ttdrp isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri Tam boy, Türkçe-Q, Hotswap mekanik klavye önerisi

anlayamadım ? böyle özelliği olan klavye olmadığı için mi böyle söyledin hocam
  2. T

Öneri Tam boy, Türkçe-Q, Hotswap mekanik klavye önerisi

Başlıktaki gibi Türkçe tuşları olan, hotswap ve tam boyutlu tüm tuşları barındıran mekanik klavye arıyorum. Öneri var mıdır
  3. T

Öneri Steelseries Arctic Nova 5 vs Razer Barracuda X

hocam peki asus rog pelta konusunda ne düşünüyorsun nova 5 ile kıyaslarsak
  4. T

Kullanan varsa nova 5 ya da barracuda x 2022 için görüşlerini alabilir miyim
  5. T

Bu iki kulaklıktan hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca nova 7 ye çıkmaya gerek var mı fiyat olarak?
  6. T

Yardım Hangi kulak üstü kulaklığı almalıyım

Hocam peki kafaya temas eden kısımlarda yıpranma vb oldu mu, uzun kullanımda ağrı yapıyor muydu ya da seste bozulma vb oluyor muydu
  7. T

Steelseries vb. markaların aynı fiyat bandında olan kulaklıkları da olabilir önerisi olan varsa
  8. T

Yardım Pc için hangi gamepad alınmalı

Hocam peki gamesir super nova mı cyclone 2 mi mantıklı
  9. T

Kablosuz+kablolu kullanılabilen, kumaş pedli gaming kulaklık alacağım. Razer Barracuda X ve Logitech g733 arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı?
  10. T

Hocam xboxta hall effect yok sanırım 1746732679 Bu model mi hocam https://www.gizala.com.tr/gamesir-super-nova-hall-effect-2-4g-wireless-controller-mavi-nintendo-switch-windows-pc-android-ios-urun7835.html
  11. T

Türkiyeden almak istiyorum. Peki fantech eos pro ve shooter 3 arasında fiyat farkına değer mi 1746731952 8bitdo ya küçük olabilir falan demişler. Fantechlerden birisini alsam hangisi daha mantıklı
  12. T

Aşağıdaki gamepadlerden hangisini tavsiye edersiniz, ya da bu fiyat bandında başka tavsiye varsa açığım. Bir de şimdiye kadar hep PS tarzında gamepad kullandım yani analog yan yanaydı. Xbox tarzında alırsam rahatsız eder mi yoksa daha mı rahat söylerseniz sevinirim. 1...
  13. T

Yardım Sapphire Rx 9070 xt pulse vs pure modeli

Peki hocam pulse modeli için kronik sorun vs var mıdır, nitro model stokta yok fiyatı da göremiyorum, bu attığım siteden sipariş etmeli miyim pulseyi?
  14. T

Hocam videoda pulse 2 fanlı pure ise 3 fanlı. Ancak attığım linkte pulse da 3 fanlı görünüyor. Anlayamadım acaba 2 fan olan pulse XT değil de düz model mi
  15. T

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi sapphire rx 9070 xt nin pure ve pulse modeli arasında kaldım. Pure biraz daha pahalı. Tek fark renk midir, bu modeller sorunlu mudur cw sesi vb konularda? Bilgisi olan yazabilir mi? Bu kartları oyun için alacağım önerilere açığım https://www.s...
Geri