AMD 9070 XT kullanıyorum. Bir süredir oyun açarken (örneğin guild wars 2 başlatıcısına tıkladığımda) ekranın sol kısmında ince uzun siyah bir pencere-bar açılıp kapanıyor. Cmd ekranı gibi büyük değil daha çok yukarıdan aşağıya uzanıyor, üst ve alt çerçeveye değmiyor. Ekranın sol-orta kısmında...
Arkadaşlar sanırım çok sayıda giriş yapmaya çalıştığım için wifi ip adresim microsofttan bloklandı. Wifi bağlıyken giriş yapmak istersem bu hatayı veriyor: "Please retry with a different device or other authentication method to sign in. For more details, please see this link" Ancak telefonun...
Evet biliyorum hocam ama farklı seçenekler çıkınca işkillendim açıkçası. Sanırım format sırasında bağlantı giderse değişik oluyor ama hangisi güncel hangisi eski bilemedim
Nasıl yani anlamadım
1754772987
Windows format sırasındaki gizlilik ekranına bögle bir özellik koymuş ama biri güncel biri değil. Hangi ifade yenisi onu öğrenmek istiyorum
Arkadaşlar merhaba aklıma takılan ve merak ettiğim bir husus var. Windows 11 USB üzerinden format atıyorum. Güncellemeler tamamlandıktan sonra gizlilik ayarlarını seçtiğimiz bir ekran var. Burada konum, tanımlama verileri vs. açık katapabiliyoruz. Orada en altta bazı formatlarda "Özel...
Arkadaşlar linkteki monitörüm için kaliteli bir stand önerir misiniz? Bütçe max 2k, daha üstü olursa indirim beklerim yine de önerebilirsiniz.
https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278