Arama sonuçları: *

• Users: ttdrp
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ Microsoft hesabı sorunu

Kendiliğinden düzeldi konu kilit
  2. T

Mac adresinden olduysa nasıl düzeltirim peki
  3. T

denedim düzelmedi maalesef
  4. T

Arkadaşlar sanırım çok sayıda giriş yapmaya çalıştığım için wifi ip adresim microsofttan bloklandı. Wifi bağlıyken giriş yapmak istersem bu hatayı veriyor: "Please retry with a different device or other authentication method to sign in. For more details, please see this link" Ancak telefonun...
  5. T

Windows 11 USB formatı hakkında yardım.

Ben de çözemedim
  6. T

Evet biliyorum hocam ama farklı seçenekler çıkınca işkillendim açıkçası. Sanırım format sırasında bağlantı giderse değişik oluyor ama hangisi güncel hangisi eski bilemedim
  7. T

Nasıl yani anlamadım 1754772987 Windows format sırasındaki gizlilik ekranına bögle bir özellik koymuş ama biri güncel biri değil. Hangi ifade yenisi onu öğrenmek istiyorum
  8. T

Arkadaşlar merhaba aklıma takılan ve merak ettiğim bir husus var. Windows 11 USB üzerinden format atıyorum. Güncellemeler tamamlandıktan sonra gizlilik ayarlarını seçtiğimiz bir ekran var. Burada konum, tanımlama verileri vs. açık katapabiliyoruz. Orada en altta bazı formatlarda "Özel...
  9. T

Monitör standı önerisi.

Birden fazla seçenek gördüm konularda o yüzden güncel olsun diye yeniden sordum örneğin h100 olan modeli de varmış
  10. T

Monitör standı önerisi.

Teşekkürler.
  11. T

Monitör standı önerisi.

Arkadaşlar linkteki monitörüm için kaliteli bir stand önerir misiniz? Bütçe max 2k, daha üstü olursa indirim beklerim yine de önerebilirsiniz. https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278
  12. T

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Hocam tutuş şekliniz nedir, ben gpx 2 de rahat ediyorum ama viper v3 pronun arka kamburu rahatsız eder diye çekiniyorum. Palm-relaxed claw tutuyorum
  13. T

Relaxed claw ve palm karışık tutuyorum bana gpx 2 daha mı iyi olur o zaman sizce yoksa viper mı ?
  14. T

El boyutu ve tutuş şekliniz nedir hocam genelde gpx 2 daha her tutuşa uygun bir mouse değil mi
  15. T

Hocam gpx 2 denedim ve tutuşu hoşuma gitti. V3 proyu deneme şansım olmadı. V3 ün tümseği daha arkada olunca gpx 2 ye göre daha mı rahatsız edici. Relaxed claw-palm tutuyorum ve ellerim büyük
  16. T

Arkadaşlar gpx 2 shape seviyorum ama bu viper v3 proyu deneme şansım olmadı. Elim 19.5 ve palm-relaxed claw tutuyorum. Viper v3 pronun kamburu rahatsız eder mi
  17. T

Arkadaşlar gpx 2 mi daha rahat yoksa bu mouse mi? El 19.5 tutuş relaxed claw
  18. T

ATK A9 Ultra vs Glorious Model O 2 Pro

Öneri var mıdır benzer şekilli bir mouse olarak. 1752531248 Darmoshark falan iyi midir
  19. T

Darmoshark m3 pro max in switch türü nedir?

TTC QingLong Micro-Motion Switch isimli switch varmış ama bu switchin türü mekanik mi yoksa optik mi anlayamadım, mekanik gibi geldi bilgisi olan var mıdır? https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse
  20. T

ATK A9 Ultra vs Glorious Model O 2 Pro

Evet pek fps oynamıyorum 1752531140 Teşekkürler hocam
Geri