Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Anker kulaklıklarda 200TL indirim

1 hafta önce q21 1200e almıştım. Yapılır mı şimdi bu :D
  2. K

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

Kulaküstü kulaklıklara karşı ön yargım var, çıkartırken kulağım sanki alev almış gibi hissediyorum. Kulaklık bu ön yargıyı kırabilir mi? 1 aydır takip ediyorum fiyatı çok iyi geldi.
  3. K

Protein tozu için Swiss mi SSN mi?

Whey refuel nasıldır hocam? Beyaz çikolata ve ahududu aromalısını alacağım
  4. K

Teşekkür ederim hocam. 7 servis fazla olmasından dolayı ssn tercih ediyorum
  5. K

İyi akşamlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gainer almayı da düşündüm aslında ama günlük 2500+ kalorilere çıkıyorum o yüzden çok gerek görmedim. Öneriniz varsa alabilirim. Boyum 187 kilom 75.
  6. K

Spora yeni başladım. Atıştırma ve içecek sorunu için yardım

Spor salonum benzer önerilerde bulundu hocam ama peynir vs. tüketemediğimden ben biraz kendime göre bu şekilde bir beslenme yapıyorum. Yanlış bir şey mi var acaba?
  7. K

Tamamen kesmedim hocam sadece çok almamaya dikkat ediyorum. Teşekkürler hocam bakayım
  8. K

Herkese iyi akşamlar. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Yediklerime içtiklerime az çok dikkat etmeye çalışıyorum, yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama bunun dışında şöyle bir sorunum var. Spora başlamadan önce gofret, kek vs. abur cuburları, ice tea, gazoz gibi içecekleri de çok...
  9. K

ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterli olur mu ?

Peerless assasin altını önermem hocam halihazırda phantom spirit kullanıyorum 7500F için. Maalesef çok ısınan bir işlemci. Şu an 50 derecede sabit. Öncesinde assasin spirit plus v2 kullanmıştım boşta 57-60 aralığındaydı phantom spirit ile iyi bir düşüş sağladım şükür.
  10. K

Yardım TP-Link AC1300 Archer T3U 5.0GHz ağa bağlanmıyor

Selamlar. Adaptörüm 2.4GHz ağıma bağlanırken 5.0GHz ağıma bağlanmak istediğimde bağlanamıyor. Nasıl bağlanmasını sağlayabilirim? Windows 10 Home kullanıyorum. Adaptör: TP-Link AC1300 Archer T3U.
  11. K

Yardım Msi Pro A620M-E LAN bağlantısı yok

Merhaba. Bu sabah her şey normalken akşam bilgisayarımı açtığımda LAN bağlantısını kuramadım. Bunu çözmek için: 1-Farklı kabloları denedim 2-Sürücü düzenledim/yeniden kurdum 3- Kabloyu modemin farklı portlarına taktım. Tüm bunlar bir işe yaramıyor. Anakartımın LAN portunun arızalandığından...
  12. K

Türkçe Öğretmenliği okumakla doğru mu yapıyorum?

Eğer mesleğe sempatiniz varsa yanlış bir karar değildir ama şunu da belirtmek isterim ki öğretmenliği bitirdiler. Dolayısıyla işsiz kalmanız oldukça muhtemel bir son. 2023 okul öncesi öğretmenliğinden mezunum 2024 kpss bölümümde Tr 215.siyim fakat daha 2023 kpss kontenjanlarına girenlerin...
  13. K

Spora yeni başladım öneri ve fikirleri olan?

Ben de çarşamba günü başlıyorum. İzninizle takip
  14. K

Sapphire Pulse RX7770 XT Fulmark ve Benchmark değerleri normal mi?

Selamlar. Ekran kartımı ilk kez bir teste soktum hem 1920X1080 hem de 2560x1440ta 3dk45sn boyunca sürdürdüm. Tüm sonuçları ve furmarkı nasıl başlattığımı da atıyorum. Sonuçlar nasıl acaba? Son fotoğrafta nasıl başlattığımı attım varsayılan şekilde direkt run ve benchmark seçeneklerine bastım...
  15. K

Öneri Hikayeli veya Online oyun önerisi

Aynısını düşünüyorum hocam cs2 yeterince deli ediyor zaten
  16. K

Valla indirip oynayacağım artık birini ya o kadar sistem kurduk cs2de yazık ediyormuş gibi geliyorum kendisine hahaha Türknet 35mbps altyapısını çekti dakat oxağa kadar tt taahhüt var bitmesini bekliyorum hocam. En azından ocakta biraz yükselme olacak
  17. K

Evet hocam bende de bunlardan bağlı. Tek farkı bu ürünün girişi metal benimki normal plastik. Hızı belirleyen şey altyapı ve abonesi olunan paketin verdiği hocam. Ben şuan altyapımın tamamını alıyorum ama yetersiz geliyor. Türk Telekomun rezilliği maalesef
  18. K

Lan ile bağlıyım zaten hocam kastettiğiniz oysa
  19. K

Hocam rdr2 sıkıştırılmışı 65gb 1 günde indiğini görünce insan bir kahroluyor valla. Eskişehir merkezde oturuyorum ve 16lık altyapı var kaç yıldır böyle rezillik resmen
  20. K

Valla hocam çoğunu oynamak istiyorum ama internet yüzünden indiresim de oynayasım da kaçıyor
Top Bottom