oyunlarda yapay zeka çeviri nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. Örneğin grim dawn gibi eski oyunlara ya da hogwarts...
Huawei olan işlemci - ekran ve pil konusunda daha iyi en basitinden lenovo 60 hz ekranı var huaweinin 120 hz var. lenovo da 57wh pil varken huawei de 70wh...
huaweinin ekranının dokunmatik olması bir avantaj sağlıyor mu yoksa bu fiyata dokunmatik olmayan daha mantıklı bir bilgisayar mı almalıyım sizce çünkü...
Pilde kullanımda 3 saati zor çıkarır. Onun haricinde üzmez tabi ki. Huawei olan oled ekran, 2.8k çözünürlük, ultra 5 işlemci konularında iyi olduğu için...
huawei matebook 14 core ultra 5 güzel görünüyor şarj süresi vs bakımından bir bakacağım teşekkürler. Peki acer 5050 olan model almak üzer mi oyun dışı genel...
huawei matebook 14 core ultra 5 güzel görünüyor şarj süresi vs bakımından bir bakacağım teşekkürler. Peki acer 5050 olan model almak üzer mi oyun dışı genel...