Arama sonuçları: *

1. K

Dişe zirkonyum kaplama hakkında

Selamlar. Diş teli tedavimin ardından ön dişimden bir tanesi eskisi gibi olmasa da biraz arkaya doğru geri gitti. Estetik olarak hoşuma gitmiyor. Tekrar tel veya plak tedavisi görmek istemiyorum. Zirkonyum kaplama yaptırmak mantıklı mı?
  2. K

Kalori takibine rağmen istenilen kiloya ulaşamamak.

Teşekkürler hocam. Biraz daha arttırmaya bakayım o zaman. Su alımım günlük 2.5 litre açıkçası bu bile zorluyor, fazla su içebilen biri olamadım maalesef. Gainer şu anlık pek kullanmayı düşünmüyorum ama yine de bir bakayım hocam
  3. K

Tabii hocam kısaca anlatayım. Kahvaltı genelde klasik Türk kahvaltısı. 2-3 haşlanmış yumurta, 40-50gr kaşar peyniri veya tel peynir, 4-5 adet ceviz, 25-30gr aralığında heynut fıstık ezmesi, 4-5 dilim tam buğday ekmeği. Spora genelde öğlen 1-2 civarlarında gidiyorum. Bazen gitmeden 1-1.5 saat...
  4. K

Herkese selam. Öncelikle kendimden bahsederek başlayayım. 1.87 boy 77 kiloda 24 yaşında biriyim. Sporda 5. ayıma giriyorum, 71 kiloyla başladım şu an başladığım günden bu yana gözle görülür derece bir değişimim olsa da 80+ kilo bandına çıkmaya çalışıyorum ama kalori takibine rağmen çıkamıyorum...
  5. K

Lifting Strap ve Wraps gerekli mi?

Herkese selam. Sporda 5. ayım, bu 2'li gerek şimdi gerekse uzun vadede işe yarar mı? Şu an Supplementler.com sitesinde ve Hepsiburada'da aynı satıcıda bir indirim bulunmakta. Straps 190'dan 175'e, wraps ise 230'dan 174'e düşmüş durumda. İşe yararsa alıp indirimi değerlendirmeyi düşünüyorum.
  6. K

Derinlemesine bir fitness soruları

Bilmiyorum hocam olacağını pek sanmıyorum ama deneyen bilen birinden görüş almak daha doğru olur
  7. K

Saç dökülmesi için bıttım sabun?

Bıttım sabunu daha çok egzama ve kepek için kullanılıyor hocam. Ben birkaç yıl önce kullanmıştım başta egzama ve kepeği kesmişti ve saçlarımı da sert fırça gibi yapıyordu. Sonrasında sanki saçlarım bağışıklık kazandı ve egzama kepek yeniden başladı bıttım sabunu işe yaramaz hale geldi.
  8. K

Pirinç kreması hocam. Aslında pirinç unu ama aromalandırılıyor. 1 ölçeğe kaynar su ilave edip krema şekline getirene kadar karıştırıyorsunuz ve yiyorsunuz. Üstüne meyve kuruyemiş vs de ekleyebilirsiniz. İsteğinize göre sıcak ya da soğuk tüketilebilir. Ben biraz soğuk seviyorum. Sütle birlikte...
  9. K

Ben 187 boy 76 kilodayım. Şu an mysupplement 3 kiloluk çilekli gainer kullanıyorum yağ ve şeker oranı çok düşük. Light sütle birlikte içiyorum hem kalorisi hem de proteini artmış oluyor. Henüz 3 gün oldu başlayalı o yüzden şu an faydasının olup olmaması konusunda bir yorum yapamam hocam. Bunun...
  10. K

Bilgisayarımı kapatamıyorum.

Olmadı hocam Tarama yaptım hocam virüs yok, formatsız bir çözüm arıyorum şu anlık Son çare o olacak hocam Yok hocam tek ssd var Düğmeden kaynaklı değil hocam. Bilgisayar üzerinden kapata bastığımda kapanmıyor, düğmeye bir kez basınca da kapanmıyor sadece basılı tuttuğumda kapanıyor.
  11. K

Bilgisayarımı kapatamıyorum.

İyi akşamlar. Bilgisayarı kapat'a bassam da ana ekran Alt F4 atıp kapatmaya çalışsam da bilgisayarım kapanmıyor. Sürekli düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum. Nasıl çözebilirim?
  12. K

Bacak antrenmanı sonrası diz kapağı arkasında ara ara sızı

Selamlar. Bacak antrenmanı sonrasında diz kapağımın arka kısmında (baker deniyor sanırım) adım atarken hafif-orta düzey bir sızı meydana geliyor. Yürümemde vs. etkisi şu anlık yok. Bu sızı 2-3 gün sürmekte. Bu sızıyı tetikleyen antrenman bölgesi hams mıdır yoksa kalf bölgesi midir acaba?
  13. K

Gainer içindeki kreatin saç döker mi? Genetik dökülmem var.

Selamlar. Kilo arttırımıma biraz daha yardımcı olması için gainer almayı düşünüyorum ama genetik saç dökülmem olduğu için gainer içerisindeki kreatin beni düşündürüyor. Saçlara etkisi ne derece olur? Kullanmalı mıyım? Şekeri düşük gainer öneriniz varsa da alabilirim. Bu arada fiziksel...
  14. K

Msı 27inc mag275qf hakkında yorumlarınız neler ?

2 aydır kullanıyorum hocam çok memnunum.
  15. K

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

Teşekkürler hocalarım deneyeyim
  16. K

Çözüldü✓ 7500F + 7700XT için NZXT 750W 80+ PSU yeterli mi?

Thermaltake s200 tg kasasında gelen aynı markanın 650w psusunu kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı hocam. 7700dt 8x2 istiyor bende bulunan kablolarda da girişi 8x2 destekliyordu.
  17. K

Normal bir şekilde hocam yeterli gayet. Herhangi bir sorun yaşamadım ben
  18. K

Yeterli hocam ben aynı ikiliyi 650w ile kullanıyorum
  19. K

Onlardan almaya çalışıyorum zaten hocam. Benimki biraz daha günlük açığı kapatmaya yardımcı ekstra bir çaba Deneyeyim hocam teşekkürler
  20. K

Çok kahve tüketmiyorum hocam ama olabilir teşekkür ederim Deneyeyim hocam teşekkürler Salep çok mantıklı hocam teşekkürler Tadını bile bilmiyorum hocam nerdeyse küçükken içmiştim ve rahatsız edici gelmişti. Laktozsuz daha iyi bir tada mı sahip acaba Yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum da hocam...
Top Bottom