Teşekkürler hocam. Biraz daha arttırmaya bakayım o zaman. Su alımım günlük 2.5 litre açıkçası bu bile zorluyor, fazla su içebilen biri olamadım maalesef...
2-3 haşlanmış yumurta 150-225 kcal
40-50 gr kaşar 140-175 kcal
4-5 adet ceviz 20-25 gr 140-175 kcal
25-30 gr yer fıstığı ezmesi 150-180 kcal
4-5 dilim tam...
Herkese selam. Sporda 5. ayım, bu 2'li gerek şimdi gerekse uzun vadede işe yarar mı? Şu an Supplementler.com sitesinde ve Hepsiburada'da aynı satıcıda bir...
Bıttım sabunu daha çok egzama ve kepek için kullanılıyor hocam. Ben birkaç yıl önce kullanmıştım başta egzama ve kepeği kesmişti ve saçlarımı da sert fırça...
Pirinç kreması hocam. Aslında pirinç unu ama aromalandırılıyor. 1 ölçeğe kaynar su ilave edip krema şekline getirene kadar karıştırıyorsunuz ve yiyorsunuz...
Ben 187 boy 76 kilodayım. Şu an mysupplement 3 kiloluk çilekli gainer kullanıyorum yağ ve şeker oranı çok düşük. Light sütle birlikte içiyorum hem kalorisi...
Olmadı hocam
Tarama yaptım hocam virüs yok, formatsız bir çözüm arıyorum şu anlık
Son çare o olacak hocam
Yok hocam tek ssd var
Düğmeden kaynaklı değil...
İyi akşamlar. Bilgisayarı kapat'a bassam da ana ekran Alt F4 atıp kapatmaya çalışsam da bilgisayarım kapanmıyor. Sürekli düğmesine basılı tutarak kapatmak...
Selamlar. Bacak antrenmanı sonrasında diz kapağımın arka kısmında (baker deniyor sanırım) adım atarken hafif-orta düzey bir sızı meydana geliyor. Yürümemde...
Selamlar. Kilo arttırımıma biraz daha yardımcı olması için gainer almayı düşünüyorum ama genetik saç dökülmem olduğu için gainer içerisindeki kreatin beni...