Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim laptopların fiyatı çok yüksek olduğu için tablet bilgisayarlara bakıyorum fakat projeksiyona bağlayıp görüntü alabilir miyim? Alabilirsem laptop kadar etkili olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.
Aldım hocam ve çok memnunum. Yd kaydı bitmesine yakın server kayıt yapıldı imei atıldı. Sorunsuz kullanıyorum. Kullanım olarak zaten harika hissettiren bir telefon tavsiye ederim.
Selamlar. İlk aracım olacak, bu bütçede otomatik ne önerirsiniz? Babam 2012 Seat Leon, abim Audi A3 bakıyor. Ben 2008 honda civic hatchback 1.8 veya 1.4 sport bakıyorum. Neler önerirsiniz? Çok sorun çıkarmayacak bir araç ve biraz da yakışıklı olsa çok iyi olur
Selamlar. Sporda 8. ayıma girdim günlük 3gr kreatin alacağım ama birkaç sorum var.
1- 1.85 boy 76 kiloyum. Kreatin takviyesiyle günde kaç L su tüketmem gerekiyor?
2- Haftada 4 gün antrenman yapıyorum. Antrenman günleri 3L su tüketimim oluyor fakat dinlendiğim günler bu oran yarı yarıya düşüyor...
Merhaba. Kullanan var mıdır acaba? Swiss kullandım sos olarak tadı ve kıvamı güzeldi ama şu an almak istediğim aroma stokta yok. SSN Quadronun çileklisi nasıldır?
Hocalarım özel değilse ne sebepten muaf oldunuz acaba? Benim haziranda tecilim bitiyor ve yönetmeliğe göre göz numarasından muaf olabiliyorum onun için soruyorum da
Selamlar. Bir arkadaşıma sistem topladık. Cs2 için monitör ihtiyacı var. Bütçesi 7-8 bin civarında. Ne önerebilirsiniz?
Sistemi:
Ryzen 9600x
Rx7800xt
32gb ram
Günlük kullanımın en dip insanı olabilirim hocam 😄😄 sosyal medya ve 1-2 oyun oynuyorum. Fotoğraf merakım da çok yoktur bir kedimi çekiyorum bir de arada selfie çekiyorum. Şu anki telefonumun kamerasını beğenmediğimden biraz üst modele geçiş istiyorum hatta
Selamlar. Halihazırda Redmi note 10S kullanmaktayım. 3 yıl oldu hâlâ gideri var ama biraz değişim istiyorum. Önceliğim S23 ultraydı ama server kaydı kapalı olduğundan yine Xiaomi almayı düşünüyorum. Bütçem 30k civarı. 2 alternatifim var. Samsung S24FE 256'lık TR modeli mi yoksa server kayıtlı Mi...