Arama sonuçları: *

• Users: ttdrp
  • Order by date
  1. T

Oyunlarda Yapay Zeka Çeviri Nasıl Yapılır?

Sordum ancak biraz karışık ve işi uzatabiliyor. Deneyimli birine sormak daha mantıklı diye foruma yazdım, her şeyi yapay zekadan halledebiliyor olsak forumlara ihtiyaç kalmazdı değil mi :D
  2. T

açma kısmından sonra bir de tek tek elle çevirmek yerine toplu bir yapay zeka çeviri yaptırmak lazım yoksa çok uzun sürer
  3. T

grim dawnda nasıl yapacağım bu açma ve sıkıştırma işlemini
  4. T

Benim kastım anlık çeviri yapmak değil doğrudan oyun dosyalarını çevirip yama yapmak. Grim Dawn isimli oyundan başlamak istiyorum ama dosyaları nasıl açacağım bilgim yok
  5. T

Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi oyunlarda yapay zeka çeviri nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. Örneğin grim dawn gibi eski oyunlara ya da hogwarts legacy gibi yeni oyunlara kendim çeviri yapmak ve yapay zekadan yardım almak istiyorum. Bunu hangi araçlarla yapabilirim ya da yapması zor mudur...
  6. T

Öneri 30-40 Bin TL Arası Laptop Önerisi (Temmuz 2026)

lenovo ideapad 5 slim konusunda ne düşünüyorsunuz
  7. T

Bu nasıl hocam huawei ile kıyaslarsak: https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-5-slim-83kx005mtr-2si-1-arada-intel-core-i5-13420h-14-16-gb-ram-512gb-ssd-wuxga-oled-freedos-laptop-p-786321299?shopId=2837&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.29.2 1784744879 Bunu buldum bir de...
  8. T

Bulamadım ben de aslında hocam başka bir model. Bakınıyorum henüz
  9. T

huaweinin ekranının dokunmatik olması bir avantaj sağlıyor mu yoksa bu fiyata dokunmatik olmayan daha mantıklı bir bilgisayar mı almalıyım sizce çünkü sanırım klavye ekrandan ayrılmıyor, dokunmatiğin avantajı nedir
  10. T

huawei matebook 14 core ultra 5 güzel görünüyor şarj süresi vs bakımından bir bakacağım teşekkürler. Peki acer 5050 olan model almak üzer mi oyun dışı genel kullanımda çünkü oyun bilgisayarı olmasına rağmen huaweiden ucuz
  11. T

huawei matebook 14 core ultra 5 güzel görünüyor şarj süresi vs bakımından bir bakacağım teşekkürler. Peki acer 5050 olan model almak üzer mi oyun dışı genel kullanımda çünkü oyun bilgisayarı olmasına rağmen huaweiden ucuz
  12. T

30-40k bütçeye oyun oynatacak laptop yoktur diye hiç yönelmedim, varsa tavsiyenize açığım. Daha çok iş için alacağım pil ömrü vs önemli ama arada irili ufaklı oyun yükler bi yarım saat mola veririm diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim
  13. T

Teşhir almak istemiyorum. Sizin attığınız model bahsettiğim gibi oyunları kasmadan açar mı ve pili ne kadar dayanıyor acaba
  14. T

Arkadaşlar merhaba. Halihazırda yeterli bir masaüstü sistemim var. Ek olarak taşıması kolay, pili-şarjı uzun dayanabilecek, office, word, excel, tarayacı gibi gündelik işleri halletmeye yarayan, LoL, TFT, Football manager gibi ufak çaplı oyunları kasmadan açabilecek, pratik hızlı bir laptop...
  15. T

Ekranın sol kısmında beliren ince uzun siyah bar.

windows 11 gamebar ile ilgili olabilir mi? o barı kapatsam da oyun açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde tekrar beliriyor
  16. T

ss attım. hocam zaten adrenalin uygulamasını komple sildim denedim yine aynı şey oluyor.
  17. T

ekledim hocam
  18. T

AMD 9070 XT kullanıyorum. Bir süredir oyun açarken (örneğin guild wars 2 başlatıcısına tıkladığımda) ekranın sol kısmında ince uzun siyah bir pencere-bar açılıp kapanıyor. Cmd ekranı gibi büyük değil daha çok yukarıdan aşağıya uzanıyor, üst ve alt çerçeveye değmiyor. Ekranın sol-orta kısmında...
  19. T

Çözüldü✓ Microsoft hesabı sorunu

Kendiliğinden düzeldi konu kilit
  20. T

Çözüldü✓ Microsoft hesabı sorunu

Mac adresinden olduysa nasıl düzeltirim peki
Geri