Arama sonuçları: *

1. K

Öneri Ekran Kartıma Ne Zaman Bakım Yapmalıyım ?

Ben MSI ve ASUS ürünlerinde garanti süresi 3 sene diye biliyorum. Yani seneye falan sıcaklıklar artarsa serviste ücretsiz bakım yaptırabiliyor muyum ? 1744306177 Ya da garanti allah korusun kart bozulursa diye mi güzel bir seçenek oluyor bu durumda sticker ı ondan sökmek istemiyorum bakım için.
  2. K

Bahsettiğim tarihte itopya üzerinden hazır sistem olarak almıştım hocam.
  3. K

Tamamdır çok teşekkür ederim. 1744305595 Teşekkür ederim içim rahatladı sağ olun.
  4. K

Bende şuana kadar hep o şekilde temizledim soğuk hava tuttum dış plakanın ve fanların tozunu aldım böyle ilerledim hep.
  5. K

Arkadaşlar ekran kartım MSI RTX 3060 GAMING X 12G 26.06.2023 tarihinde almışım. Benim bildiğim kartın kendisi 60 derece olana kadar fan açmıyor masaüstünde, youtube da, veya office uygulamaları gibi günlük işler yaparken 50 ile 55 derece oyunlarda da gözlemlemeye devam edeceğim fakat max 65...
  6. K

Öneri Bu Bilgisayara Max Hangi Ekran Kartını Takabilirim

Peki bu kartın 2. eline en fazla ne kadar vermeliyim 7800xt nin yani ?
  7. K

ya gayet iyi de 1080p de çok memnunum zaten fakat 2k falan oynamak istiyorum rx 7800xt falan düşündüm ama olur mu bilemedim ?
  8. K

Arkadaşlar selam sistemim aşağıdaki parçalardan oluşuyor. Duruma göre 0 veya duruma göre ikinci el ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum. En fazla ne takabilirim ? Sistemim: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI A520M-A PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI...
  9. K

Bu Fiyatlara Bu Oyunlar Alınır Mı ?

İngilizcem iyi dostum ben genel korsan oyunlara yönelik fikrimi belirttim oyun oynarken veya dizi izlerken o konuda problem yaşamıyorum.
  10. K

Ya inanın ben torrent hiç beceremiyorum geçen denedim virüs bulaştırdım format attım güzel bir rehber bulsam denerim heralde ama cesaret edemiyorum.
  11. K

Yani şöyle söyleyim 3k bütçem var isim yazmaya üşendim yazdığım şekilde numara olarak belirteyim oyunları 1, 2 ve 5 i alırsam 3k dan az bir parayla 3 oyunu da alabiliyorum 100 tl de kupon var.
  12. K

Ben şuanda görebiliyorum 1250 tl oda.
  13. K

Arkadaşlar selam öncelikle, epic games üzerinden almak istediğim oyunları aşağıda listeledim bu fiyatlara almalı mıyım yoksa yaz indirimleri daha iyi olur mu ? 1.God of War Ragnarök 2. The Last of Us™ Part II Remastered 3. Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT 4.Marvel's Spider-Man 2 5.Cyberpunk 2077
  14. K

❌İndirim Bitti! The Last of Us Part II Remastered STEAM KEY

Gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
  15. K

❌İndirim Bitti! The Last of Us Part II Remastered STEAM KEY

god of war ragnarök ve spiderman 2 için kod alabileceğim gene steam için öneriniz var mıdır ?
  16. K

Öneri 2018 HONDA CİVİC ANDROİD VE APPLE CAR PLAY İÇİN MULTİMEDİA SİSTEMİ ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam 2018 model honda civic 1.6 i dtec modeline sahibim fc8 kasa oluyor sanırım. Bu modele uygun android ve apple car play için uygun tablet mi veya multimedia sistemi mi deniyor bu konulara hakim değilim önerebileceğiniz ürünleri linkleyebilir misiniz ?
  17. K

Öneri Mikrofon Önerisi Max 3K

Selamlar, ben herhangi bir program kurup kullanmadım tak çalıştır şeklinde kullandım. Eğer discord veya ts falan kullanıyorsan almıyor herhangi bir problem yok ama lol client de mesela alıyor fakat klavyeni mikrofunun arkasına denk getirirsen kayda değer bir azalma oluyor.
  18. K

Öneri Araç içi bakım ve temizlik ürün önerisi

Arkadaşlar selam araç içi deri temizleme, torpido temizleme, ve genel aracın içini temizleme maksadıyla kullanabileceğim ürünleri araştırıyorum. Uzun zamandır kullandığınız önerdiğiniz ürün varsa yardımcı olur musunuz lütfen, bunlarla beraber bu ürünlerin yanında kullanabileceğim bez veya sünger...
  19. K

Yardım APPLE ÖĞRENCİ İNDİRİMİ NASIL KULLANILIR ?

Kardeşime okulda ihtiyacı olduğu için tablet almam gerekiyor telefonu iphone bu sebeple apple ipad modeli almak istiyoruz, fakat duyduğuma göre öğrencilere özel fiyatlar oluyormuş en geç hazirana kadar almamız gerekiyor beklemem gereken bir indirim mi yoksa her daim olan bir indirim mi yardımcı...
  20. K

SPOR İÇİN NEREDEN UYGUNA T SHIRT ALABİLİRİM ?

https://www.instreet.com.tr/urun/nike-nike-sportswear-beyaz-erkek-kisa-kol-t-shirt-101988221 https://www.instreet.com.tr/urun/nike-nike-sportswear-turuncu-erkek-kisa-kol-t-shirt-102232541 https://www.instreet.com.tr/urun/puma-run-favorite-heather-tee-beyaz-erkek-kisa-kol-t-shirt-101909134 Bu...
Top Bottom