sarkis balyan
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 23.000
Acil laptop ihtiyacım var ve laptop ile yapmak istediğim işler şunlar : video editleme, render ve kodlama çalışmaları.. hızlı olmasını istiyorum, çok ağır olmasın ve çabuk ısınmasın.
işte o laptop :
Laptop tan beklentilerim: word, excell, powerpoint kusursuz çalışsın, ilaveten para kazandıracak uygulamaları kasmadan çalıştırabilsin. Bu laptop sizce işime yarar mı ?
Siz olsaydınız ne kadar fiyat verirdiniz 2 ay kullanılmış Monster Abra A5 için ? Önümüzdeki dönemde farklı illerde bulunacağımdan laptop almak şart oldu arkadaşlar.
işte o laptop :
Monster Abra A5 V17.3.4 Intel Core i7 11800H 32GB RAM 1 TB SSD RTX 3050 Ti Freedos 15,6 Inç FHD 144 Hz Oyun Bilgisayarı
bir arkadaşım indirimdeyken satın aldı, onu razı edersem bana satacak, sizce Monster Abra A5 ne kadar eder ? sıfırı şuanda : 26.999 TL dir. Sizlerin fikirlerini önemsiyorum.Laptop tan beklentilerim: word, excell, powerpoint kusursuz çalışsın, ilaveten para kazandıracak uygulamaları kasmadan çalıştırabilsin. Bu laptop sizce işime yarar mı ?
Siz olsaydınız ne kadar fiyat verirdiniz 2 ay kullanılmış Monster Abra A5 için ? Önümüzdeki dönemde farklı illerde bulunacağımdan laptop almak şart oldu arkadaşlar.