ttdrp isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ekranın sol kısmında beliren ince uzun siyah bar.

windows 11 gamebar ile ilgili olabilir mi? o barı kapatsam da oyun açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde tekrar beliriyor
  2. T

ss attım. hocam zaten adrenalin uygulamasını komple sildim denedim yine aynı şey oluyor.
  3. T

ekledim hocam
  4. T

AMD 9070 XT kullanıyorum. Bir süredir oyun açarken (örneğin guild wars 2 başlatıcısına tıkladığımda) ekranın sol kısmında ince uzun siyah bir pencere-bar açılıp kapanıyor. Cmd ekranı gibi büyük değil daha çok yukarıdan aşağıya uzanıyor, üst ve alt çerçeveye değmiyor. Ekranın sol-orta kısmında...
  5. T

Çözüldü✓ Microsoft hesabı sorunu

Kendiliğinden düzeldi konu kilit
  6. T

Mac adresinden olduysa nasıl düzeltirim peki
  7. T

denedim düzelmedi maalesef
  8. T

Arkadaşlar sanırım çok sayıda giriş yapmaya çalıştığım için wifi ip adresim microsofttan bloklandı. Wifi bağlıyken giriş yapmak istersem bu hatayı veriyor: "Please retry with a different device or other authentication method to sign in. For more details, please see this link" Ancak telefonun...
  9. T

Windows 11 USB formatı hakkında yardım.

Ben de çözemedim
  10. T

Evet biliyorum hocam ama farklı seçenekler çıkınca işkillendim açıkçası. Sanırım format sırasında bağlantı giderse değişik oluyor ama hangisi güncel hangisi eski bilemedim
  11. T

Nasıl yani anlamadım 1754772987 Windows format sırasındaki gizlilik ekranına bögle bir özellik koymuş ama biri güncel biri değil. Hangi ifade yenisi onu öğrenmek istiyorum
  12. T

Arkadaşlar merhaba aklıma takılan ve merak ettiğim bir husus var. Windows 11 USB üzerinden format atıyorum. Güncellemeler tamamlandıktan sonra gizlilik ayarlarını seçtiğimiz bir ekran var. Burada konum, tanımlama verileri vs. açık katapabiliyoruz. Orada en altta bazı formatlarda "Özel...
  13. T

Monitör standı önerisi.

Birden fazla seçenek gördüm konularda o yüzden güncel olsun diye yeniden sordum örneğin h100 olan modeli de varmış
  14. T

Monitör standı önerisi.

Teşekkürler.
  15. T

Monitör standı önerisi.

Arkadaşlar linkteki monitörüm için kaliteli bir stand önerir misiniz? Bütçe max 2k, daha üstü olursa indirim beklerim yine de önerebilirsiniz. https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278
Geri